Corona maatregelen zijn tegen de menselijkheid. Ze zijn tegen alles wat het leven het leven maakt. De prijs is te hoog. Mensen zijn geen robots.

Er is altijd griep geweest, er is altijd dood geweest, soms meer, soms minder.

Wat blijft zijn foute heersers die angst zaaien en macht oogsten. Profiterende van een bange meerderheid die zichzelf als deugdzaam ziet. En daarmee de rest van de bevolking het recht op levensgeluk ontzegt.

Bange mensen, blijf lekker thuis zitten en neem die derde, vierde prik. Maar stop met het verpesten van mijn leven. Jullie angst-egoïsme ontneemt mij mijn leven. Jullie deugdzaamheid is geen deugen, het is angst voor leven. 99,9 % van de NL bevolking is nog in leven, slechts 1 op de duizend is overleden MET corona. Als jullie willen stoppen met leven, prima. Maar ontneem mij niet dat wat mijn leven het leven waard maakt.

43 REACTIES

 1. Goede term: angst-egoïsme. En dat allemaal onder regie van een stel ambtenaren die ik nooit op een feestje zou uitnodigen. Die gaan zeuren over de gevaren van drank en losbandig gedrag. Laat maar lekker in hun hol zitten.

  Geenstijl zette deze video online van Joe Rogan: https://www.youtube.com/watch?v=tiwsv51Il4k

  Ik denk dat hij gelijk heeft. Als deze ‘paspoorten’ en de bijbehorende infrastructuur zijn uitgerold, dan zijn we daar voorlopig niet van af. Na corona wordt het ingezet om te testen of je braaf je belastingen hebt betaald en geen lelijke dingen hebt gezegd op internet, enzovoorts.

  • Het is waar dat de maatregelen makkelijk gebruikt kunnen worden, om een meer autoritair, gestroomlijnd systeem uit de grond te stampen. Als we daar eenmaal zijn,is het te laat.

   Vaccinatie Paspoort, registratie, thuis werken, een gedrilde bevolking, die gewend is om zijn mensenrechten op te geven.

   De kans zit erin, dat we allemaal een fuik in zwemmen. En als het te laat is, is het te laat.

   Het kan zijn, dat we naar een soort nieuwe, progressief communistische EU gaan en dat de covid ervoor aangegrepen word. Ik vrees eigenlijk dat dit is wat er aan de hand is. Maar ik weet het niet zeker. Ik weet niets zeker. Niemand weet iets zeker.

 2. Of je je wel of niet laat vaccineren is je eigen keuze.
  Ik heb er voor gekozen om dat wel te doen en ik weiger daar iemand verantwoording over af te leggen.
  Ik ga er vanuit dat ik geen ernstige corona krijg, ook niet bij contact met ongevacineerden; daarom mijd ik ze ook niet. Mijn leven gaat nu weer gewoon door.
  Mensen die zich niet laten vaccineren hebben geen enkel recht om mensen die dat wel doen, te verketteren.

  • Voor de goede orde: ik wil niemand dwingen om zich te laten vaccineren. Zoals eerder gezegd dat mag je zelf beslissen, net als ik beslist heb om dat wel te doen; mijn goed recht toch?
   En omdat ik gevaccineerd ben, houd ik me niet meer aan coronaregels; dat is de consequentie van mijn keuze.

  • Als iemand een ziekte krijgt, bv. kanker of griep, kan je dat zien als een act of god.
   Maar als iemand er voor kiest om zich in te laten spuiten met een gif wat ie bovendien uitademt en daarmee anderen schade berokkent, dan is ie wel degelijk verantwoording schuldig.
   Uw zelfmoordwens kan niemand u kwalijk nemen, maar doe het dan niet als een zelfmoordterrorist die anderen meesleurt in zijn val, m.a.w. gelieve ongevaccineerden wel te mijden of anders minstens met een duidelijk zichtbaar embleem rond te lopen zodat ongevaccineerden zien dat u een besmettingsgevaar oplevert en zij bv. kunnen besluiten dat u niet welkom bent in hun winkel of restaurant.
   Social distancing was niet nodig tijdens de “case-demic” (met haar PCR-testen met 90% false positives voor een ziekte met een mortaliteit van amper 0,13%), maar nu u na uw mRNA-teharapie eindelijk WEL een gevaar voor uw omgeving bent, is er NU wel reden om aan social distancing te doen.

