Politietaal invoeren over immigratie is het nieuwste idee van de Duitse Groenen en Linksen. De CDU/CSU vindt de poging om “spraakverboden” in te voeren over immigratiekwesties problematisch, maar heeft geen middelen om dergelijke maatregelen tegen te houden.

Julian Pahlke is al bijna zes jaar actief in de redding op zee op het schip Luventa dat opereert in de Middellandse Zee. Zijn medewerkers die de migranten taxidienst doen, hebben al 14.000 illegalen opgevist. Volgens hem maakt het niet uit of iemand op de vlucht is voor bommen uit Oekraïne of Syrië, want “er zijn geen economische vluchtelingen” omdat “niemand zijn land verlaat vanwege wat welzijn”. Er is geen illegale immigratie, want er is ook geen legale immigratie uit Syrië, Irak, Afghanistan; de kromme links-groene cirkelredeneringen.

Het idee van welvaarts-pullfactoren is ook verkeerd omdat het “deel uitmaakt van de agitatie tegen vluchtelingen”. Praten over “pullfactoren” is “wetenschappelijk verkeerd”, aldus ook Hakan Demir van de SPD (sociaal-democraten). “Als er een materiële stimulans voor vluchtelingen zou zijn, zouden alle Oekraïners onmiddellijk naar Duitsland zijn gekomen”. Zulke mensen zijn “voor ons een kans op de arbeidsmarkt”, aldus Demir. Helge Lindh, in de Bondsdag gekozen voor de sociaaldemocraten in Wuppertal, hekelde iedereen die de nieuwe taalregels in twijfel trok als “nationaalsocialisten”. Lindh zei dat de taal van de CDU / CSU-unie over migratiekwesties “onfatsoenlijk” is en dat het oneerlijk is om te beweren dat afgewezen asielzoekers “freeloaders” zijn omdat de meeste van hen niet werken. Niemand tijdens het Bondsdagdebat had dat echter beweerd, niet van de Unie en ook niet van de AfD.

Katrin Göring-Eckard (Groenen), vice-voorzitter van de Duitse Bondsdag, zei zelfs dat wie sprak over “sociaal toerisme” zoals Merz (CDU), het werk van Vladimir Poetin deed; “push en pull” zouden “denkbeeldige factoren” zijn. Het is “als een denkbeeldige ziekte, het is onzin”. Göring-Eckard prees het asielbeleid van Merkel, inclusief haar “wir schaffen das”. De Bondsdag is steeds meer veranderd in een bestraffende cult van morele rechtvaardigheid.

De discussie over illegale immigratie een andere draai geven door het veranderen van het taalgebruik is een grootse politieke poging om de realiteit te verdraaien. De kans dat dit lukt is groot, vooral omdat er ook journalisten zijn die dolgraag zulke ideeën naar voren schuiven. In talkshows op de Duitse televisie wordt nu al de aandacht afgeleid van de huidige toename van de immigranten-aantallen via de taal die er wordt gebruikt om dit te bespreken.

Freewestmedia

20 REACTIES

 1. * omdat “niemand zijn land verlaat vanwege wat welzijn”. Volgens mij raakt een bom je welzijn wel degelijk. Ik begrijp er nu al niks van.

 2. Libertarisme is voor een hele kleine nachtwaker staat, of zij wilt geen staat en dan wilt zij een anarcho kapitalistisch futurisme.

  Hoe de fuck, wilt een kleine nachtwaker staat, de migrantenstromen tegenhouden?

  FVD is ook tegen migranten, maar FVD is zeker niet voor een kleine staat. Ik denk dat FVD helemaal geen problemen heeft met etatisme. Mits het een nationalistisch etatisme is.

  Het zal trouwens dubbel zijn. Ja, er zijn economische vluchtelingen en ja er zijn vluchtelingen die vluchten voor geweld van….staten…Je weet wel, staten, waar jullie ook vaak tegen ageren, omdat ze onmenselijk zijn en gevaarlijk.

  Het zou kunnen, dat de NL staat, het libertarisme zal classificeren als zijnde terrorisme. Dan moeten jullie ( en ik waarschijnlijk ook) dit land ontvluchten. Dan zijn we ook refugees, op dat moment.

  Je weet niet, of iemand vlucht wegens economische redenen, of politieke. Geef je hem/haar het voordeel van de twijfel?

 3. Het immigratievraagstuk is vrij simpel. Als er geen verzorgingsstaat is en iedereen zijn eigen broek moet ophouden, zijn open grenzen prima. Niemand leeft hier dan op kosten van een ander en volledig vrij verkeer van goederen en personen zal welvaart voor iedereen brengen.

  Maar zolang er een verzorgingsstaat is, zal je een restrictief toelatingsbeleid moeten voeren. Alleen mensen met een toegevoegde waarde voor de samenleving komen er dan nog in, want dat vergroot ieders overlevingskansen.

