26 REACTIES

 1. Een act of war en ondertussen gaan we van het leveren van defensieve spullen via tanks naar vliegtuigen en vervolgens dan ook mensen, oftewel we worden, zoals eerder hier gesteld, soepeltjes wereldoorlog 3.0 ingerommeld ( de .0 is voor finito) Er komt nu ook steeds meer ondersteunend bewijs voor het verhaal van Hirsch. En als Trump dit had gedaan, was de wereld te klein. Nu moeten Chinese spionage ballonnen onze aandacht afleiden. Ik ben hier helemaal niet gerust op en roep maar weer dat alleen overheden oorlog (kunnen) beginnen. Vrije individuen niet.

  • Inderdaad. oorlog is veel te duur, dat doe je alleen als je ongestraft je belastingslaven kan uitpersen en de jongeren naar het front kan sturen.

   Of het finito is weet ik niet, maar ‘but World War IV will be fought with sticks and stones.’

  • Zeker nooit van burgeroorlog gehoord, dan heb je niet twee vechtende partijen, maar honderden.
   Bij een situatie van anarchisme kan je je het beste een scene uit Mad Max voorstellen.

 2. “De oorlog zo lang mogelijk oprekken”. Daar lijkt het steeds meer op. De westerse wapens jagen de Russen niet weg en helpen het Zelensky regime niet om te winnen. Hooguit is het uitstel van verlies. Hoe lang duurt het eer men zover is dat iedereen het doodnormaal vindt dat de Navo-landen gaan meevechten in Oekraine? Want het schatje in Kiev heeft zoveel hulp nodig…

  • Ik hoorde op de interwebs ergens een commentaar dat het Westen bewust ‘ is drip feeding weapons’. Net genoeg om niet te verliezen en niet genoeg om te winnen. Vind het wel een mooie term, geen idee of het bewust is, dat veronderstelt enige mate van competentie van onze heersers.

   • Ja, nou?
    Onze heersers zijn toch uiterst competent … in het naaien van hun eigen en andere “onderdanen”?

   • zeker waar, roven en plunderen en andermans leven lastig maken zijn ze erg bedreven in.

   • Interessante term: drip feeding weapons. Het worden wel steeds modernere wapens. Eerst waren het oude kanonnen en pantserwagens. Nu moeten het moderne tanks en vliegtuigen zijn. Aan de Russische kant zie je dit nu ook met moderne wapens uit Iran en Noord Korea. Als de berichten kloppen.

    Hoe lang gaat het Westen dit volhouden? De wapens gaan er in hoog tempo doorheen. En in een hoger tempo dan er productiecapaciteit is. Wat als de wapens op zijn?

 3. Zaterdag 11 maart 2023
  vier dagen voor de verkiezingen

  Grote Farmers Defence Force demo
  Blokkade van A12 door Extinct Rebellion
  Jaarlijkse City-Pier-City loop

  De CPC gaat altijd door, maar de ER blokkade en de FDF demo worden wss verboden.
  ____________

  Aankondiging StemZeWeg-demo op 11 maart in Den Haag
  https://youtu.be/142jD8p6SqU

   • Ze stappen af van de gekookte kikker methode De dictatuur wordt alsmaar openlijker en men doet zelfs geen moeite meer om de ware intenties te verhullen.

    Blijkbaar verwacht Rutte weer een glanzende verkiezingsoverwinning, ondanks dat het ongenoegen onder de burgers sterk is gegroeid (rigged elections?).

    Dat betekent dan ook een meerderheid in de 1e Kamer en dus vrij baan voor iedere idiotie richting een wereldregering en ‘you will own nothing’ die het WEF maar kan bedenken. .

    Een burgeroorlog lijkt op termijn onvermijdelijk. De Syrische vluchtelingen die hier nu wonen, zijn dan van de regen in de drup gekomen en zullen een deurtje verder moeten kijken. Wij zullen dan eindelijk gelegenheid krijgen om hier het kaf van het koren te scheiden. 😁
    ________

    “U bent een buitengewoon minderwaardig mens.”

