300.000 minder patiënten in het VK werden het afgelopen jaar doorverwezen voor dringende screening controles op kanker, vergeleken met het jaar ervoor. 38.000 minder patiënten begonnen met kankerbehandeling.

Artsen in het gesocialiseerde gezondheidszorgsysteem (NHS) van het VK kregen tijdens de pandemie te horen dat ze patiënten moesten ontmoedigen om afspraken te maken, en een “total triage” te implementeren om patiënten te dwingen eerst een afspraak voor telegeneeskunde te regelen. Bovendien kregen sommige kankerpatiënten die al gediagnosticeerd waren, gerantsoeneerde afspraken en werden ze verlaat geopereerd omdat ziekenhuizen probeerden het aantal patiënten in de gebouwen onder controle te houden.

Helaas voor een vrouw genaamd Joy Stokes, werd ze maandenlang verhinderd om haar dokter te zien. Ze kreeg telefonisch te horen dat haar ernstige beenpijn waarschijnlijk artritis was. Ze stierf vorige maand aan kanker, wat waarschijnlijk behandelbaar zou zijn geweest als ze niet was genegeerd. Het was een soortgelijk verhaal voor de 27-jarige Jess Brady, die afgelopen augustus herhaaldelijk afspraken werd geweigerd, en haar werd verteld dat haar snel verslechterende toestand “long Covid” moest zijn.

Ze stierf in december aan een vorm van kanker genaamd adenocarcinoom, ongeveer een maand nadat ze uiteindelijk in een privéziekenhuis (!) werd gediagnosticeerd. Tegen die tijd was het te laat en had de kanker zich uitgezaaid. Dit zijn geen geïsoleerde incidenten. Het Institute for Public Policy Research heeft gezegd dat er dit jaar nog 4.500 vermijdbare sterfgevallen door kanker zouden kunnen zijn vanwege een late diagnose.

“We doen het voor de zorg. We doen het voor de ouderen” 

Artikel

Hijseenberg,  Mei 2021

21 REACTIES

 1. Wanneer je die extra doden vanwege niet behandelde kankers, ook nog onder de COVID doden rangschikt, schiet het lekker op: meer COVID-, minder kanker sterfgevallen. (en oja er is extra vergoeding voor een sterfgeval met covid indicatie)
  De hartspecialisten waarschuwden ook al. (alleen daar vallen jaarllijks veel meer doden dan door covid) En je kunt ook een aardige inschatting maken als je weet dat de GGD hier gestopt was met darm- en borstkanker onderzoek. Het aantal niet behandelde en zo in vervolgstadia komend, is een indicatie van hoe goed covid werkt.
  *** uit spambak gehaald ***

  • Dank. Interessant. Ik heb deze op de site gezet.

   Overigens ben ik (nog) niet overtuigd dat ze met het vaccin aan population control willen doen.

   • Als je bewijzen zoekt voor depopulatie dan (nog) even geduld.

    Zullen ‘ze’ werkelijk 8000 miljoen mensen , een levenselixer injecteren om ze zo nog lang, gelukkig en als konijntjes verder te laten leven?

    De EU heeft al weer 1,8 miljard levenselixers in de pijpleiding zitten. We zijn er nog lang niet, we moeten nog veel gezonder worden.

  • ook interessant. Dank! De doctor lijkt prima facie terzake kundig, maar ze vliegt uit de bocht met uitspraken over kwik en aluminium in vaccins. Daar heb ik toevallig verstand van als chemicus. Dus kan zijn dat ze ook de plank misslaat op andere vlakken die ik als niet doctor niet kan beoordelen.

 2. Een titel boven het artikel die puur sensatie is. Opnieuw cijfers en losse beweringen zonder één enkel bewijs. Dat is de tendens op dit forum.
  Velen schijnen hier voor het gemak te vergeten dat we met een wereldwijde pandemie te maken hebben.
  Ieder weldenkend mens weet dat de gewone zorg door de pandemie verwaarloosd werd of moest worden.
  Een verschrikking inderdaad voor al die mensen die getroffen zijn. Dat dit forum hierbij garen wil spinnen is niet abnormaal.
  We kunnen uit dit artikel één ding leren: hoe vlugger 85 – 90% van de wereldbevolking ingeënt is, hoe vlugger we deze wereldwijde verschrikking achter ons kunnen laten.

  • Als je bewijs wilt kijk je maar eens naar het interview in de link die ik gepost heb. Jij moet wel heel nodig geredpilled worden.

   • Youp, kunt ge ook gewoon Nederlandse woorden gebruiken, zodat ik u begrijp?

  • OMG!
   Ziende blind en horende doof…
   Mensen zoals jij zijn medeplichtig aan deze hele hoax!
   Ich habe es nicht gewusst is iig geen optie voor je.

  • is het serum al uit de 3e testfase, cq verlengde test fase. Het heet niet voor niets testfase, wat voor omschrijving je dan ook aan het woord testfase laat voorafgaan, erop laat volgen.
   m.a.w. de geprikten hebben allen vrijwillig ingestemd en meegedaan aan deze (nog lopende) testfase

  • Wat voor bewijs wil je precies hebben voor je je eigen ongelijk toe kan geven?
   Er zijn verschillende organisaties die hoge geldbedragen uitloven voor bewijs van het virus. Op de CDC website staat ook dat ze het virus niet hebben, omdat het nooit geïsoleerd is. Op alle officiële sites (CDC, WHO, CBS, etc) kun je in de cijfers vinden dat er geen pandemie noch “oversterfte” is.

 3. @staf De Leat

  Jullie soort doet er goed aan te stoppen met het opvoeren van dergelijke janktheaters. Er is geen killervirus en er is geen epidemie, nooit geweest ook.

  Er is simpel een uitgekookte massahysterie veroorzaakt en een Himalaya aan manipulatie en onwaarheden gebracht door de farmaceuten, politici, overheid, media en hun zogenaamde ‘wetenschappers’ en ‘experts’. Feitelijk behoren jullie acteurs opgepakt en achter slot en grendel en de krachten, degenen die deze verschrikkingen aansturen levenlang te krijgen of heel simpel dat krijgen wat ze anderen aan hebben aangedaan. Denken de acteurs en hun meesters werkelijk dat mensen in ongekende grote ellende storten of ombrengen ongestraft blijft?

 4. Je hoeft niet over de grens te kijken. In Nederland is het ook bal. Oncologie is de drukste afdeling in menig ziekenhuis. Mijn zwager is stervende. Alvleesklierkanker. Geen tijd voor opname, te druk. Mijn zus wordt ‘geholpen’ aan baarmoederkanker. Prognose niet goed. De artsen doen hun uiterste best maar draaien dagen van 12-13 uur. En ze maken daardoor fouten.
  1/3 tot 1/2 van de mensen krijgt kanker. Kanker is nog steeds doodsoorzaak nummer 1. Corona staat zielig ver onderaan het lijstje.
  Mensen die nog steeds geloven dat Corona een gevaarlijke, levensbedreigende ziekte is, zijn niet goed snik.

Comments are closed.