Duitsland heeft geëist dat er een herziening komt van de EU regels voor de maten van condooms nadat een onderzoek heeft uitgewezen dat de gemiddelde penis er niet aan voldoet.

Een onderzoek door doktoren wees uit dat de EU de gemiddelde lengte met 20 % had overschat en Duitsland staat er nu op dat in de andere landen een dergelijk onderzoek gedaan moet worden.

Het hoofd van het onderzoeksteam, uroloog Gunther Hagler, bevestigde dat na honderden patiënten onderzocht te hebben, inderdaad bleek dat de Duitse penissen te klein waren voor de EU condooms.
"Gemiddeld zijn ze 14,48 cm lang en 3,95 cm dik. Dat is veel kleiner dan het EU standaardcondoom dat 17 cm lang, en 5,6 cm dik is".
Hij ontkende dat de Duitse man "kleiner" is dan de rest van Europa, maar verwacht dat er bij het maken van de voorschriften gewoon fouten gemaakt zijn

Er moet een nieuw onderzoek komen, met uitgebreide statistieken. Dan kunnen ze tevens onderzoeken of de eis dat een standaardcondoom 18 liter water moet kunnen houden zonder te breken, niet wat overdreven is.
————————
Wij vonden dit bericht via http://www.reason.com van de Amerikaanse REASON FOUNDATION, die ook het maandblad "REASON" uitgeeft.

4 REACTIES

  1. Ow lekker voor ze..

    18 liter water… een beetje overdreven he!

  2. Zou er nog een verschil tussen Ossies en Wessies zijn?
    Misschien hebben de nieuwe laender het gemiddelde wel omlaag gehaald?

Comments are closed.