Teaser. Ebru Umar ik prik niet:

Ja het staat er: ik prik niet. Geen behoefte aan een spuitje dat onnodig is en uiteindelijk geen zin heeft. En dan nu de argumenten die in huize Umar over de tafel gaan. Ja, ik ben de uitzondering. “Doe nou,” dringt m’n moeder aan. “Het is goed voor je. Je neemt ook een griepprik en bovendien kun je met een vaccinatie overal heen. Eindelijk weer naar een strand, waar ook ter wereld!”

Ja, ik neem al jaren de griepprik en ja ik word daar al jaren voor uitgelachen. “Jij bent toch helemaal niet de doelgroep?! Weet je wel hoe slecht dat voor je is, de griepprik?” Nee, ik ben niet de doelgroep maar jarenlang haalde ik het gif waardoor ik de winters prima doorstond. De Umartjes kunnen slecht tegen de griep: ik herinner me winters dat ik tien dagen op de bank lag: hees, met keelpijn, waarbij alles uit m’n oren, ogen en neus liep. Drie kilo lichter als de griep weer was gaan liggen. Dus slecht voor me? Mwah.

Neemt niet weg dat iedereen me uitlachte. Dezelfde iedereen die nu wél prikt, smeekt en jankt om een prik, veroordeelt mij om het niet nemen. En omdat jullie het allemaal doen, moet ik het ook doen? Heus: je doet maar. Maar ik heb er geen zin in. So sue me.

Verder lezen.

17 REACTIES

 1. Ebruutje gaat hem *100%* nemen en dan een verhaal schrijven dat iedereen dat moet doen.

  • Yep, en als dat laatste haar beste overtuiging is, is deze dus niet op onderzoek en bewijs genomen, maar op basis van emotie.

   Goeie onderbouwing dus.

   Nog zieliger, is dat dit het www haalt…

   Verder, doen alsof ze 3 kilo is afgevallen en de prik haar daarvoor behoed*kuch*
   Goed he, toch achterlangs producten aanprijzen die er sinds 18 maanden DAGELIJKS door worden gedrukt, en die de meesten niet willen vreten.
   De gedrevenheid hierin is werelds.

   Ooit wel eens aan betere voeding gedacht ?
   Of denken de mensen nog steeds dat zij alle vitamines nog via supers groente afdeling krijgen ?
   Gezien de kwaliteit van het eten in nederland, kan je op je vingers natellen dat volwassenen daar op een moment lichamelijk en geestelijk moeite en problemen mee krijgen.
   De goeie bouwstenen zijn door deze roverheid ALLANG verband.

   Dan toch maar de prik, pfff…
   De onderbouwing van de eeuw, en Ebrutje mag blijven kakelen, serieus nemen kan je ze niet.

 2. Ebru Umar heeft het in ieder geval geprobeerd maar is geen puritein als het aankomt op overuiging en zou zich mogen afvragen waarom überhaupt preventief afspuiten tegen wat ook maar en met welke inhoudsstoffen of hulpstoffen ze wordt ‘behandeld’.

  Het is voor religeuzen overigens niet toegestaan om het serum te accepteren, ook al beweren priesters, imams, rabbijnen wat anders. Het is satanisch, niet halal en niet koosjer!

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/07/19/breaking-grafeenoxide-is-gevonden-in-vaxigrip-tetra-vaccinatie-de-griepprik/
  Waarom spuiten, waarom?? Zie weinig verschil en veel overeenkomsten met nu.

  Und warum?
  Nur für den Kick – für den Augenblick?
  Und warum?
  Nur ein Stück – von dem falschen Glück?
  Und warum?
  Nur für den Kick – für den Augenblick?
  Und warum?
  Du kommst nie mehr zurück – komm zuruck….

  Keine Party ohne uns, immer mitten rein
  Da zu sein, wo das Leben tobt, ohne jedes Verbot (Freiheit)
  Sie war geil, diese Zeit, wir war’n zu allem bereit
  Und wenn ich heute daran denke und es tief in mir schreit zut es mir leid…..

