Minister president, welterusten.

Slaap maar lekker in je vrijgezellen huis.

Denk maar niet te veel aan al die covid protesten

Waar ME op slaat, voor gezondheid in ziekenhuis.

Denk vooral niet aan die al wachtlijst doden,

De media en hun fake news bombardement.

En negeer vooral de Neurenberg code

Die u als historicus vast goed kent.

 

Denk maar niet aan al het lockdown lijden

Eenzaam sterven terwijl u weer breeduit lacht.

Laat die sceptische wappies maar strijden,

Minister president, slaap zacht.

 

Droom maar van uw Rutte IV en de zege,

Droom maar van uw QR samenlevingsideaal

Dat met dwang en misleiding wordt verkregen,

Droom maar van uw gemaskeerde nieuw normaal.

Denk maar niet aan al die mensen die verrekken,

Maar haal build back better gewoon aan boord.

Droom maar dat u aan het langste eind zult trekken

En geloof van al die tegenstand geen woord.

 

Injecties die moeten leiden tot onze vrijheid

Terwijl Big Pharma ons stelselmatig verkracht

Dat stemt uw stakeholders vast tot veel blijheid

Minister president, slaap zacht.

 

Link voor de jongere generatie. 

Hijseenberg,  September 2021

20 REACTIES

 1. Schitterend.

  Ik heb deze in ze geheel overgenomen en op een andere site geplaatst.
  Inclusief naam, link en website.

   • Niet dat ik zelf wel iets van mezelf ergens iets plaats.
    Spreek ik iemand er wel altijd voor aan als ik iets zie staan wat gejat is met hun eigen naam er onder.
    Sommige vinden dat dan ook nog volstrekt normaal.
    Zijn dan ook nog beledigd zelfs, het lef alleen al.

   • @Bert, libertariers hebben (zelf ook) niet veel op met IP-rights. Wat ik vreemd vind overigens.

   • Dat komt omdat eigendom gerelateerd is aan schaarste. Lucht is niet schaars. Daar zijn geen eigendomsrechten voor nodig. Lucht hoeft niet verhandeld te worden. Het is geen economisch goed. Tenzij je gaat duiken en een aqualong nodig hebt. Dan weer wel.

    Ideeën zijn niet schaars. Daarom is er geen eigendomsprotectie voor nodig. Dat is soms wel een discutabele positie. Ben ik met je eens. Stel dat je kernfusie uitvindt, wat een weldaad voor de mensheid zal zijn, mag je daar niet puissant rijk van worden. Waarschijnlijk gaan alle verzinsels, schrijfsels, muziek, schilder- en beeldhouwwerken verder als NFT op een blockchain.

   • @ Youp, het recht op de vrucht van je arbeid en het eigendomsrecht hebben met elkaar te maken. De lucht is, wie zal het zeggen, op zijn best de vrucht van god’s arbeid.

   • Youp, een artikel van iemand vind ik iemand zijn intelligente eigendommen en daarom niet zomaar vrij op elke markt.
    Daar is tijd. moeite en de nodige aandacht aan besteed.
    Dat ga je niet zomaar ergens plaatsen met de mededeling, goed van mij dat ik dit geschreven heb.
    Anders kan je ook elk boek gaan uitgeven onder je eigen naam.
    Of een auto 1 op 1 kopiëren.

   • Geen enkele site heeft er verder problemen mee als iemand iets overneemt.
    Maar dan wel met de vermelding van wie het is of waar het vandaan komt.
    Dat werd bij elke site erg op prijs gesteld.
    Dat geeft ook een stukje waardering aan voor iemand anders en de site.
    Want de kans dit iemand iemand er op betrapt wordt op internet is vrij klein, gezien het aantal websites dat er bestaat.
    ki bekijk er veel ,jij ook. En weer totaal andere. En zo iedereen weer anders.
    Maar dat hoeven niet dezelfde te zijn.

 2. Welkom in de wereld van Apartheid
  Zou het dan toch zijn toegestaan?
  Pers geen “Anti-Vaxxer” uit

  • Welkom in TeleTubbieLand. Een interview zonder dat ook maar een enkele keer de processtappen bij inductief redeneren zijn benoemd. Bovendien praat de filosoof over feiten terwijl hij data bedoelt en voorts zegt hij niets over selectieve data, consistente redeneren en falsificeren. Zijn empirisch onderzoek lijkt ook gestoeld op selectieve locaties met selectief publiek. De vleesgeworden onnozelheid staart je aan op de bijgeleverde foto. Lord have mercy.

