Beste Belastingdienst,

de door u opgelegde dwangsom, heb ik inmiddels aan mij zelf overgemaakt. Ik vertrouw er op dat hiermee alles, conform de WOB/VWS-boete, is afgehandeld.

Gezien uw capaciteitsproblemen, stel ik voor mij en mijn bedrijf voortaan vrij te stellen van belasting; ik beloof dat alle BTW, LB, WOZ etc, netjes en tijdig aan mijzelf overgemaakt zal worden. Hetgeen weer een verlichting van uw capaciteit betekent. Vanzelfsprekend zal ik de bonnetjes en stukken 5 jaar bewaren.

Mocht u toch het idee krijgen om een boete wegens niet betalen op te leggen, verwijs ik naar de eerste alinea van dit bericht,

6 REACTIES

 1. Vergeet het maar, al uw centen zijn nodig voor de volgende Sywert, of wapens, of Oekraine, of asielzoekers, aandelen Schiphol, schilderijen, the green deal, uitkopen boeren/vissers, zuid Europa of het redden van banken.

 2. Volgens mij moet er betaald worden aan de Volkskrant. Het argument kan gemaakt worden dat dit semi overheid is. Dus vestzak -halve broekzak

 3. Belasting = DIEFSTAL.
  Denk hierbij eens aan de gehate hondenbelasting* en de sterftax…**
  https://www.youtube.com/watch?v=EByzptsHeGg

  *kan als volgt aangepakt worden: net als met de eigen woning het geval. is dat
  ook zo met honden, nl. BEZIT.
  Wat zegt het EVRM(Europees Verdrag, door Nederland ondertekend en geratificeerd
  op 4-11-1950): Belasting betalen over bezit is in strijd met het recht van vrije eigendom.
  Zeer opmerkelijk dat tot op heden geen woningbezitter tegen deze jarenlange DIEFSTAL
  in actie is gekomen. Macht van het Getal zeker vergeten…
  **Erfgenamen worden door de fiscus gedwongen belasting af te dragen van nagelaten
  geld waarover de erflaters levenslang belasting hebben afgedragen…!!!

Comments are closed.