   • Jij schrijft baarlijke nonsens. Dat krijg als nitwits gaan oordelen over iets dat ze niet begrijpen.

    Ratio, de lieden die deze site gekaapt hebben en vinden dat ze mensen met een andere mening moeten verketteren, zijn misdadig!
    Het ga je goed; ik kom hier niet meer.

   • @Winston. Als mensen andere mensen met reacties proberen te verketteren dan zegt dat vooral iets over die reageerder. Degene die scheldt. Die haalt zich neer. In het tijdperk van Hub deden we nauwelijks aan moderatie. Soms hadden we dan een trolletje. Maar moet ik dan reageerders die zichzelf omlaag halen een ban geven? Als er al teveel gescheld wordt door iemand dan grijp ik soms in. Iedere schrijver kan trouwens de reacties onder zijn artikel modereren.

    Ik moet het wellicht weer eens hebben over het Dunning-Kruger effect. Mensen die weinig weten zijn soms uiterst overtuigd van hun gelijk. Mensen die meer weten snappen dat twijfel een bron van kennis is. En zullen de meerwaarde van twijfelen en je standpunten kritisch bezien beseffen.

 3. Iedereen moet zelf beslissen en elkaar in elkanders standpunt respecteren!

  • De vrijheid om “zelf beslissen” zal in de ogen van de slaven, angstige, de braven, de deugers, de geroundupten en de zogenaamd ‘verlichte’ leiders/acteurs zeker niet gaan. Joanne, je droomt en bent niet realistisch, het zou echter mooi zijn als de afgespotenen en hun verlichte leiders hun enge en dodelijke wil voor zich houden, echter constateer ik het tegenovergestelde. Het grootste gevaar voor de samensleving en vrijheden zijn de afgespotenen.

   • Rot eens op pisvlek met je domme gelul. Bewijs het eens. Verder dan wat dom gelul kom je nooit. Geldt voor wel meer sukkels hier.
    Flikker maar weer in de spam box, zegt genoeg………

  • @ joanne, helemaal mee eens.
   @ en zo is het: niet iedereen die een vaccinatie accepteert wil anderen dwingen, helaas laat een flinke meerderheid van de inwoners zich bang maken en zet degenen die niet bang zijn als wappies weg. En eist mondkapjes, lockdowns en dergelijke, daar kan ik me wel boos over maken. Het zijn die mensen die me mijn leven ontnemen, net zoals het socialisten zijn die me mijn inkomen ontnemen, je medeburgers naaien je middels de overheid

   • @Ratio

    De afgespotenen zijn verantwoordelijk voor het verdwijnen van onze vrijheden en heb nul vertrouwen in idioten die zich overgeven aan de autoriteiten en (vrijwillig) laten inspuiten met gif. In mijn ogen zijn het verraders en zijn ze levensbedreigend gevaarlijk. Kort voor de WOII heeft iets soortgelijk plaatsgevonden, mensen waarvan men dacht andersdenkenden
    met rust te laten en hun vrijheid te gunnen. We hebben gezien hoe dat zich heeft ontwikkeld en uiteindelijk is uitgepakt.

   • @ en zo is het. je stelt: De afgespotenen zijn verantwoordelijk voor het verdwijnen van onze vrijheden en heb nul vertrouwen in idioten die zich overgeven aan de autoriteiten en (vrijwillig) laten inspuiten met gif. In mijn ogen zijn het verraders en zijn ze levensbedreigend gevaarlijk

    Je laten vaccineren is een persoonlijke keuze. Ik ken meerdere hardcore libertariers die zich om verschillende redenen hebben laten vaccineren. Voorbeeld 1. Omdat veelvuldig reizen nodig is om zakelijk te overleven. Voorbeeld 2. Om samen een mogelijk laatste buitenlandse reis te maken met een vader of moeder met een zwak gestel.

