5 REACTIES

 1. Zoals eerder gezegd: “we mogen eens in de 4 jaar stemmen en kiezen door wie we de komende periode onderdrukt, voorgelogen geïndoctrineerd en bestolen willen worden”.
  Tegenspraak zal niet worden geduld en de Belastingdienst zal, net als in de vorige decennia, zijn best doen om dat bestelen door de overheid te faciliteren.

  En besef ook dat een stem Op D66 er toe zal leiden dat anoniem reageren op sociale media zal worden verboden. Dat is tenminste de wens van a.s. dictator Sigrid Kaag.
  Ze wil precies weten wat iedereen vindt en die aanpakken als ze vervelend worden. Dus je mond houden en doen, net als in dictaturen als China, Rusland, Iran, Turkije en de Palestijnse gebieden.

 2. Ik heb 1 wens: “Bevrijd ons van de overheid” Overheden zijn vooral voor zichzelf bezig en gebruiken kiezers om dat voor elkaar te krijgen.
  Democratie is een nepverhaal en dient alleen om kiezers het idee te geven dat ze iets over hun eigen leven te zeggen hebben; een keiharde leugen!

  • Ja Winston, helemaal mee eens. Als jij weet hoe we hieruit kunnen komen, zou je dat dan met ons willen delen?

   • Het enige dat ik kan bedenken is massaal niet meer doen wat ze van ons verlangen. Bijv. niet werken betekent geen inkomen, geen inkomen betekent geen belasting aan de staat en geen belasting betekent het failliet van de staat.
    Nou wordt je je huis uit gezet als je geen inkomen hebt en de huur niet kunt betalen maar als je dat massaal doet heeft Nederland een imagoprobleem in het buitenland.
    Bovendien, volgens de geldende wetten moet de staat de daklozen helpen.

    Maar er zijn ook andere vormen van burgerlijke ongehoorzaamheid te bedenken.

Comments are closed.