De onvoorstelbare onwaarheden die door regeringen de mensen van de westerse beschaving door de strot werden gedrukt, programmeerden de hersenen van miljoenen zodanig dat ze gehoorzaam onder invloed van een massa psychose als lemmingen de afgrond in renden. Wat een stormloop is het geweest!

Maar plotseling aarzelen de overgebleven lemmingen aan de rand van de afgrond en zien ze de lichamen beneden zich opstapelen. Sommige lemmingen zijn zelfs omgekeerd, over de duistere prairie naar de wezens die de kudde drijven met hun bedrog. Alle autoriteit, van Wenen tot Vancouver, wordt geopenbaard als psychopathisch – het is blijkbaar bedoeld om zoveel mogelijk mensen te doden en te verwonden. Praat over de prik en de aangerichte schade! Waarom anders volhouden met vaccins die niet werken en die de meest dodelijke ziektemechanismen uitlokken als bijwerkingen?

Het meest mysterieuze element van het verhaal is natuurlijk wat de verschillende acteurs in dit vervloekte melodrama motiveerde. Je zou kunnen beginnen met Dr. Anthony Fauci te vragen waarom hij deze week de noodzaak suggereerde van nog een nieuwe ronde van dezelfde mRNA-booster-injecties die al volledig ondoeltreffend bleken te zijn tegen de omicron variant van het Coronavirus. Mensen vallen dood neer na de boosters. Elk volgend shot stuurt een nieuwe lading giftige kunstmatige spike-eiwitten in de bloedbaan, die meer dan een jaar actief blijven, verraderlijk de haarvaten van vitale organen dichtknijpen en tuimelschakelaars in de gecodeerde eiwitten van het immuunsysteem zetten die lichaamsfuncties uitschakelen, zoals de natuurlijke afweer tegen een arsenaal aan ziekten, waaronder kankers. De levensverzekeringsmaatschappijen beginnen de verbazingwekkende stijging van de sterfte door allerlei oorzaken op te merken en te klagen. Niemand anders in de kring durft iets te zeggen, vooral de doktoren, behalve een paar dappere… McCullough, Malone, Kory, Bhattacharya, Kheriaty, Cole, Risch, Marik, Urso….

Dr. Fauci heeft natuurlijk een hele carrière van wanpraktijken op het gebied van volksgezondheid om te verdoezelen. The Real Anthony Fauci.
In zijn zoektocht naar medische onsterfelijkheid verknoeide hij de institutionele reactie op de aids-epidemie en introduceerde hij protocollen voor giftige medicijnen die vandaag de dag nog steeds op onverklaarbare wijze worden gebruikt – namelijk AZT, dat de FDA-goedkeuring kreeg ondanks zijn mislukte Fase II-onderzoeken uit 1986. Vervolgens probeerde Dr. Fauci een wondermiddel voor het angstaanjagende Ebola-virus: remdesivir. Meer mislukte proeven en het medicijn werkte niet tegen ebola. Maar hij haalde het weer uit de kast voor Covid-19, en kreeg de NIH zover om remdesivir te promoten als de standaardbehandeling voor Covid-19 ziekenhuispatiënten – terwijl hij tegelijkertijd de bureaucratie ertoe bracht om anti-virale drugs, waaronder ivermectine en HCQ, effectief te verbieden en te demoniseren – terwijl hij zijn next-gen wondermiddel, de mRNA-vaccins promootte, die ook hun gehaaste en mislukte proeven faalden.

Remdesivir veroorzaakt binnen vijf dagen nierfalen, wat leidt tot vochtophoping in de longen, en de artsen konden de dodelijke bijwerkingen niet onderscheiden van de vermeende symptomen van Covid-19. Bovendien gaven de volksgezondheidsautoriteiten een bonus van $ 17.000 aan ziekenhuizen voor elke gegeven remdesivir-kuur en extra geld voor het melden van sterfgevallen als covid-gerelateerd. Een enorme zwendel. Het netto resultaat is honderdduizenden doden door massale medische wanpraktijken en uiteindelijk de ondergang van het hele op afpersing gebaseerde Amerikaanse medische systeem.

Voortaan zullen artsen moeten beseffen dat ze als gevaarlijke kwakzalvers worden beschouwd, terwijl het hele kaartenhuis van ziekenhuizen en groepspraktijken ineenstort. Je hebt geen idee wat voor een storm van rechtszaken het medische establishment tegemoet raast wanneer de mist van propaganda eindelijk optrekt en het publiek open en bloot kan zien wat voor fraude er is gepleegd. Strafrechtelijke aanklachten tegen Dr. Fauci en enkele van zijn collega’s zouden moeten volgen in een gezonde wereld en er is een kans dat de wereld weer een beetje gezond verstand begint te vertonen – waar respect voor de waarheid en de rechtsstaat kan worden herwonnen. – stimuleer het collectieve publieke geweten.