    Wat gevaarlijk is, is oogkleppen opzetten. Gebrek aan inlevingsvermogen waarom mensen een vaccinatie accepteren.

    Ik ben het wel helemaal met je eens als je wijst op het gevaar dat anderen je leven beperken omdat ze zelf bang zijn en daarmee aanvullende maatregelen vragen naast zelf de vaccinatie accepteren. Daar gaat mijn artikel over. Ik noem het angst-egoïsme. Egocentrisch denken uit angst en een hele samenleving op slot laten zetten. Via de politiek. Mijn levenskwaliteit verpesten door hun angst. Dat is pas ZIEK.

   • @Ratio
    Wat iemands motieven ook zijn (zoals je vb1 en vb2), dat geeft hen nog niet het recht om anderen te besmetten met hun spikeproteinen.

    Bovendien lijkt vb1 me belachelijk: wat heb je aan geld verdienen als je jezelf om zeep helpt? En vb2 eveneens: jammer dat je vader of moeder een zwak gestel heeft, maar moet je daarom je eigen gestel ook gaan verknoeien? Tja als je je ouders wil vergezellen op de ULTIEME laatse reis (die naar het hiernamaals), misschien wel.

    Dus sowieso zijn het op persoonlijk vlak al rare motieven, maar bovendien geeft het je niet het recht anderen moedwillig te besmetten.

    Dat je niet zou mogen reizen, is weliswaar jammer, maar is de schuld van de overheid. Vecht daar (mee) tegen (samen met andere slachtoffers van het beleid)(*), maar ga toch niet uit eigen reisdrang (waarvoor je zelfs bereid bent je gezondheid om zeep te helpen) anderen moedwillig lopen besmetten.

    (*)of niet: solidariteit met je medeslachtoffers is geen moreel imperatief. (Dat zou collectivistisch zijn). Maar ten minste “do no harm”. M.a.w. je hoeft niet met anderen mee te strijden voor een gezamenlijk doel, maar je behoort wel je zo te gedragen dat je anderen geen schade toebrengt.

   • @Ratio

    Wat gevaarlijk is, is oogkleppen opzetten. Gebrek aan inlevingsvermogen waarom mensen een vaccinatie accepteren. …..of afwijzen.

    Het dilemma voor sommigen begrijp ik, echter bij acceptatie en deelname van afspuiten om watvoor reden dan ook stopt mijn begrip of clementie voor mensen die zich laten injecteren met gif (ombrengen), omdat ze ooit dat uiteindelijk gegarandeerd en ook op zeker moment van anderen zullen eisen zodra het aantal geinjecteerden groeit en groot genoeg is.

    Persoonlijke lijfsbehoud en vrijheden zijn voor mij heilig en onaantastbare gegevens waar anderen geen zeggenschap over hebben en al helemaal niet onder het mom van fabelvirussen, wetenschappijke en medische leugens en valse testen. Of men nu wil of niet, er zal groots geageerd moeten worden tegen de stroom, in mijn ogen, goedgelovige en lichtzinnige idioten, anders is de mensheid reddeloos verloren. Dit is nu eenmaal een wereldoorlog op ongekend grote schaal die in de geschiedenis van de mensheid nooit eerder is voorgekomen en hier met begrip op reageren zal voor ieder van ons dodelijk uitpakken. De niet geinjecteerden zullen worden uitgesloten, opgejaagd, achtervolgd en uiteindelijk verdwijnen na razzia’s. De geschiedenis herhaalt zich als we begrip tonen en zwijgen.

