Als je de sterfte van de afgelopen 5 jaar met elkaar vergelijkt dan springen er drie periodes uit. De griep van 2018, corona in 2020, en een nog onbenoemde piek eind 2021. Zie de grafiek hieronder. De verticale as zijn de overledenen, de horizontale as zijn de weken. De eerste anomalie is de griepepidemie van 2018 (bruine lijn, bruine driehoek). Op het hoogtepunt stierven er ongeveer vierduizend mensen per week. Een oversterfte van ongeveer duizend per week. De rode driehoek des doods is veel erger, dit is het gezicht van corona, langer durend en enkele weken lang vielen er vijfduizend doden per week te betreuren. In plaats van normalerwijze rond de drieduizend. Het is duidelijk dat corona meer dan een gewoon griepje is. Maar wat is nu die zwarte driehoek?

De zwarte driehoek komt niet in de corona dashboards naar voren. De zwarte lijn (2021) ligt vanaf week 19 bijna iedere week boven de rode lijn (2020). Met een hele duidelijke pieksterfte die ik heb aangegeven met de zwarte driehoek. De sterfte 2021 vanaf week 19 tot het einde van het jaar is maar liefst vijfduizend mensen meer dan diezelfde periode in 2020! Hoezo beschermen vaccins ons? Of zijn de vaccins juist de oorzaak van de extra sterfte? Of zit hier ook sterfte tussen door uitgestelde zorg? Wie het weet mag het zeggen. Feit is dat ik heel blij ben dat ik niet ben gevaccineerd!

De bron van deze cijfers is het CBS, onderstaand screenshot vergelijkt de sterfte van week 47 en week 48 in 2020 en 2021. Als u de filters juist zet dan kunt u zelf zien dat dit de harde werkelijkheid is.

U ziet trouwens dat ondanks de eerste vaccinatie, de tweede vaccinatie en de boosters 2021 (volgens de voorlopige cijfers) dodelijker was dan 2020. Wat brengt 2022 ons? En waarom worden deze cijfers nauwelijks in de media besproken? Wie het weet mag het zeggen.

11 REACTIES

  • @Bert, ik had de link niet gezien, maar 68*365 is 25 k doden per jaar. Op een wereldbevolking van ruim 7,5 miljard en een jaarlijkse bevolkingsgroei van 80 miljoen vallen die 25 duizend wel mee. Heel Covid met 6 mln doden, als het er zoveel zijn, valt tegenover die bevolkingsgroei van 80 mln / jaar wel mee.

   • De grote klap van vaccin slachtoffers moet nog komen.
    Sommige vallen ter plekke dood en sommige pas na een jaar, of later..
    De lijst met bijwerkingen is enorm maar niet alles is ook onder een vaccin slachtoffer gevallen.
    Ga je dood door iets of met iets, of een combinatie van beide
    De overheid zal het nooit toegeven of bekend maken.
    Ze hebben allerlei experimentele troep ingespoten bij miljoenen mensen.
    Dat moet wel enorme gevolgen hebben. Niemand weet het precies.
    Ik denk dat er minder mensen zijn overleden door die iets wat heftigere griep, dan door de gevolgen om het te bestrijden.

  • En stel dat de vaccins veel mensen zullen doden. Ik denk dat mensen als Hugo de Jonge dan niet berecht zullen worden. Er zullen wat ambtenaren opgeofferd worden. Het was hun schuld! Rutte en Hugo hebben tegen die tijd een nieuwe baan, bij een bank ofzo.

   Of ze zeggen ‘sorry’. en dat vind het volk dan ‘zo ontroerend’.

   Ja, ik ben weer eventjes een cynische klootzak

   • Beste nayakosadashi2020,

    Berecht of niet, er zullen altijd mensen zijn die alles kwijt zijn geraakt en niets meer te verliezen hebben.
    Daarvan zullen er mensen tussen zitten die op wraak uit zijn én erg veel geduld hebben.

   • Hoi Tigron

    Ik snap je punt. Mensen als Jeroen Pols, gaan zich in dit soort dingen dan vastbijten

    Maar er gaan nog wel een tiental jaartjes overheen dan. Het is nog allemaal te vers.Veel mensen hebben nog zoiets van, ‘what the fuck’ is er allemaal gebeurt

   • Wat dat betreft hebben ze het hier goed geregeld om nooit ergens voor aangesproken te worden of berecht.
    Ze maken gewoon de gene die de baan overgenomen heeft verantwoordelijk voor alles.
    En die flikkeren ze er dan uit als schuldige.
    Of die gene met ze nieuwe baan er iets mee te maken had doet er niet toe.
    Tenslotte moet er iemand ergens de schuld van krijgen.
    En de verantwoordelijke krijgen weer een nieuwe baan en kunnen dan nergens voor aangesproken worden.

 1. Feit is dat ik heel blij ben dat ik niet ben gevaccineerd!

  Zelfde geld voor mij. Ik heb veel dingen kut gedaan, in mijn leven. Maar dit was een top beslissing

 2. Zijn er ook registraties van doden met vaccin? Of alleen door vaccin?

 3. De wind liet het vandaag weer wat te vliegeren..met een wat langer touw. Nu kon ik terug vliegeren in de beschavings toestand welke mij een les uit het verleden meegaf. Een die heden ten dagen nog steeds opgaat en wanneer aan de constructie niets veranderd ook de toekomst zal zijn. De hier getoonde fantasie grafieken geven aan dat het huidige systeem en haar horige geen flikker geven om een leven..vroeger niet, nu niet en mogelijk nooit niet. Wat dat aangaat had Walt Dusniet op basis van die gekleurde lijntjes nog wel wat mooiere doctrine tekeningen kunnen maken. Maar gelukkig zijn de meeste niet gevaccineerd..hahahah…ik laat ’t gaan en trek het touwtje weer aan ik gok niet, ga alleen en het kluizenaren bestaan past me wel, weg van t holle circus….https://youtu.be/-jcNPTVwVtA

 4. Is er al eens een onderzoek gedaan naar de mogelijkheid dat de medische stand in NL in vergelijking met het buitenland in staat is gebleken om het leven maximaal te rekken?
  Als de rek er uit is komt de “logische” inhaalslag.

Comments are closed.