Een overheid kan pas vrijheden geven als ze deze eerst afnemen. De motie Jetten over het corona vaccinatie paspoort geeft geen vrijheid. Deze motie neemt juist vrijheid af. Neemt duurzaam vrijheid af. Het bevestigt de hegemonie van de staat. Tijdelijke overheidsmaatregelen zijn bijna nooit tijdelijk. Voor de komende maanden, jaren of decennia bepaalt de overheid met pasjes wie naar het theater mag, naar het voetbalstadion, wie in een restaurant mag eten. De motie Jetten is de zoveelste nagel aan de doodskist van de vrijheid. Verpakt als maatregel voor meer vrijheden bevestigt dit juist de machtsgreep van de overheid om het gedrag van burgers tot achter de komma te dicteren.

23 REACTIES

 1. Ik denk niet dat dit snel wordt afgeschaft als het ooit wordt ingevoerd. Met de propaganda leuze “nooit meer corona” zal het paspoort naar ik denk wel een blijvertje blijken te zijn.

 2. Bekijk dit bericht en de video maar en zie de gevolgen.
  Iemand die gevaccineerd is kan nog steeds besmet worden.
  Vandaar dat ze ook zo bang voor mekaar moeten zijn of bang gemaakt moeten worden.
  Het heeft dus geen enkel voordeel als jij wel dat gif heb binnen gekregen, je schijnt nog steeds ziek te kunnen worden. Ook kan je nog steeds andere besmetten.
  Dus eigenlijk moeten de gevaccineerden dan ook bang zijn voor mekaar.
  Ze zijn niet beschermt, tegen helemaal niets.

  https://www.stopdebankiers.com/israelische-luidt-noodklok-israel-is-een-medische-apartheid-ongevaccineerde-kinderen-mogen-geen-examen-doen/

 3. Hier de brutaliteit ten top. Hugo en consorten bepalen wat essentieel is en wat niet. Waar u naar toe kan gaan zonder vaccinatie paspoort, of testbewijs en waar u niet naar toe mag gaan. Dus sommige mensen die weigeren zich te laten vaccineren of testen kunnen wellicht jarenlang niet meer naar de bioscoop, familie in een verpleegtehuis opzoeken, uit eten, uit dansen, sportwedstrijden bezoeken, teamsporten.
  https://www.youtube.com/watch?v=Ob8LEsYWxSk&ab_channel=ForumvoorDemocratie

 4. In een pandemie hebben ook uitvaartbedrijven corona steun nodig.
  Logisch toch ?

  Zoek op het woord : uitvaart in het overzicht welke bedrijven corona subsidie kregen/krijgen

  https://now-inzichtelijk.nl/

  of zoek op het woord uitzendbureau
  Uitzendkrachten : Geen werk, das nou jammer, je hoeft niet meer te komen, doei !
  Uitzendbureau : Geen werk, dan corona steun

  • Hoe kan dat nou.
   Als er toch zoveel mensen overlijden door corona dan moeten die uitvaart bedrijven toch gouden tijden meemaken.
   Of gaan er toch minder mensen dood dan ze beweren.

   • Oh wacht, omdat er nog maar een paar mensen aanwezig mochten zijn bij een begrafenis i.p.v. iedereen die langs wil komen of uitgenodigd is.
    Wat vragen ze dan wel niet voor een plakje kleffe cake en een lauwe bak koffie als daar je omzet van af hangt.

 5. Tja, de massa moet nu toch, zij het met meel in de muil, toegeven dat de complotdenkers, de visionairs, de dwarsdenkers, de kritische-denkers, de waarheid-denkers, de tussen-de-regels-door-lezers die voor wappie en gestoord zijn uitgemaakt de plank niet mis sloegen, maar volledig raak!!

 6. Gisteren kon FVD-Kamerlid Wybren van Haga kort in debat met Jaap van Dissel, van het RIVM. En dat legde de nummer twee van Forum voor Democratie geen windeieren: Van Dissel moest toegeven dat griep en het coronavirus uiteindelijk een te vergelijken sterftecijfer hebben, iets waar tot dusverre altijd met een grote boog omheen werd gefietst.

  https://youtu.be/G1ohf7xJN4U

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/filmpje-jaap-van-dissel-geeft-toe-sterftecijfer-coronavirus-is-te-vergelijken-met-dat-van-de-griep/

  • Een ander?
   Waarom?
   Er is geen oversterfte, en dus ook geen killer virus.
   Ze gebruiken deze georganiseerde “crisis” om jou het gif in te spuiten.
   Het “vaccin” veroorzaakt nu al meer slachtoffers dan die Chinese griep.

 7. IK wou iets vertellen over mijn Russisch vaccin, maar het gaat direct in de spam.

Comments are closed.