Hoe groter het probleem, hoe eerder we het nationaliseren. Dat werkt goed bij Schiphol, de NS en vult u maar in.

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

5 REACTIES

 1. Onlinebetalingsgigant PayPal heeft stilletjes een enorm impopulair beleid aangenomen, waardoor het gebruikers een boete van 2500 dollar kan opleggen wanneer het bedrijf denkt dat ze de servicevoorwaarden hebben geschonden. Dit, met overtredingen die ontzettend vaag en subjectief zijn, zoals het publiceren van “schadelijke, obscene, intimiderende of aanstootgevende” berichten.

  Hoewel PayPal eerder deze maand dit aanstootgevende beleid uit haar servicevoorwaarden had verwijderd (na wijdverbreide verontwaardiging en oproepen om het te boycotten), merkten gebruikers dat een variatie van de eerdere tekst woensdag opnieuw in hun voorwaarden verscheen.
  https://cafeweltschmerz.nl/paypal-voert-boete-van-2-500-voor-onjuiste-informatie-toch-in/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=paypal-voert-boete-van-2-500-voor-onjuiste-informatie-toch-in

 2. wat is het verschil tussen het wegennetwerk en het gasnetwerk of een warmtenetwerk.
  we weten dat we het allemaal in de zelfde mate nodig hebben en nog lukt het om er een puinbak van te maken.
  Incompetent kun je het niet noemen het is gewoon dom denkwerk maar juist dit is te moeilijk!
  In de simpelste vorm is er geen verdienmodel van te maken.

  • Waarom zou er geen verdienmodel van te maken zijn? Begin vorige eeuw was NL nog vol tolwegen. De private beheerders gebruikten de tol voor het wegonderhoud. De betere wegen trokken het meeste verkeer. Door concurrentie bleef de tol laag.

   Maar de eerste automobilisten klaagden, dat wanneer ze een langere rit maakten ze wel erg vaak moesten stoppen om tol te betalen. De ANWB heeft toen voorgesteld om een wegenbelasting in te voeren als vervanging van de tol. Dat hebben ze geweten. Die belasting werd elk jaar verhoogd en er werd maar een deel voor het wegonderhoud gebruikt. De rest ging in de algemene middelen.

  • op basis van de thermodynamica en de democrafallatia:
   eesrte wet van Libje: elke overheid is onbetrouwbaar, altijd en overal. (dan kan het ooit zelden nog wel eens meevallen)
   tweede wet: dat wat de overheid regelt, gaat eerder of later kapot.

Comments are closed.