  Ieder normaal mens heeft een slot op zijn deur. Je wil zelf kunnen bepalen wie je huis binnenkomt en mee-eet. En wie je liever buitensluit. Anders overleef je niet lang.

  Linkse idioten beseffen de lange termijn impact van hun handelen niet. Meer immigranten betekent een grotere druk op de woningmarkt, de zorg, het onderwijs, de sociale zekerheid, het milieu, orde en veiligheid, de voedsel- en drinkwatervoorziening, de energievoorziening, het wegennet (files), het OV, enz. In iedere sector waar nu problemen zijn, zullen die alleen maar groter worden bij meer immigranten.

  Het maakt daarbij weinig uit of het echte asielzoekers betreft, die vluchten voor geweld en onderdrukking, of dat het gaat om economische migranten. Ieder jaar komen er 220.000 mensen NL binnen, een complete stad. Slechts 10% daarvan zijn echte asielzoekers. Er vertrekken er ook weer 150.000, maar dat zijn niet dezelfde mensen. Door gezinshereniging en grote gezinnen van de allochtonen tov de autochtone bevolking vindt er een snelle omvolking plaats, niet alleen in NL maar in heel Europa.
  __________

  Twintig miljoen inwoners in 2060: met name migratie is oorzaak van toenemende bevolkingsgroei

  https://www.ad.nl/binnenland/twintig-miljoen-inwoners-in-2060-met-name-migratie-is-oorzaak-van-toenemende-bevolkingsgroei~a777e1fd/

  • Het verlies van de Europese cultuur is een dramatisch en essentieel verlies voor de wereld. Als de Nazi’s WOII hadden gewonnen was deze ramp, die mogelijk de holocaust en de communistische genocides zal overstijgen, niet gebeurd.

  • Ik weet niet man, ik weet alleen dat het een extreem complex probleem is. Ik ga hier nu geen oplossing uit mijn mauw schudden

  • Ga jij maar lekker corresponderen met Anders Breivik en andere mega nazi’s en vervolgens overal verkondigen dat je libertarier bent. Wel goed, voor de naam van het libertarisme. Of niet ?

   Krijgt het een bruine naam, dan?

   • De Nazi’s waren immorele socialisten, net als Proudhon en Marx. Bruin en groen zijn het nieuwe rood. Breivik is een nationalist, geen socialist. Iedereen met een greintje verstand die beseft, dat de verzorgingsstaat nog volop in werking is, zou ook een nationalist moeten zijn.

    Ik ben geen libertarier, maar een panarchist. Ik vind, dat iedereen zijn leven mag leiden naar eigen inzicht, zolang hij anderen met rust laat. Dus als neonazi’s een klasse maatschappij met Uebermenschen en Untermenschen willen oprichten, moeten ze dat zelf weten. Er zijn tenslotte ook BSM clubs. Als ze mensen die niet mee willen doen maar met rust laten. Idem voor communisten, sociaal-democraten, monarchisten, anarchisten, etc. Ze zoeken het onderling maar uit. Ik wil er niets mee te maken hebben. uiteindelijk blijkt dan vanzelf wel welk stelsel het beste werkt en de meeste welvaart en individuele vrijheid geeft. Dat hoef ik niet voor ze te gaan bepalen.

    Maar als ook maar één van die clubs mensen die het niet met ze eens zijn in hun heilstaat betrekt, dan ben ik de eerste die Breivik helpt ontsnappen om die hele club op te ruimen. Die man is een held en kan niet genoeg geprezen worden om zijn actie.
    ____________

    “You can avoid reality, but you cannot avoid the consequences of avoiding reality.”

    ~ Ayn Rand

   • Anders Breifuck mag doodvallen

    Dat vind jij dan ‘een heldendaad’. Op ongewapende kinderen schieten, die lid zijn van de PVDA…

    Dat ik uberhaupt woorden aan je vuil maak

   • Die smerige sociaal-democraten zijn geen haar beter dan de Nazi’s. Hun slavernij methodes zijn zelfs nog ingrijpender. Het is, dat de PvdA in NL politiek niets meer voorstelt, maar anders hadden we die hele club alsnog tegen de muur kunnen zetten.

    Het zijn gotspes dat er in Den Haag voor de 2e Kamer een beeld van Drees staat, een monument voor Troelstra in het Wittebrugpark en een kunstenaar het nodig vond een buste van Stalin in een telefooncel bij Catsheuvel te plaatsen. In Rotterdam staat nog een beeld van Andre van der Louw en in Utrecht een beeld van Che Guevara. De linkse idioten die hiervoor belastinggeld hebben gebruikt, mogen ze ook tegen de muur zetten. Het volkomen gebrek aan historisch besef en zelfs een minimum aan moraliteit is verbijsterend.
    ___________

    “Playing Russian Roulette puts you in a 1 in 6 chance of ending your life. Converting your nation’s economy to Socialism is about a 9 out of 10 chance that you will collapse the economy, eradicate your individual rights, and end life as you know it. Playing Russian Roulette is, incredibly, the more sane choice of the two.”

