Afgelopen maandag 20 oktober wezen we op de nieuwe belastingplannen van de overheid, staatssecretaris Wijn, (CDA) die de immoraliteit van het huidige stelsel nog erger dreigen te maken.

We kregen daar een aantal positieve reacties op, met ideeën die de moeite waard zijn om verder ontwikkeld/beschouwd te worden. We komen daar zeker op terug. Maar hierbij alleen de beloofde aanvulling.

We raadden toe aan om het artikel over de ’20ste Century Motor Company’ in Atlas Shrugged van Ayn Rand, nog eens te lezen. Het (goede) uittreksel hebben we ondertussen opgespoord en het is geplaatst op de site van LIBERTARIAN INTERNATIONAL Onder NEWS van 23 October 2003:

http://www.libertarian.to/NewsDta/templates/news1.php?art=art432

De consequenties van het immorele uitgangspunt: From each according to his ability, to each according to his need, komen daar heel goed tot uitdrukking. Al haalt dit resumé het bij lange na niet bij het complete originele artikel.

U zult herkennen wat er op dit moment in Nederland en de wereld aan het gebeuren is.Hier zou ik nu zeggen: Lezen is een MUST!