5 REACTIES

 1. Kan verstandelijk nog niet bevatten dat de verantwoordelijkheid van vaccin door de overheid gedragen wordt?
  Enige antwoord: de overheid weet als geen ander dat tot in de eewigheid de opgelegde claims te vertragen, zie bevingen Groningen etc. De bedrijven kunnen naar believen te gaan expirimenteren!
  Daarmee priberen ze de mensen satanisch in hun greep te houden.

  • Daar zeg je wat. Waarom zijn pharmabedrijven als Pfizer nog niet gefuseerd met Mexicaanse/Marokkanse/e.d. drugskartels? Nog meer verslaafden, nog meer winst…

 2. Mensen zien niet dat alle objectiviteit weg is bij de media door geldstromen van adverteerders. (ook door de overheid als adverteerder en tevens sponsor)

  Ik ben eigenlijk benieuwd hoeveel willekeurige mensen op straat (kiezers) het woord objectief kunnen uitleggen?

  Bij gebrek aan inzicht kun je als media ook rustig een titel brengen zoals:

  Oostenrijk wil lockdown voor ongevaccineerden. Kan dat hier ook?

  Wat is in godsnaam het verschil tussen een lockdown voor ongevaccineerden en geen toegang voor ongevaccineerden?

  .

  • Inderdaad weer zo’n achterbaks proefballonnetje in de media. Nog minder betalende lezers voor ze. Eerst haatten ze de ‘witte’ mannen. Nu de ongevaccineerden. Dat kun je haatzaaien en opruiing noemen. Maar laat ze lekker en langzaam aan wegglijden in vergetelheid.

   De ongevaccineerden gaan sowieso de schuld krijgen van alles wat eng lijkt. De ‘overvolle’ IC’s lijken vooral te komen door personeel dat wegloopt wegens lage lonen, te hard werken en geen waardering.

   Ondertussen las ik ergens dat de corona paspoorten en QR-codes ook “moeten” worden ingezet “want er komt een griepgolf aan”. Zo wordt het nieuwe versie van wat ze in het Engels ‘function creep’ noemen.

   Misschien wordt het een goed idee om groenere weiden op te zoeken ergens. Deze wei is ondergescheten..

Comments are closed.