  ….Dafür gingst du auf’n Strich (arbeit) aber nicht für dich
  Sondern für deinen Dealer (Pfizer) mit dem Lächeln im Gesicht….

  https://youtu.be/37e0pouHWO8

 3. In onderstaande link naar het filmpje ‘als die prik erin zit, dan kan die er niet meer uit’ wordt heel eenvoudig en goed uitgelegd wat het vaccin nou eigenlijk is.

  Persoonlijk houd ik er niet van als mensen met een uur durend filmpje als reactie komen zonder uit te leggen waar het filmpje precies over gaat.

  Daarom: er wordt in dit filmpje o.a. heel helder uitgelegd wat het vaccin is. Waarom het geen vaccin is maar gentherapie. Dat het vaccin voorwaardelijk en tijdelijk is goedgekeurd. Dat maakt het vaccineren tegen covid een groot wereldwijd experiment. Dat het onderzoek voor kinderen niet is afgerond. Toch wil men kinderen vaccineren.

  https://www.youtube.com/watch?v=Cg8ZBfTwP5g

 4. Kijk de noordelijke schoolvakantie begon,
  toen liepen de cijfers “plotseling” weer op.

  https://www.datawrapper.de/_/b1UWd/

  Goh, hoe zou dat nu kunnen ?
  Hadden ze soms een bewijs nodig?

  Toen de aantallen daarvoor daalden kwam het door het vaccineren. Vorig jaar daalde het ook in deze periode zonder vaccin.

  Snap je het niet meer, gebruik de moderne hugologica.

 5. ebru umar en haar aandacht-trekkende-leugen!
  Mooie woorden met een zwart randje….
  Deze dame is fake!

  Tis precies wat Bert zegt: lees haar laatste zin!

  • Ik begrijp ook niet waarom iedereen de laatste zin zo goed als overslaat.
   Het staat er toch echt.
   Als het moet, dan moet het maar, en ga ik voor de gif prik.
   De kunst van iets goed lezen waarschijnlijk.

 6. Mevrouw Umar zegt in haar laatste zin dat ze toch een braaf schapie is als de juiste ambtenaar verordonneert dat ze d’r spuitje halen moet. “Ja baas, Meeeh”!.

  Zouden de schapen ook braaf gehoorzamen als de staat verordonneert dat ze een nier en een oog moeten afstaan om “de wachtlijsten voor de zorg te verkleinen”? Of een kunstgebit nemen om “de werkdruk onder tandartsen te verminderen” als de staat dat eist? Of luisteren naar een andere maffe order?

  In feite is vaccinatieplicht ook een vorm van absolute macht. De heerser beslist over leven en dood. Als dan niet via een ‘vaccin’. De ‘heerser’ hier is een pabo-sgolier die voor nationale huisarts speelt.

 7. De meeste mensen voelen zich slechter na het lezen van het woord ” positief” dan ervoor.

  Zeker bij de olympische spelen, jongeren,…
  Waar zijn “we” mee bezig?
  Zieke geesten besmetten elkaar.

 8. Macron de Rothschild zet de strijd tegen vrijheden voort. En ik durf met zekerheid te stellen dat als de revolutie start het leger de straat op gaat en burgers vermoordt om het te stoppen. Het leger staat paraat 100 procent zeker.

  Macron is duidelijk, ze worden valser dan vals, de niet geroundupten zijn het gevaar en gooien de agenda overhoop.

  Blijft achterlijk, afgespotenen zijn beschermd, anders heeft dergelijke giftroep geen zin.

  Macron trekt de jaduskaart
  https://youtu.be/18GvTkpuso8

 9. Jongeren krijgen sneller een tweede prik. Het nieuws wordt gebracht als goed nieuws maar het is zwaar misdadig. Wie/wat kan nog doordringen tot politici? Of moet de vraag eigenlijk zijn: hoeveel van de miljarden winst van de farmaceuten gaat naar politici?

Comments are closed.