    ~ A.E. Samaan

   • De echte Nazi’s zijn de sociaal-democraten. Neonazi’s zijn de sociaal-liberalen (D66, Volt, VVD).
    ___________

    “U bent een buitengewoon minderwaardig mens.”

    ~ Marcel van Dam (PvdA) tegen Pim Fortuyn in het TV-discussieprogramma Het Lagerhuis (Vara) van 15 februari 1997.

   • De PvdA is rechtstreeks verantwoordelijk voor de omvolking van NL. Daar ondervinden we nog tot in vele generaties de negatieve gevolgen van. De schade, niet alleen voor NL, is gigantisch. Alleen al voor die onvoorstelbaar grote misdaad verdient die hele club het om uitgeroeid te worden, met hun jeugdverenigingen er bij.
    __________

    How Marxists took over the Netherlands
    https://youtu.be/8SV7CLhxdXA

   • Ja, dan zou je dus honderdduizenden mensen moeten afslachten, als je alle PVDAers iets aan wilt doen

    Dat is dan jouw ‘panarchisme’ ? Niet zo anarchistisch, om op grote schaal mensen te terroriseren. Je hebt daar toch echt een reusachtig staatsapparaat voor nodig

    Een fascistisch en/of stalinistisch staatsapparaat.

    Je komt verward op mij over

   • Wat dringt er nu weer niet door dat bord voor je kop heen? Wel eens van zelfverdediging gehoord?

    De PvdA is begonnen. Zij zijn verantwoordelijk voor de gevolgen.

 4. De bizarre humor van wat men vroeger ‘het lot’ noemde. Voor zover ik weet zijn ze geen familie.
  Zoek de overeenkomsten:

  Katrin GÖRING-Eckard (Groenen) is vice-voorzitter van de Duitse Bondsdag.
  In nazi-Duitsland was Hermann GÖRING voorzitter van de Duitse Bondsdag onder Hitler…. én voorzitter van de grootste Duitse natuurvereniging …

 5. Universeel recht! De wereld is uw speeltuin. “landen” bestaan niet.
  God schiep de aarde, mensen, planten en dieren.
  Maar “landen” schiep satan tijdens zijn vrije uren!

  • Grenzen zijn nuttig en maakt dat er geconcurreerd kan worden tussen landen. Veronderstel dat alle grenzen wegvallen en de hele tyfuze wereld onder de macht komt van één speler. Waar op allerlei manieren dan ook druk naar toe wordt gewerkt. Dan ben je als mens afhankelijk van één tiet waaraan je je mag stillen onder strikte voorwaarden van die éne speler.

   Neem het voorraad aan winkels en ondernemingen, als deze opgerot en weggejorist zijn (a la geenstijl) en je afhankelijk wordt van één of cluster grote ondernemingen en er geen keuze of vrijheid meer is bij verschillende aanbieders je inkopen te doen. Hebben ze je dan bij de ballen of bij de ballen?

   In de door God of wie of wat dan ook gegeven natuur zijn ook grenzen. Je ziet ze niet, maar zijn er wel. Waarom zou de natuur, met als zijn plantjes en diersoorten, grenzen kennen en nodig hebben?

   • Links en rechts anarchisme, gaat ook uit van grenzen. Een commune bakent een grens af, of een collectief, of een federatie. Men gaat uit van vrije zones, niet staten.

    De 100 staten op de wereld, moeten vervangen worden door 9000 000 communes, collectieven, bedrijven en coöperatieven. Dat is in ieder geval de anarchistische agenda. Totale versnippering van de macht.

   • Er moet helemaal niets. Je hebt niet voor anderen te bepalen hoe ze hun leven inrichten. Fascisten met geconcentreerde staatsmacht hebben evengoed bestaansrecht als anarchisten, zolang iedereen andersdenkenden maar met rust laat.

    Dus geen socialistische gulags, geen fascistische vernietigingskampen en geen corporatistische tax farms. Zolang ook maar iets daarvan de kop opsteekt, mag je het de kop weer indrukken. Vrijheid krijg je niet gratis.

  • Ehm…natuur heeft hele duidelijke grenzen. Wat denk je dat je huid is? Een (streng bewaakte overigens) grens/muur tussen jouw lichaam en wat daarbuiten ligt en die je beschermt tegen indringers. Dat geldt bv ook voor een wespenest. En in mindere mate het gebied eromheen. Of het territorium van roofdieren, die dat verdedigen tegen concurrenten. Of een mierenhoop. Of een nest met eieren dat door de ouders verdedigd wordt. Of de burgt van een das. En ga zo maar door.
   Kijk dan eens wat verder; wat is een huis? Het begrenst binnen en buiten als bescherming tegen de elementen. En kan worden afgesloten omdat je niet jan-en-alleman binnen wilt hebben

Comments are closed.