   • @Ratio, en toch heeft EnZoIsHet een punt. Zie het maar heel eenvoudig als volgt. Ik ben het zwarte schaap van de kudde. De rest van de schapen doet precies wat de herder en en zijn hond willen. Echter ik wil mij niet conformeren. Dat houdt in dat ik mij buiten de kudde plaats en in het vizier kom van de herder en de hond.
    Jij weet ook wel op welk schaap er nu gejaagd wordt en gebeten wordt.
    Het conformeren van de rest van de groep beperkt mijn rechten als individu!

  • Neen, respect moet verdiend worden.
   2+2=17 is niet evenwaardig aan 2+2=4.
   Een randdebiel of een kwaadaardige zelfmoordterrorist verdient helemaal geen respect. Hoe kom je erbij?

  • Mee eens, Ijzervreter

   respect komt niet uit de lucht vallen, zoals ik net ook al ergens zei.

   Ik respecteer Mark Rutte niet. Ik kan wel doen alsof, maar dan zou ik iedereen voor de gek houden. Dat willen we ook niet, toch ?

 4. Er is inmiddels heel wat onderzoek gedaan. Daaruit is gebleken dat het vaccin geen vaccin is en dat het coronavirus is gefabriceerd in een reageerbuis. Eén van de uitvinders/patenthouders blijkt Ab Osterhaus te zijn.

  Ik heb begrepen dat Artsen voor Waarheid een aangifte tegen Mark Rutte en Hugo de Jonge heeft laten opstellen om hen aan te klagen op basis van de Neurenbergcode. Het relaas van hun advocaat kun je vinden op Herstel de Republiek.

 5. @ en zo is het @ ijzervreter
  De MSM maar ook de alternatieve media geven hel en verdoemenis-prekende onheilsprofeten steeds vaker een platform. Men wordt steeds meer door angst gemotiveerd. Jullie worden angstig van gevaccineerden en gevaccineerden worden angstig van ongevaccineerden. Ijzervreter doet oproepen de vrijheden van gevaccineerden sterk in te perken. En omgekeerd doet de MSM dat ook.

  Over de langere termijn effecten van vaccinaties weten we gewoon weinig. De alternatieve media zoeken bewijzen dat het grote sterven vanwege vaccinaties is begonnen, en er zijn inderdaad ongeveer 500 NL-ers die mogelijk door het vaccin zijn gestorven, bizar veel, maar niet het grote sterven (afgespotenen).

  Of men nu wil of niet, er zal groots geageerd moeten worden tegen de stroom, in mijn ogen, goedgelovige en lichtzinnige idioten, anders is de mensheid reddeloos verloren. Eens, maar dan in een bredere zin. Na Covid komt de klimaatleugen weer op. En voor covid de mexicaanse griep. De mensheid moet zich niet langer door angst profeten laten manipuleren. Anders zitten we in WEF achtige planmaatschappijen, zonder eigendom en dus zonder vrijheid.

  • “Over de langere termijn effecten van vaccinaties weten we gewoon weinig. De alternatieve media zoeken bewijzen dat het grote sterven vanwege vaccinaties is begonnen, en er zijn inderdaad ongeveer 500 NL-ers die mogelijk door het vaccin zijn gestorven, bizar veel, maar niet het grote sterven (afgespotenen).”

   Dat klopt, we weten nog weinig. Maar als we sommige bronnen mogen geloven, zou er binnen de 3 jaar massaal veel sterfte zijn dan wel ernstige ziektes t.g.v. de vaccins.

   Ik heb ook geen kristallen bol maar als je de keus hebt tussen het geloven van de overheid (met haar op deze site toch wel bekend veronderstelde track record) of onafhankelijke deskundigen, nou dan weet ik het wel.

   Het klopt dat niet elk alternatief geluid waar hoeft te zijn. Er kan een hoop clickbait tussen zitten. Dat moet dus vooral spectaculair klinken, ook al zijn het verzinsels. Blindweg iets aanvaarden omdat deze of gene Alt-media site het schreef zou dus erg naief zijn.
   Maar het punt is dat ze gerespecteerde onafhankelijke experts, inclusief Nobelprijs winnaars aanhalen of zelfs een volledig interview van deze lieden als video posten.
   Dus tenzij je me gaat vertellen dat dit allemaal deep fakes zijn, ben ik geneigd te geloven dat we toch echt mensen als Montagnier, Yeaden, Bhakdi, Vanden Bossche, Cahill, Wodarg, etc. aan het woord horen.

