Brekend nieuws, van Haga, Smolders en Ephraim verlaten het Forum.

Reactie Forum

Reactie Haga

 

13 REACTIES

 1. Ik had de ijdele hoop dat er nog een zekere oprechtheid was bij sommige politici. Helaas toch allemaal controlled opposition.

 2. Haga is een VVD mol?

  Dat zie je wel vaker, oude politici bij nieuwe partijtjes om zo van binnen uit de partij te slopen!!
  Het partijkartel duld geen ander geluid, dan de hare!!
  Welkom in NeDDRland!!

 3. De infiltranten trekken zich terug, een teken dat er nieuwe verkiezingen voor de deur staan en wird Siegheil Kaag uber marionet van de door zionistische meesters geleide regering. Het Klaus Schwab judaskabinet staat in ieder geval te trappelen om Nederland verder te ontmantelen en het klootjesvee per toxische spuit op te schonen.

  Thierry Baudet, naïef, speels, groeiende en goed bezig als persoon zal echt beter moeten screenen en weten dat er nog maar weinig goed volk zit tussen de ontbindenden en stinkende lijken die zichzelf politici noemen en aan je deur kloppen. Van Haga noemt zichzelf libertariër, mij benieuwd waar dat uit zal blijken. Een postertje, een waarheidje kan op een libertariër niet zoveel indruk maken, dus “wrom” dan zo plots ook opstappen en kapot maken?

 4. Thierry Baudet’s verklaring geeft aan waarom Van Haga c.s. een grote fout maken:
  https://www.fvd.nl/waarom-ik-volledig-achter-onze-poster-blijf-staan

  Het is immers zinloos om je te verontschuldigen als links je in de hoek van de fascisten probeert te drukken. Ze zijn helemaal niet geïnteresseerd in feitelijke argumenten (zo deed de FvD poster niets anders dan vragen om meer respect voor de mensen die in WOII hun leven hebben gegeven voor het behoud onze burgerlijke vrijheden). Links zal bij iedere stap die je terug doet hun grens verder opschuiven en je opnieuw voor het blok zetten:
  https://youtu.be/I6vYMg2KEM8

  Dat los je alleen maar op door een lijn in het zand te trekken en ze te confronteren met hun dubbele moraal en hun walgelijke ideologie die niet voor niets meer dan 100 miljoen slachtoffers heeft opgeleverd. Hoe meer links drukt en zuigt, hoe meer ze hun eigen graf graven en hoe meer mensen overtuigd raken van het nut van een tribunaal. Het is een keer afgelopen met die onzin.

 5. Helaas is Forum voor Democratie geen echte liberale partij en dat geldt ook voor Ja21, Fortuynisme en PVV, ze richten zich meer nationalisme en eigen cultuur eerst.

  • Eens. Hoe prettig het ook is om linkse idealen niet langer gefinancierd te zien als ze ooit in de regering komen. Het wordt uiterst frustrerend als die door rechtse maakbaarheidsidealen worden vervangen. Wat schiet je daarmee op? Cultureel conservatisme als individuele keuze is prima. Cultureel conservatisme als landelijke politiek is verschrikkelijk. “Vreemde smetten wegpoetsen”. Dat is wat het dan uiteindelijk kan worden.

 6. “Vreemde smetten wegpoetsen”
  Mocht deze aanname al correct zijn, dan heeft dat toch mijn voorkeur boven “Vreemde smetten op een voetstuk plaatsen”

  • Beste Dolf. Ik wil gewoon geen van beide, het is niet aan de staat om invulling te geven aan cultuur. Als je als politiek doel hebt dat de Schilderswijk, Amsterdam West en bijna heel Rotterdam weer een christelijk joodse traditie gaan aanhangen. Dan moet je omvolken. Of wegpoetsen. Of hoe je het ook noemt. Ofwel Wilders en Baudet zwakken hun cultureel conservatieve component af tot iets onschuldigs. Wat op termijn kan betekenen dat autochtonen in meer en meer wijken, steden en provincies een minderheid in eigen land gaan vormen. Ofwel gerichte bevolkingspolitiek, omvolken, wordt beleid voor hen die geen westerse waarden onderschrijven.

 7. Je trapt in de val door mee te gaan in het narratief : “FVD is de kruisbestuiving van Hitler en de duivel.”
  Let wel ik stem niet. Thierry is geen visionair maar hij kan wel schuldig worden bevonden aan voortschrijdend inzicht.
  Ik verwacht ook niet dat Thierry de vreemde smetten wil “ausradieren”. Ik vermoed dat hij randvoorwaarden wil scheppen zodat de positieve krachten weer tot bloei komen.
  Als dat tegelijkertijd dat het einde betekent van gesubsidieerde moderne kunst, en bijvoorbeeld vrijwillig aangekocht realisme tot een wedergeboorte komt dan is dat mooi meegenomen. Dit is slechts 1 klein voorbeeld.
  Maar reeds eerder gezegd, vrijheid is geen cherry picking, als iemand recht heeft op een dubbele nationaliteit of vrije vestiging in een land dan heb ik recht op vrij wapenbezit.
  Zodra je meegaat in de nuance is dat enkel en alleen in het voordeel van de linkse kerk.

  Niks christelijk joodse traditie trouwens.
  Het Leitmotiv bij Christenen is schuld (vooral die van jezelf) en vergeving van schuld (vooral die van een ander). Het Leitmotiv bij Joden zie ik, historisch en in de huidige tijd, vooral als klagen en wraak.
  Ik ben de Job Cohens, Roger van Boxtels, Ed van Thijns, Sonja Barends, Hanneke Groentemannen, Eva Jin(h)eks en andere vileine types spuug- en spuugzat.

Comments are closed.