16 REACTIES

  • Misschien heeft achteraf gezien grafeenoxide in flesjes maar een beperkte houdbaarheid?

 1. Een korte beschrijving uit het dagboek van Mickey Orange een in transitie zijnde m/v die ivm hormoon behandeling ongevaccineerd door het leven ging. De oproep kreeg via het Apple horloge zich in de nadagen van oktober ’22 te melden voor operatie ” functie elders”.

  test..test.. Alle gezinnen die zijn aangegeven middels het digitale 5g corona vignet kunnen morgenochtend de eerste trein nemen op station centraal, baan 1. De Baarsjes gaan eerst. Een ieder neemt passende kleding, waarde artikelen en hygiene artikelen mee in de eerder voorgeschreven kofferset.

  Achterblijvers zullen worden gevonden, eenieder word aangemoedigd ongevaccineerden aan te geven in ruil voor de afgesproken prijs (5 CBDC). Het verzwijgen en/of onderdak verlenen aan ongevaccineerde zal door de verisure deurbel. smart energiemeter of afwijkend wifi gedrag gedetecteerd worden. Voor verdere informatie verwijzen wij van de groep naar de diverse media als daar is onze eigen krant de Televaag. Bekijk de demo video welke de opvang beeldend schetst. https://youtu.be/ekeBr8-yjXU

  De Coronaraad Amsterdam

  *** in spambak terecht gekomen door lettervolgorde “CBD” in artikel, kreeg veel spam binnen voor CBD olie, en had dat op de woordenlijst gezet die een reactie als spam markeert, heb “CBD” uit deze lijst verwijderd ***

 2. De crisis wordt bewust gerekt voor de Great Reset, maar Rutte noemt dat een fascinerende complottheorie, terwijl hij uit beleefdheid liegt tegen Schwab, dat hij diens boek daarover een hoopvolle analyse voor een betere toekomst vindt, simpelweg omdat hij aangeeft het boek niet te hebben gelezen. Maar hoe kan het dan dat hij precies het beleid volgt dat in het boek wordt beschreven? šŸ¤”
  https://youtu.be/Laia-GQOVnE

 3. Optimisme? Beloven ze ons vrijheid dan?
  Dit is wat de toekomst zo donker maakt
  Dit is een onversneden Great Reset promotor.

  • ik moet bekennen dat ik bij sommige van die nieuwe technologien denk ‘ook handig voor onze heersers’ . Maar dat is meestal met technologie, een double edged sword.

   En Diamandis is ook een climate believer etc., maar zijn optimisme werkt aanstekelijk. Althans bij mij dan.

   • Ben ik met je eens.
    Maar de technieken hebben zij in handen en zij zullen er ons proberen slaaf mee te maken of te houden.
    Als we dat kunnen omkeren dan kan er wellicht iets moois mee gedaan worden.

 4. ….”De Russische Revolutie was een van de meest ingrijpende gebeurtenissen van de twintigste eeuw. De bolsjewieken streefden naar een totale herstructurering vanĀ maatschappijĀ enĀ economie. Het was hun bedoeling eenĀ wereldrevolutieĀ tot stand te brengen”….

  Sovjet Unie – Europese Unie. Bellen rinkelen nog steeds niet??

  https://www.tribute.nu/post/de-khazaarse-mafia

Comments are closed.