Als politici elkaar al zo grotelijks belazeren, wat denkt u dat ze met u doen?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

12 REACTIES

 1. Het elkaar afvallen is louter voor de bühne – gecontroleerde oppositie. Het systeem is reeds heel lang stuk en stemmen zinloos. Maar ja, wat kun je verwachten van een groepje dat jaarlijks ongeveer Euro 170 K naar binnen harkt, nergens verantwoordelijk voor is, zich in een positie bevinden van waaruit deze groep en zijn aanhang zich nog meer poen kunnen toeschuiven en na gedane zaken (er een bende van hebben gemaakt) via de banencarrousel verder mogen gaan met het sloopwerk? Ongeveer 17 miljoen gulle gevers die dit blijkbaar graag faciliteren, tja.

 2. Rutte zal blij zijn dat Omtzigt uit het CDA stapt. Weer een lastpost minder, toch?
  Maar Omtzigt heeft ook al aangegeven dat hij zijn zetel weer inneemt als hij genezen is. Dan is het CDA zomaar een zetel kwijt. Omtzigt heeft daartoe het recht want je kiest een volksvertegenwoordiger, niet een partij; hij had meer dan 340.000 voorkeurstemmen.
  Het zou ook zomaar kunnen dat er straks meer CDA-kamerleden overstappen naar Omtzigt. Een goede ontwikkeling. Eerlijkheid is niet te koop.

  • Met het slopen van D66 en vooral van Sigrid Kaag heb ik totaal geen problemen.

 3. Omtzigt heeft bij het CDA een achterban van 5 Kamerzetels en bij landelijke verkiezingen zelfs een potentieel van 27 zetels. Het zou het CDA sieren als zij Omtzigt niet alleen zijn eigen zetel, maar ook de 4 andere zetels ter beschikking stelt, die hij voor het CDA heeft binnengehaald. (Fat chance!;)
  https://maurice.nl/peilingen/2021/06/13/de-stemming13-6-2021-cda-nog-maar-8-zetels/
  ____________________
  “Men wil maar niet onderkennen dat er veel meer aan de hand is dan het probleem, hoe je nu bij deze regeringsvorming tot een getal van minimaal 76 zetels komt. Wat de kern van het probleem is, dat het politieke stelsel niet meer past bij de samenleving van vandaag en morgen, wordt -wederom- niet geadresseerd. Ons politieke stelsel zorgt ervoor dat steeds meer kiezers zich niet meer goed vertegenwoordigd voelen door een politieke partij en dus makkelijker van partij wisselen of zich op nieuwe partijen richten. Doordat bij de regeringsvorming en de wisselwerking tussen regering en parlement daarop niet wordt ingespeeld, zal deze “mismatch” alleen nog maar groter worden.”
  ~ Maurice de Hond

 4. Omtzigt is het voorbeeld van een integer persoon in een vakgebied van list en bedrog. Ik hoop dat hij in de toekomst nog meer bagger weet te onthullen …

 5. Wіth havin so much written content do you ever run іnto
  any іssues of plagorism or copyright infringement?

  My bⅼⲟg has a lot of exclusіve contеnt I’ve either writtеn myseⅼf or outsourced but
  it seems a lot of it iѕ popping it up all over the web without my agгeement.
  Do you know any solutions to help prevent content from being stolen? I’d genuinely
  appгeciate it.

Comments are closed.