Is onderstaand filmpje fake nieuws van het forum voor democratie of niet? Naakte transgenders die zich aan 9 tot 12 jarige schoolkinderen laten zien. Is dit de school TV die uw kinderen als lesstof krijgen voorgeschoteld. Of overdrijft het forum?

Het antwoord, het is helaas echt. Hier staat het hele filmpje.

UPDATE

Met dank aan Bert een verwijzing naar WOKE schoolboeken:

 

13 REACTIES

 1. Ik vraag me altijd af waar de ouders zijn bij zo iets.
  Die moeten toch weten waar hun kinderen aan gaan deelnemen of bij aanwezig zijn.
  Of zal het de ouders verder allemaal een worst wezen wat ze met hun kinderen uit spoken zolang ze maar niet handtastelijk worden lastig gevallen.
  Kinderen geestelijk lastig vallen en ze zo een probleem aanpraten schijnt ze verder weinig te kunnen schelen.

  • Dit zijn de kinderen die zijn verdwenen tijdens de toeslagenaffaire ….mogelijk dat ze door hun ouders nu herkent worden en weer terug naar hun veilige huis kunnen.

 2. Schokkend! Thierry Baudet deelt ‘kinderboeken’: ‘Lammetje laat zich ombouwen en wat is pijpen?’
  https://youtu.be/gZkVsDrSE_o

  Thierry Baudet is erachter gekomen dat er heel veel boeken zijn, die ook deel uitmaken van het leesmateriaal op basisscholen / kinderbibliotheken, die kinderen indoctrineren met het zieke trans-woke-lhbti-gedachtegoed. Zo wordt kinderen vanaf vier jaar oud geleerd wat pijpen is. In een boek voor kinderen vanaf 4 jaar oud wordt de trans-ideologie met behulp van een omgebouwd lammetje ‘uitgelegd’ aan kinderen.

  FVD-leider Thierry Baudet is er tot zijn grote schok achtergekomen dat kinderen al vanaf extreem jonge leeftijd actief beïnvloed worden door de Woke-LHBTI-ideologie. In één van de boeken wordt de vraag gesteld: “Wat is pijpen en hoe doe je het?” Daaronder volgt een uitleg en een illustratie om even duidelijk te maken hoe dit in zijn werk gaat.

  “Dit is voor kinderen, he?” zegt een Baudet die duidelijk ontstelt is. “En dit is één van de dingen waartegen wij campagne voeren. “Dat transgender-seks-propaganda voor kinderen.”
  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/kijk-thierry-baudet-ontdekt-woke-lhbti-propaganda-in-kinderboeken

  • En zo bereiden ze vast een complete generatie voor met een levenslang abonnement bij de GGZ.

   • Er schijnen nu al vele kinderen bij de psycholoog te lopen omdat het ze wijs is gemaakt dat de wereld over 5 jaar er niet meer is vanwege het klimaat.
    Kan mij voorstellen dat zo iets er behoorlijk inhakt bij een 8 – 12 jarige die pas net begint aan een leven om de hele tijd te horen dat iedereen dood gaat binnen een paar jaar.

   • Toen ik jong was kwam er zo’n film uit, ”The Day After’, over de dag na een kernoorlog, daar durfde ik niet naar te kijken. Een andere keer was er in de nacht per ongeluk een luchtalarm afgegaan, ik was daar heel bang van (koude oorlog nog toen).
    Kinderen nemen alles serieus, volwassen zijn vaak cynisch, meervoudig (dubbel), hypocriet en etc. De huidige cultuur waar kinderen steeds bang worden gemaakt betekent dat die kinderen opgevoed worden door mensen met ongezonde geesten, waarvan de meesten in de politiek zitten, en werken bij de instituten.
    Maar wat dat betreft is er niets nieuw onder de zon, de verhalen zijn nu van seculiere aard, in historische tijden indoctrineerden ze kinderen met de duivel. Historisch gezien hebben de volwassenen kinderen altijd geïnfecteerd met perverse ideeën, dus het gaat van ouders op de jongeren over, die het op hun beurt weer doorgegeven.

    Het gekke is ze bij het kinderfeest van sinterklaas vandaag de dag niet verantwoord meer vinden om kinderen te vertellen dat de stoute in de zak worden meegenomen, maar indoctrineren met klimaat en pandemie alarmisme, dat mag dan weer wel.

    Perverse lieden, die volwassenen.

   • Johannes, bedoel je misschien een tekenfilm versie met dezelfde titel.
    Ging over een ouder echtpaar die onder een deur met een matras hoopten zo dat ze het zouden overleven in de gang of in de kelder.
    Uiteindelijk werden ze langzaam steeds zieker en zieker door de straling.
    Film is ook van enkele 10tallen jaar terug inmiddels.
    Nooit meer kunnen terug vinden, ook niet op youtube.
    Ik vond dat toen ook wel een indruk wekkende gemaakte tekenfilm.
    Maar er zijn meerdere films gemaakt met dezelfde titels.

 3. Give me four years to teach the children and the seed I have sown will never be uprooted. – Vladimir Lenin

Comments are closed.