   En wat valt op?
   Zowat ALLE onafhankelijke experts gaan tegen het officiele narratief in.
   Profesoren met emeritaat die niet meer voor hun baan hoeven te vrezen, klinken op een of andere manier unisono totaal anders dan wie nog wel uit de staatsruif eet.

   Dus het is niet “zomaar” Xandernieuws, Niburu en Frontnieuws die maar wat lopen te raaskallen maar je hebt dus enerzijds lui als “Montagnier, Yeaden, Bhakdi, Vanden Bossche, Cahill, Wodarg” en anderzijds establishment figuren als Van Ranst, Fauci, Osterhaus etc.

   En nou ga jij al libertarier vertellen dat je dat laatste kamp betrouwbaarder acht?
   Of “dat je het voorlopig nog niet weet”?

   Nou, technisch gezien klopt dat laatste natuurlijk. We zijn nog niet in 2024 en kunnen nog niet terugkijken. Maar euhm … beslissen over de toekomst betakent altijd dat je nooit 100% zeker kan zijn en je een inschatting moet maken.
   Nou, ik heb mijn inschatting gemaakt in Van Ranst en Fauci waren voor mij minder overtuigend dan Montagnier, Yeadon etc.

   En ben je eenmaal van mening dat (zoals o.a. Vanden Bossche beweert) gevaccineerden waarschijnlijk een serieus gevaar vormen voor de rest, dan lijkt het me nogal logisch dat je maategelen tegen hen neemt.
   Vergeet ook niet: als iemand een ziekte overkomt, is dat een soort act of god, zou je kunnen zeggen, maar als iemand het besluit heeft genomen om zichzelf met besmettelijk gevaarlijk spul in te spuiten, dan mag je heb best verantwordelijkhouden voor de gevolgen van zijn daad.
   Dus een arme sloeber die per ongeluk Covid kreeg zomaar gaan isoleren, daar heb ik best problemen mee (zelfs als het is voor het groter goed) maar iemand die de beslissing genomen heeft zich in te spuiten met besmettelijk vergif, tja … die moet maar de nare gevolgen dragen als ie wordt uitgesloten.

   Daar is niks onlibertarisch aan.
   Net zomin als dat het onlibertarisch zou zijn om je buurman te verbieden in ZIJN EIGEN tuintje van 1000m2 een atoombom tot ontploffing te brengen. (Foei wat een schending van zijn eigendomsrecht!)
   Verdiep je nog eens in het libertarisme als je dacht dit dit betekende dat zomaar ongebreideld alles kan en mag, zonder de minste beperking.

   • @IJzervreter. Dank voor je genuanceerde betoog. Het is inderdaad te gek voor woorden dat de MSM oproepen dat men de bewezen leugenaars als Rutte moet geloven en dat de MSM zich juist richten op mogelijk “fake news” van de kritische burger. En dat iedereen daarin meegaat.

    Met de huidige stand van de wetenschap, waar een deel van de wetenschappers stelt dat de vaccins de enige weg zijn, en een deel van de wetenschappers kritischer is, en soms zelfs stelt dat dit dodelijke vaccins zijn, ligt alles nog open. Degenen voor vaccinatie kunnen op basis van wetenschap geen maatregelen nemen tegen ongevaccineerden en omgekeerd. Het is gewoon niet duidelijk. We weten het gewoon niet. Het ligt eraan welke wetenschappers je gelooft. De kritische wetenschappers, daar zitten ook een aantal idioten tussen. Bovendien is dit een niet eerder uitgevoerd experiment, waarbij ook de kritische artsen niet voldoende weten.

    mbt atoombom, tegen NAP. Duidelijk. Mbt vaccins niet duidelijk want niet duidelijk wat effecten zijn. Bovendien, als het schadelijk is, en de mensen eraan gaan sterven, dan is de mate van transmissie van dat spike gebeuren (moet me daar eens beter in inlezen) naar niet gevaccineerden bepalend. Met andere woorden, hoe groot is de kans dat niet gevaccineerden besmet worden. Is dat theoretisch of is dat zeer waarschijnlijk? Dus er is een stapeling van onzekerheden. Gaan die mensen dood? En hoe besmettelijk zijn ze (als dat al mogelijk is).

