President Biden was zo populair dat hij in 2020 meer stemmen heeft gekregen dan de heilige Obama.  Nooit kreeg een president zoveel stemmen.  De documentaire ‘ 2000 mules’ lijkt te suggereren dat dat niet volledig is toe te schrijven aan een grotere bevolking en de legendarische welbespraaktheid van Hidin’ Biden.

De verkiezing van 2020 was wat dubieus, dat voelde iedereen op zijn klompen aan.  Toch is het nooit ‘ bewezen’.   Rechtbanken willen er geen uitspraak over doen en Big Tech snoert je de mond als je spreekt over election fraud.

In de docu wordt het gebruik van ‘ mules’ om stembussen vol te proppen met Biden stemmen belicht.  Er is slim gebruik gemaakt van ‘ op afstand stemmen’  mede mogelijk gemaakt door de corona hoax.

In de MSM zult u weinig over deze docu horen.  Op Youtube zult u het ook niet vinden. Oordeelt u zelf of dat terecht is.

 

 

 

 

10 REACTIES

 1. Wanneer komt de documentaire over de Nederlandse tweede kamer verkiezingen uit.
  Daar wil ik wel een keer de waarheid van boven tafel zien.

  • Oh ja, de onderste steen boven, zei Rutte toch?
   Nou, nooit!
   Alles blijft gewoon in de achterkamertjes bekonkeld, ondanks het gezwam van Kaag over een nieuwe bestuurscultuur. Trap er niet in en vertrouw de politiek en de rest van de overheid niet; ze zijn het niet waard.
   Voor het geval u het nog niet wist, u bent gewoon de pinautomaat en of u het daar nou mee eens bent of niet, doet er niet toe. De kiezer moet gewoon genegeerd worden door de politieke elite van betweters, leugenaars en dieven; bewijzen te over.
   https://www.metronieuws.nl/televisie/2022/05/lof-voor-pieter-omtzigt-in-college-tour/

 2. In het rijk der lijken is een zombie koning. Dat dan wel weer.

 3. Ik begrijp dat er bij de recente Franse verkiezingen toch ook wat veel stembiljetten ongeldig verklaard moesten worden vanwege een klein scheurtje aan de zijkant van het biljet. Zag er niet uit als een ongelukje, eerder als een uitzendkracht die duizenden, zo niet tienduizenden stembiljetten inscheurt. Je kunt er gif op innemen dat dit hoofdzakelijk gebeurd is bij de biljetten voor mevrouw le Pen en niet bij de systeemkandidaat Macron. Nog niet zo lang geleden lag het hele land plat onder de gele hesjes, maar nu zijn ze dat blijkbaar allemaal weer vergeten en hebben op meneer Macron gestemd.

  Ik vermoed dat de elites de teleurstellingen van de verkiezing voor Trump (wat als onmogelijk gezien werd) en Brexit als onacceptabel verklaard hebben en sindsdien het lot in eigen hand nemen.

 4. Hoe komt het dan dat bedrieger Biden nog steeds op zijn troon zit?
  Deze reportage, met voldoende bewijzen is toch voldoende om hem af te zetten als bedrieger, of zelfs als landverrader. Waar wachten ze op? Of is die zaak niet sterk genoeg en waarom hoor je Trump dit niet van de daken schreeuwen?
  Off topic:
  Mijn eerste cartoonboek is uit en kan je bestellen via Amazon:
  https://www.amazon.nl/dp/B09YNDGDFW
  51 blz. over corona in de afgelopen 2 jaar. Een min of meer humoristische kijk op wat zich heeft afgespeeld en nog gaande is. Hopelijk kan dit mensen wakker schudden want dat is uiteindelijk wel mijn bedoeling.
  Kopen dus!

 5. Waar zijn er verkiezingen waar geen fraude gepleegd wordt? Hoe komt het toch dat onze “lijders” ons zo bedriegen en dat ze er gewoon mee weg komen?

 6. De rechtbanken hebben wel een uitspraak gedaan, die hebben de verantwoording terug geschoven naar d everantwoorde legislators. Echter die hebben over vele jaren die macht onterecht uit hun handen laten nemen. Door onterecht die macht uit handen te nemen konden gouveneuren en senatoren wijzigingen toepassen die het ogelijk maakten op grote schaal onrechtmatige stemmen op te halen.

  In het overgrote deel van de staten zijn nu wetten ingevoerd dat in de toekomst te voorkomen, de macht is teruggenomen. Daarnaast heeft men al gezegd met alle zaken die lopen en waar zelfs actief fraude word opgespoord en betrokkenen zijn aangeklaagd dat dit geen geen gevolgen zal hebben voor Biden. De media bericht er niet over, maar bijvoorbeeld in Arizona zijn betrokken politici en stembusmedewerkers al aangeklaagd. De media is doodstil, ook in het geval van de 2000 Mules zijn alle gegevens al door de aanklager opgevraagd en gaat men over tot actie om te achterhalen wie erbij betrokken zijn ook hier zal de media niets over berichten. Maar duidelijk is wel dat men actief acter de betrokken personen aangaat. Maar het is fout om te denken dat de rechtbank geen uitspraken heeft gedaan, men heeft een uitspraak gedaan en via precedent bepaald wie over stemfraude en het onderzoeken gaat. De rechter mag en zal niet ingrijpen in een verkiezing. De staat en het recht zijn gescheiden. Zoals het er nu uitziet, verliezen de Democraten hun nipte meerderheid in het Huis en zullen compleet weggevaagd worden. Zelfs in California zien we nu Republikeinen winnen in veel gemeentes iets, wat tot voor kort ondenkbaar was.

  Er was zelfs sprake dat Trump zich verkiesbaar zou stellen voor de midterms, word hij dan gekozen dan zou hij spreker van het huis worden, Eerst zou men dan Kamala empechen voor een van de vele zaken waar dat op mogelijk is, waarna Trump de volgende in lijn zou zijn om de president te vervangen, wanneer dan Biden om gezondheidsredenen kan worden empeached zou T|rump het over kunnen nemen en zou hij ook nog eens aan de verkiezingen in 2024 kunnen meedoen. Er is heel veel bekend over de fraudes, dat de media er geen aandacht aan geven, noch aan de andere mogelijkheden zegt enkel en alleen iets over de media en niets anders.

Comments are closed.