David Icke wordt niet in Nederland toegelaten. Hoezo vrije woord? En hoe naïef: juist door verbod of censuur geeft de overheid aan dat het blijkbaar belangrijke stellingen zijn die Icke poneert en zo krijgt de reptielen theorie van Icke extra aandacht en tussen ‘waarde’ dankzij de jakhalzen.
Immers echte onzin komt altijd boven water. Hoewel, er zijn nog steeds lieden die in de eerlijkheid van de overheid en covidmaatregelen geloven. Maar door Icke’s verhaal te verbieden (ook met videoverbinding?) maken ze het extra interessant
Mijn reptielenbrein zegt dat ik zo snel mogelijk moet vluchten voor overheden met dit soort verboden.

13 REACTIES

  • Vreemd, Rutte had altijd de tactiek van boter op het hoofd en weglachen.

 1. Nu gaat iedereen de video’s van Davic Icke bekijken. Misschien is dat wel de bedoeling? Ik heb mijn twijfels over David Icke. Maar dat zegt niets.

 2. David Icke mag Nederland niet in. Dat is weer een nieuw dieptepunt. Of misschien toch niet. Want het kan dus blijkbaar toch…mensen weren bij de grens. Asielcrisis is dus ook meteen opgelost 😂.

 3. Mensen kunnen nu verantwoordelijk worden gehouden voor het gedrag van anderen:

  ‘Door u toegang tot Nederland te verlenen, wordt u een podium gegeven om uw theorieën in persoon te verkondigen en daarmee het in Nederland tot verstoring van de openbare orde of tot het plegen van geweld kan leiden, ook als u daartoe zelf niet expliciet oproept.’ (IND)

  https://www.ad.nl/binnenland/omstreden-complotdenker-david-icke-twee-jaar-lang-bijna-nergens-in-eu-nog-welkom~ab3d011c/

 4. Naar ik heb begrepen is het verwijt naar Icke’s toe dat hij “antisemitisch” zou zijn. Hij heeft iets onaardigs gezegd over Joden en dat ligt opeens gevoelig. Maar prima precedent. Gooi dan de miljonenen Joden hatende Moslims ook het land uit. Maar dat durven ze niet.

  Van mij mag Icke komen. Er lopen al genoeg mafkezen rond hier dus deze kan er ook wel bij. En in zijn maffe theorieën geloof ik niet. “Eeuwig levend reptiel” Elizabeth II heeft de 100 jaar niet gehaald, laat staan de 1000.

  • Een van de meest potsierlijke “argumenten” tegen Icke was dat hij misschien iets ongewenst zou kunnen zeggen in de nabijheid van de nationale herdenkingsfallus op de Dam.

   “Het symbool van onze vrijheid” zei iemand in een krantje. Dat is dan het ding waar de politici elk jaar vroom staan te prevelen van “dit nooit meer” terwijl ze zelf de nieuwe fascisten zijn geworden. En dat weten ze. Misschien ligt het daarom zo gevoelig.

  • Als je alleen al ziet hoe die politici met elkaar omgaan….. één en al slangennest! Geen reptielen dus? Je hoeft het allemaal niet te geloven, maar laat anderen alsjeblieft vrij om in onzin te geloven. Ik val toch ook geen mensen aan omdat ze zo graag elke week een (onbewezen) verhaal willen aanhoren in de kerk?

 5. En zo wandelen we gestaag een dictatuur in waar de staat bepaald wat wel en niet wenselijk is en waar je wel of niet naar mag luisteren of lezen.
  We komen steeds een stukje dichterbij en de meeste hebben het niet eens in de gaten of steunen het.

 6. Ik heb het wel vaker gelezen dat er mensen zijn die geloven in een reptielen volk.
  Die zouden verbannen zijn naar onderaardse grotten vanwege iets uit de bijbel.
  Een volk dat langzaam daar weer uit tevoorschijn is gekomen en de macht heeft overgenomen over de wereld.
  En het zijn best veel Nederlanders die hier in geloven en het bestaan van reptielen.
  Vaak zijn het zwaar christelijke gelovige die hier mee aankomen.
  Maar die nam ik al niet meer serieus vanwege allerlei onzin wat ze soms uitkramen.

Comments are closed.