De Amerikaanse politie en opsporingsdiensten misbruiken hun macht. Ze hebben het recht om civiel rechterlijke inbeslagnames en verbeurdverklaringen uit te voeren. Dit betekent dat het vervelende strafrecht, waar je van alles moet bewijzen, kan worden overgeslagen. Je houdt een automobilist aan, ziet dat deze 87 duizend dollar contant geld bij zich heeft, en neemt dit in beslag. Een groot deel van het geld, of al het in beslag genomen geld, kan vervolgens worden toegevoegd aan het budget van het politiekorps.

Er is omgekeerde bewijslast. De burger moet aantonen dat hij het geld eerlijk heeft verdiend en het niet van drugstransacties afkomstig is. De politie hoeft het geld, of de auto, of het huis, of het bedrijf, alleen maar in beslag te nemen. In bijgaande video zie je hoe het te werk gaat. Een veteraan die in Afghanistan en Irak zijn leven heeft gewaagd wordt geplukt. Al het geld dat hij gespaard heeft, bijna een ton, wordt in beslag genomen. Hij wordt letterlijk kaalgeplukt en heeft geen geld om naar huis te rijden, of om door te rijden naar zijn kinderen. Zonder enig geld wordt deze veteraan midden in de woestijn aan zijn lot overgelaten.

Ik heb hier een aantal maanden geleden ook al over geschreven.

Ik bekijk van tijd tot tijd video’s van het institute for justice dat slachtoffers bijstaat. Dit maakt de kwalijke uitwassen waar een democratie toe in staat is duidelijk. Niet alleen van pluk ze wetgeving, maar ook via andere foute wetgeving. Zoals anti witwas wetgeving.

Soms is er een overwinning. Een motel eigenaar werd verantwoordelijk gehouden voor misdrijven gepleegd door derden in zijn motel. Zijn motel, dat meerdere miljoenen waard was, werd zonder dat er een rechter aan te pas kwam in beslag genomen. Hij stribbelde tegen. Tijdens het onderzoek werd bekend dat er overheidsdienaren actief op zoek waren naar dit soort buitenkansjes. Onschuldige kapitaal krachtige ondernemers of personen. Die geplukt konden worden voor misdaden die ze niet hebben begaan:

America, land of the free, land of the brave

11 REACTIES

 1. Dat soort dingen kunnen hier ook gebeuren hoor. Zowel in Amerika als hier ontbreken (legale) middelen om dit soort struikrovers terug te kunnen pakken. Mogen de struikrovers binnenkort ook alles in beslag nemen bij ‘wappies’ die zich niet laten vaccineren, of “nee” zeggen tegen booster-shot nummer 27?

  • Ja!

   Berichtje vriendin vanuit Mexico:

   Zo ik heb gisteren toch een gave vrouw leren kennen.
   Die was net zo op de hoogte als ik, komt van Québec. Ze vertelde dat nu in Québec, als je wordt geboren, er geen man of vrouw meer op je paspoort staat en dat niet je ouders je ouders zijn, maar je behoort tot de staat.

   • De politiek van Canada is helemaal krankzinnig geworden onder de bezielende leiding van Justin “people kind” Castro (zoon van…).

  • @Niko

   Kans is aanwezig dat nieuwbakken (frauduleus?) gekozen communist Gabriel Boric Font papa mocht zeggen tegen Fidel Castro.

 2. Dit is te vinden op internet. “In de meest staten gelden speciale vereenvoudigde procesrechtelijke regels voor juridische gerechtelijke procedures met betrekking tot de incasso van (onbetwiste) schulden. Voorlopig of conservatoir beslag laten leggen op bezittingen van een schuldenaar is dikwijls lastiger dan in Nederland en vaak is beslag leggen zelfs niet mogelijk zonder eerst een gerechtelijke procedure volledig te doorlopen.” Bron: Site DBLA

 3. Jan Brouwer neuqt iedereen de moeder en heeft met zijn broodhe….bankrekeningstaatsheer een deal gesloten dat deze vierkant schijt moet hebben aan de grondwet en deze door de wetgever als een onbelangrijk regeltje in een plaatselijk wetboekje weggestreept kan worden. De slaven zullen het geen probleem vinden, want die vinden helemaal niets meer een probleem nadat de meeste van hen hersendood zijn gespoten. Een blik vol D’66 opentrekken en dit grondwetje is bijna afgeschoten. Pas volledig dwarsverkracht als Willem Engel een schijnprocesje er tegen aan gooit die hij verliest en de grondwet is kaltgestellt. De nationaal socialistische methodiek.

 4. @Niko

  Brouwer is judasklutvolk, net als Peter van der Voort, net als de gemiddelde Groninger, net als de ruifvreters van de daar heersende ons-kent-ons universiteit en bestuur. Alles extremistisch communistisch klutvolk, judassen en zelfverraders, kruipers, likkers en veelal zichzelf dom en arm houdend volkje. Groningers, OMG, met hun decennialang het gas onder de voeten vandaan ‘gemaaid’ en niemand ook maar een stevige kritische nood liet laten vallen of ooit in protest kwam, laten zich nu weer met liefde en vreugde zonder protest met af en toe wat watjes gooien verder heerlijk diep uitwonen en gifafspuiten en opsluiten omdat er opeens zomaar op het juiste moment een zoveelste killervirushoax heerst waarmee het 18 miljoen hersendode afval verder per spuit gereduceerd kan worden. Spuiten is het virus.

  Mij benieuwd hoeveel klutvolk buiten het Groningerklutvolk om zich deze waardeloze hoax met nepvirussen en het creditsysteem in de maak verder door de strot laat duwen.

  NEDERLAND laat zich zonder protest VERDER in de reet SHREDDEREN!!

Comments are closed.