De Democratische Partij heeft dit fiasco op het gebied van de volksgezondheid in de VS aan de macht gebracht en heeft exorbitant misbruik gemaakt van haar prerogatieven in haar zoektocht naar macht zonder doel … behalve voor meer macht om mensen te manipuleren. De Democratische Partij gebruikte Covid om de stemfraude mogelijk te maken die haar aartsvijand, de heer Trump, uit zijn ambt dreef – en wilde heel graag hetzelfde excuus gebruiken om het dit jaar opnieuw te gebruiken. De partij twijfelt nu al weken tussen een verviervoudiging van haar krankzinnige Covid-mandaten en de pijnlijke erkenning dat er te veel nieuws over haar Covid-misdaden en rampspoed is naar buiten gekomen.

Tientallen miljoenen luisterden naar de drie uur durende Joe Rogan-interviews met de dokters McCullough en Malone, waarin ze de schokkende feiten uiteenzetten over de opkomst van medische tirannie, de propaganda campagne die deze ondersteunde vanuit de oude nieuwsmedianetwerken, en de obscene verwikkelingen van een losgeslagen farmaceutische industrie, dronken van winst. Die twee lange en indringende gesprekken met McCullough en Malone hebben de perceptie van het publiek veranderd van wat er is gebeurd, en hun deelname met andere artsen aan de recente hoorzittingen van senator Ron Johnson, hebben de Partij van Covid en Chaos volledig uit balans gebracht.

De opstand van Canadese vrachtwagenchauffeurs wekt een algemeen verzet op tegen het feit dat ze worden gemanipuleerd door losgeslagen gekozen functionarissen en hun bureaucratische ondergeschikten en het voorbeeld van de vrachtwagenchauffeur wordt overal in de westerse samenleving gevolgd. Wacht tot de Amerikaanse vrachtwagenchauffeurs mee gaan doen en een enorme klasse van burgers vertegenwoordigen die al meer dan twee jaar een pak slaag hebben gekregen en in toenemende mate niets meer te verliezen hebben.

Na de trieste gecoördineerde campagne om Joe Rogan in diskrediet te brengen, maakten de Democraten en hun handlangers een wanhopige draai in de nieuwsmedia deze week, waarbij ze brutaal probeerden te doen alsof ze hun verantwoordelijkheid kunnen ontlopen, van wat neerkomt op hun medeplichtigheid aan massamoord. Intussen komen de tussentijdse verkiezingen tot hun grote schrik steeds dichterbij. Niet alleen kunnen ze uit de wetgevende macht worden gezet, maar er is een gerede kans dat hun rampzalige, oplichter president, “Joe Biden” en de vice-president, kan worden afgezet en veroordeeld worden door een nieuw congres voor omkoping en hoogverraad, resulterend in de installatie van een nieuwe voorzitter van het huis (geen democraat) als president. Tussen de onderzoeken van het congres die zouden volgen door en de benoeming van een nieuwe procureur-generaal, kunnen de vervolgingen beginnen en kan het land beginnen met het herstel van zijn geweten.

Originele artikel vertaald door Anoniem.

 

6 REACTIES

 1. Partijen van bestaande hierarchie willen de conservatieven uitsluiten, zoals ze altijd gedaan hebben?
  Denk dat dit niet meer lukt, want ze hebben hun macht overspeeld!
  Politiek=virus=media!

 2. Mochten de verantwoordelijken t.z.t. ter verantwoording worden geroepen, ben ik benieuwd met welke excuses ze proberen zich te verontschuldigen.
  Zoiets als; “wir haben es nicht gewußt”
  De verantwoordelijken destijds tijdens het Neurenberg tribunaal verklaarden dat ze slechts de wet volgden en zich dus niet verantwoordelijk achtten.

 3. In opdracht van derden misdaden plegen is juridisch “een bekentenis”

 4. Over “oneerlijkheid” gesproken. Opeens zijn er geruchten in de media dat er per einde deze maand (laatste weekend) “de meeste coronamaatregelen” worden opgeheven.

  Zouden er een paar weken later verkiezingen zijn? En wil niemand “last hebben” hiervan in het stemhokje? Ik voorspel dat wij pas eind maart het echte beleid te zien krijgen. Het winterseizoen is nog lang niet voorbij. Hoe zou het gaan in oktober? Dat is dichter bij dan het lijkt…

 5. Straffe taal. The real Anthony Fauci is een aanrader. Libertariers noemen de overheid vaak een ziekte die zich voordoet als een geneesmiddel. Of de maffia die zich voordoet als liefdadigheid.
  Maar deze man heeft ‘een ziekteverwekker die zich voordoet als geneesmiddel’ gewoon letterlijk genomen.

Comments are closed.