   • in de eerste minuut van de video wordt gesproken over duizenden meldingen van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen, daarna gaan ze in op noodzaak nader onderzoek en dat ze dit gaan uitzoeken. Dus geen 1000 + sterfgevallen

   • Mijn schoonmoeder, en na korte gesprekken met buren, winkeliers, nog 8 anderen.
    Maar eerst moeten mijn vrouw en ik alles regelen en dan nemen we afscheid van de rest van de familie en melden we het bij het BPOC.
    Dus Ratio, in mijn zeer beperkte kring al 9!

   • Ratio wel opletten. Ik begrijp dat je je wilt onthouden van conclusies maar hier stap je wel erg makkelijk overheen.

    Ruim tweeduizend meldingen van overlijden of ernstige gezondheidsschade.
    Ruim 1100 overlijdens zijn bij dit meldpunt aangegeven.
    Bij Lareb kleine 500 doden.
    De 1100 overlijdens en bijna 1000 meldingen van ernstige gezondheidsschade die zijn gemeld bij het BPOC zijn niet gemeld bij Lareb. Want geen verband.

    Probeer het nog eens. Dit bericht is korter
    https://hetanderenieuws.nl/bpoc2020-persbericht-5-augustus-2021/

   • Een “het grote sterven” zou zichtbaar moeten zijn in een tekort aan capaciteit op begraafplaatsen. Massagraven en mobiele crematoria, zoals in China begin 2020. En uitvaartbedrijven waar men geen plek in de agenda meer over heeft. Gaan daar al verhalen (met fotobewijs) over rond?

 6. Waarom noem je het “laten leiden door angst”? Bij mij heerst er absoluut geen angst, maar begin al wel de hete stinkende adem van ‘medische’ apartheid en uitsluiting met bedreigingen vanuit de overheid in mijn nek te voelen.

  Je denken is nog te braaf, te meegaand met de kudde die richting slachthuis gaat, dat gaat nog veranderen, als het te laat is.

  Iedereen is welkom zich te laten afspuiten, hoe meer, hoe blijer de corrupte overheid, maar voor mij zijn afgespotenen een potentieel groot gevaar en bedreiging, in alle denkbare opzichten en vormen,. De meelopers van de dodelijk gevaarlijke mainstream media.

  • ….Over de langere termijn effecten van vaccinaties weten we gewoon weinig…

   Dat zegt al genoeg, jullie afgespotenen zijn overbodige en in miljarden grote aantallen overbodige labratten. Klaar om vervloekt voor de eeuwigheid te verdwijnen naar de eeuwige jachtvelden.

   • ….En dat is geen angst met leugens zaaien, maar de keiharde waarheid en realiteit.

  • @ en zo is het
   Het gevaar zijn inderdaad je goedgelovige buren, je goedgelovige collega’s op werk, en al die andere die te goedgelovig zijn. Want daardoor kan er steeds vrijheid worden afgenomen. Of het nu goedgelovigen zijn mbt klimaat, covid of wat dan ook. Wat blijft zijn foute heersers die angst zaaien en macht oogsten. Profiterende van een bange meerderheid die zichzelf als deugdzaam ziet. En daarmee de rest van de bevolking het recht op levensgeluk ontzegt.