    ~ Marcel van Dam (PvdA) tegen Pim Fortuyn in het TV-discussieprogramma Het Lagerhuis (Vara) van 15 februari 1997.

   • Het is een erg breed onderwerp. Wat vind je interessant?

    Actualiteiten plaatsen in de context zoals boven aangegeven (WEF en Illuminati machinaties) of hoe libertariërs het beste met dictatuur kunnen omgaan, of hoe ze de toenemende risico’s die Vrijspreker loopt kunnen beperken, of het verzet van gedupeerde burgers (boeren, aardbevings- en overstromings- en slachtoffers) analyseren, of het zgn extreemrechtse gedachtengoed uitdiepen en de reactie daarop van extreem links, zoals de balpen van Anne Frank (mijn favoriete onderwerp), enz ?

    Ik stuur binnenkort nog wel een algemeen achtergrond artikel over het eigendomsrecht. Dat onderwerp is mij nu veel duidelijker geworden.

   • Wederom begrijp ik de reactie niet. Ik vroeg me louter af of de voornoemde voorgenomen ” demos” wellicht het verdienen om hier op dit VS forum wat extra aandacht te krijgen in de vorm van een artikel ipv een reactie op een ongerelateerd artikel. Niet in de illusie zijnde dat dit forum de aandacht krijgt die het verdient, maar wel interessant hoe iemand een – in mijn perceptie – evidente vraag zo ongerelateerd kan beantwoorden. It raises the question , in welke bubble bevindt u zich?

    Wat betreft uw intentie om ons inzicht te verheffen mbt eigendomsrecht, please do, amuse us. Wat ik tot dusver heb begrepen van uw standpunt mbt eigendomsrecht is dat mafias die ex nunc een de facto controle (arbitrair) hebben veroverd over een bepaald geografisch gebied alle recht hebben om daar (incl ingezetenen) ad nauseam arbitraire controle over te hebben ( soms onder het mom van democratie, ook fake maar dat hoef ik hier niet uit te leggen) . Inclusief de verschrikkingen die Joden en andere minderheden zijn aangedaan in de vorige eeuw. Dat is dermate zwakzinnig en downright evil dat ik me verheug om geamuseerd te worden door uw tot mislukken gedoemde poging om dat te rechtvaardigen. U beweert te opereren in de ‘ realiteit’, ik vraag u uzelf te verplaatsen in iemand/iets die kijkt naar de aarde van buiten de dampkring. Wat zien/t die/het. Mensen en grond (fysiek waarneembaar) of mafia’s aka overheden ( mentale niet bestaande constructies van retards) die claimen de territoria en de slaven die daar wonen te mogen uitbuiten? Granted, dat is de realiteit nu, en concentratiekampen kun je ook zien met een satelliet. Maar de moraliteit, conform NAP, is anders.

   • Vrijspreker kan prima aandacht aan de komende zaterdag 11 maart demos besteden zonder daar een diepgravend achtergrond artikel aan te wijden. Dus publiceer de aankondiging, by all means! 😎

    Wat het eigendomsrecht betreft: je bent pas een slaaf als iemand anders inbreuken maakt op jouw rechten. Wie ook de rechtmatige eigenaar van de grond is die wij hier gebruiken, wij zijn het in ieder geval niet.

    Het simpele feit blijft dan overeind, dat wij hier niets te vertellen hebben. De structurele rant van Vrijspreker over slavernij en dus inbreuk op de eigendomsrechten van anderen door de overheid word op geen enkele manier met feiten onderbouwd. Hoe kan er sprake zijn van inbreuk op rechten die je helemaal niet hebt?

    Hopelijk kan ik met een vervolgartikel nader licht op deze fundamentele zaak werpen. Als er nog ideeën zijn die hieraan bijdragen zijn die natuurlijk welkom. 😁

Comments are closed.