  • Kan die filosoof mij, met mijn opgelegde fobie van paranoia, dan garanderen dat ik niet word achtervolgd?

 3. Hierbij mijn reactie als alter ego van V-K (Vileine Koningsmaker) en in de rol van strategist & tacticus van het politieke partijkartel.

  Strofe 1: We heersen en zijn onaantastbaar.
  Met onze strategie van overheersing en het strategische doel van totale onderwerping van het Nederlandse volk zijn we op de goede weg gezien de fase van analyse waarin onze tegenstander nog verkeert.

  Status strategie partijkartel: ongewijzigd, dat laffe Nederlandse volk is op onze hand en rekent wel af met enige oppositie. We blijven vooralsnog lekker achterover hangen.

  Strofe 2: Slachtofferrol van Wappies.
  IJzersterke tactische zet van ons om de Telegraaf de opdracht te geven om hun dochteronderneming GeenStijl de verstandige en kritische geesten in Nederland te demoniseren als Wappies. Dat tuig hebben we toch maar mooi in de slachtoffer rol gedrukt.

  Status tactiek: ongewijzigd doorblaffen en even een bloemetje sturen als waardering naar die huurling VanRossem.

  Strofe 3: Dokter Frankensein.
  Die Rutte hebben we toch maar uitstekend gecast. Die psychopaat laten we zitten tot het einde der tijden in onze EU-vazalstaat Nederland.

  Status strategisch bemanningsmanagement: ongewijzigd en we kopen wel een nieuwe fiets voor Rutte. En even een interne mededeling; houd die gek ver bij mij vandaan, ik wil er niet mee geassocieerd worden. Mijn vrouw vindt me maar een vieze vent, mijn kinderen willen niets meer met me te maken hebben en mijn moeder heeft me vervloekt.

  Strofe 4: Druk van mijn baas.
  Die Balkenende hebben we mooi afgekocht met een salaris van een ton of vier euro’s bij de een of andere tent. We knallen er gewoon hetzelfde bedrag tegenaan voor die Rutte. Als bonus mag die ijdeltuit zo lang als mogelijk in de schijnwerpers op de bühne blijven staan.

  Status lobbyindustrie: ongewijzigd, mijn onbekende baas is tevreden met mij en onze wintersportvakantie is verzekerd en betaald.

  Kortom, steady she goes. Geen vuiltje aan de lucht.

   • Nee, geen vuiltje aan de lucht op weg naar ons 1000-jarige rijk. We zijn al behoorlijk onderweg sinds 1801, toen we toch maar mooi die soevereine Bataafsche Republiek onderuit hebben gekegeld. We hebben al 220 jaar achter de rug van onderdrukking en houden dit nog makkelijk 780 jaar vol bij die kudde makke schapen in Nederland. Walk in the parc. Ik zette toen die bloedhond Rutte er op en noemde hem de schaapherder. Weten zij veel dat ik de herder ben. Om het sprookje verder uit te leggen. Weet je nog toen ik die Argentijnse tante lieten binnen reizen, haar prinses noemden en haar vervolgens tot Koningin benoemden. Twee halfgoden die bij gratie Gods regeren is beter dan één. Dan kan er zeker niets meer mis gaan. We spelen op zeker bij het volk. Leuke fotosessies. Leuk bezit ook zo’n land. Wat een lol hebben we toen gehad, ik had nog nooit een Koningin benoemd. Het is weer eens wat anders dan heleboel mooie auto’s en een hele grote boot. Wie weet als ik dit zooitje hier in dit Nederlandse moeras geketend heb en ik me zit te vervelen, dan stuur ik ze op vakantie naar Argentinië en laat er gewoon ééntje achter. Leuk voor die Argentijnen, een koningshuis met een ingewerkte kracht en een back-up in Nederland. Van de ene op de andere dag. Nou, dat was het voor vandaag. Ik bel nog even de NPO op voor wat laatste werkinstructies en dan hang ik de jas aan de kapstok voor vandaag.

    Met vriendelijke groet en een prettige dag toegewenst, V-K (Vileine Koningsmaker) van het politieke partijkartel in Nederland.

 4. *** reactie verwijderd door moderator – helaas zijn we als sitebeheerder aansprakelijk voor reacties van reageerders waaronder bedreigingen / doodswensen – en kan de site beboet worden of neergehaald ***

Comments are closed.