 7. Dit artikel was terecht geweest als het in januari of februari geschreven was. Nu slaat het nergens op. Op dit moment is de enige vrijheidsbeperking het stil leggen van het nachtleven. Dat is triest voor jongeren die daardoor niet kunnen feesten (zelfs niet als ze gevaccineerd zijn) en zelf amper risico lopen en natuurlijk voor de betreffende ondernemers. Maar “oudere” volwassenen maken amper gebruik van het nachtleven en andere sectoren zijn gewoon open.

  Er is ook helemaal geen sprake van een vaccinatieplicht in NL. Gezien de hoge vrijwillige vaccinatiegraad in NL ligt het ook niet voor de hand dat die er komt. Alleen eisen sommige landen een vaccinatiebewijs van mensen, die de grens oversteken. Een alternatief is open grenzen. Probleem is, dat veel mensen hier ook niet enthousiast over zijn als er bijvoorbeeld veel moslim immigranten de Nederlandse grens oversteken. En als Nederland grenzen mag sluiten voor immigranten mogen andere landen dat doen voor ongevaccineerden….

  Er zijn trouwens ook amper “bange” mensen nu. Als ik in de supermarkt kijk zie ik nauwelijks mensen met mondkapjes. Mensen leven hun eigen normale leven nu.

  • “Er is ook helemaal geen sprake van een vaccinatieplicht in NL.”

   Nee mensen in de zorg en het onderwijs worden alleen maar ontslagen als ze hem niet nemen.

   “Op dit moment is de enige vrijheidsbeperking het stil leggen van het nachtleven. ”

   Want mensen die dagelijks de grens over moeten dwingen testen te doen en injecties te nemen is geen vrijheidsbeperking, dit nog afgezien van de honderdduizenden vrijheidsbeperkingen die er al waren.

   “Gezien de hoge vrijwillige vaccinatiegraad in NL ligt het ook niet voor de hand dat die er komt. ”

   Net zoals er bv geen avondklok zou komen?
   Verander “realist” maar in “luchtfietser”… slaap zacht verder.

   • “Nee mensen in de zorg en het onderwijs worden alleen maar ontslagen als ze hem niet nemen.”

    Onzin. Ik werk in een zorgorganisatie. Echt niemand die geen vaccin neemt, wordt ontslagen. De werkgever mag er officieel niet eens naar vragen, vanwege privacywetgeving. Ontslaan mag al helemaal niet….

    “Want mensen die dagelijks de grens over moeten dwingen testen te doen en injecties te nemen is geen vrijheidsbeperking, dit nog afgezien van de honderdduizenden vrijheidsbeperkingen die er al waren.”

    Dat zijn WEL vrijheidsbeperkingen alleen komen die uit andere landen. We hebben weinig invloed op de regels die andere landen stellen voor mensen die van buitenaf binnenkomen.

   • Beide zijn niet waar, er zitten nu mensen uit de zorg en onderwijs geschorst thuis, en Nederlandse marechaussee en boa’s bewaken nu de grenzen.

 8. Gisteren en vandaag nog geen plicht, alleen slechts een gesloopte economie, miljarden overheidsschuld erbij en wat zelfmoorden en andere ongemakken. Wat nog gaat komen laat zich raden, kijk daarvoor even naar andere fanatici landen.

  Waarom hele volksstammen dit gif nog steeds een vaccin noemen is mij een raadsel.

 9. “Nine out of ten adult Netherlands residents (88 percent) say they are happy”

  Fantastisch. Tegenwoordig zijn de mensen gelukkig als ze depressief zijn.

  “Ruim 4 op de 10 mensen krijgt ooit in zijn leven te maken met een psychische aandoening. Depressie komt daarbij het vaakst voor.
  In de werkende leeftijd heeft circa 20% van de mensen te maken met een lichte of matige psychische aandoening die goed behandelbaar is, zoals angst of depressie.”

  https://www.psynip.nl/actueel/themas/thema/toolbox-werk-en-psychische-klachten/cijfers-en-trends/

  Conclusie: Vooral zelf niet ga logisch denken, dat maakt alleen maar ongelukkig. Geloof de MSM en u bent één van de 88% gelukkigen.

Comments are closed.