Dat is de mening van Mark Stein, die nogal prikkelend over komt. Hij ziet niet veel goeds in Europa.

Zijn artikel werd ons toegestuurd door een buitenlandse libertariër:

“Europe is dying, Europeans are worse than cockroaches”

Het vervelende is, dat hij gelijk heeft op een aantal punten die vooral de EU betreffen. Wij hebben hier al vaker op dezelfde zaken gewezen, en FREE EUROPE geeft ook een hele serie bewijzen daarvoor. Maar daarom is nog niet leuk om dit te horen. En zeker niet als ze Europeanen met kakkerlakken vergelijken!

Het is inderdaad zo dat overheden zich met steeds meer zaken aan het bemoeien zijn. Hierin gesteund en geholpen vanuit de EU in Brussel. Een supermacht!

Ook lijkt het er op dat de Islam een steeds grotere invloed krijgt in de EU landen.

In Nederland hadden we enkele dagen geleden al dat gedoe over moslim scholen. Er werd zelfs serieus gesproken om op middelbare scholen de Turkse taal als verplicht vak in te voeren. In Nederland en België wordt gewerkt aan een moslim politieke partij. En zo zouden we nog een aantal zaken kunnen noemen.

Zelfs al zijn niet alle moslims uit op het vermoorden van de ‘Christenhonden’, er zijn er altijd te veel die uit hun koran begrijpen dat zij de wereld moeten veroveren.

Onze enige hoop is dat de groeiende libertarische beweging nog vele malen sneller gaat groeien. Het libertarisme is de enige consequente morele filosofie die we er tegenover kunnen zetten. Met al die andere halfslachtige politieke oplossingen zullen we het niet halen.

Het verduidelijken van de moraliteit van het libertarisme en het veel meer bekend maken ervan, moet een prioriteit worden.

Kunt u daarbij helpen?

Wilt u daarbij helpen?

Of laat u het maar over u komen?

Laat het ons weten! Mail: info@libertarian.nl

* * * * * * *

Het artikel van Mark Stein is geplaatst op LIBERTARIAN INTERNATIONAL:

NEWS 13 november “Europe is dying” Europeans are worse than cockroaches

http://www.libertarian.to/NewsDta/templates/news1.php?art=art468

4 REACTIES

 1. Helaas gaat Europa en met name de Europese Unie ten onder aan haar eigen gewicht van wetten, regels, belastingen, subsidies, verdragen, bureaucratie, beleidsmakers en een historisch hoge schuld en begrotingstekort, alsmede een veel te lage economische groei. De enige manier, waarop Europa kan overleven is terug naar een decentraal stelsel van soevereine landen en regio’s, die via aparte veiligheids- en defensieverdragen het terrorisme en het gewelddadige islamisme kunnen aanpakken, in plaats van oeverloos te zeuren over belastingharmonisatie, de maat van bananen, of de invoerquota van staal. Laat dat maar aan de bedrijven en consumenten over, die zijn daar capabel genoeg voor. Het enige wat mensen nodig hebben is veiligheid om hun zaken te regelen.

 2. Ik ben bang dat het dreigende tereur in Europa van fundamentalistische islamieten, wel eens zou kunnen leiden tot beperkingen op de vrijheid. In amerika hebben ze daar al meer ervaring mee.

  Je kan je ook afvragen of een samenleving juist niet een overheid nodig heeft om tereur te bestrijden (defensie-beleid).

 3. Het Europese leger.

  ( Laatste aanpassing: 29 – 06 – 2005 ) (Deze gedachte maakt deel uit van de open debat cultuur, het zogenaamde vrije denken.)
  Homosapiens wat niet meer betekent als: de denkende mens of de verstandige mens, het verschil tussen mens en dier is zijn denken en het overwinnen van zijn extreme instincten en driften, ongemanipuleerde informatie verhoogt het bewustzijn.

  Het door de grondwet goedgekeurde nieuwe Europese leger zal ons om te beginnen 2000 miljard Euro kosten.
  Het nieuwe Europese leger beschermd door de Europese grondwet legaliseert een nieuwe enorme wapenhandel.
  De mens, door zijn extreme instincten en driften gedreven zal altijd weer opnieuw redenen genoeg vinden om oorlog te maken.
  Altijd weer opnieuw worden er wapens gemaakt om anderen en zichzelf te vernietigen.
  In de eerste plaats zullen de wapenhandelaars de vruchten plukken van het nieuwe Europa.
  De geproduceerde wapens zullen vroeg of laat gebruikt worden.
  Het doden op bevel, omwille van globalisatie, democratie, markt economie, geloof, dictatuur, grondstoffen, macht, controle, geld en terreur, het kan, hip hip hip hoera !!!!
  Voor wapenhandelaars heeft het geen belang of oorlogen gewonnen of verloren worden, voor hen is het belangrijk dat er altijd oorlogen zullen zijn!
  De wapenindustrie zal een groot deel van de werkloosheid oplossen zeker weten en waarom niet????
  De wapenhandelaars verkopen voor miljarden aan vriend en vijand, zonder morele, ethische of ideologische waarden.
  Problemen laten zich niet met oorlog oplossen, maar wel met traditionele diplomatie, handel, wetenschap, technologie en degelijke ontwikkelingshulp, ook na een oorlog is dit de enige oplossing.
  In het nieuwe Europa brengt de armoede en de werkloosheid een betaald vrijwilligersleger op gang, van vrije wil is hier geen sprake, een opleiding tot vechtmachine dit om aan de armoede te ontsnappen, hier pleegt men nogmaals genocide op de arme.
  Door manipulatie en brainwash zijn deze vechtmachines bereid om zichzelf op te offeren voor het nieuwe vaderland “Europa”. “Europa”. “Europa”. “Europa”. “Europa”. “Europa”. “Europa”.
  Wie durft te zeggen dat we niet goed bezig zijn is een landverrader, een niet te manipuleren zwijn.
  Jonge mensen tussen de 18 en de 25 jaar gedwongen of ongedwongen naar het slachtveld sturen is geen kunst, deze vorm van militaire manipulatie en brainnwash is misdadig en moet zwaar bestraft worden, geen enkel mens heeft het recht om over een ander mens zijn leven te beslissen.
  Wat alle oorlogen op onze wereld gemeen hebben is: alle mama’s waarvan de zonen niet terug keren staan te schreeuwen.
  Oorlog is: een aangelegenheid waarbij gemanipuleerde jonge mensen die elkaar niet kennen en die niets tegen elkaar hebben, elkaar doden op bevel van oudere mensen, die elkaar wel kennen en wel wat tegen elkaar hebben, maar elkaar echter niet doden.
  Hebben we dan niets geleerd in het oude Europa, nog steeds zijn werkloosheid, racisme, criminaliteit, uitbuiting en geloof de brandstof voor de oorlogsmachine, al deze veroorzaakt door een slechte economie.
  Oorlog is een gevolg van een falende economie, zo simpel is dat, oorlog is volkerenmoord.
  Deze oorlog miljarden inzetten ter bestrijding van armoede, deze oorlog technologieën inzetten ter bevordering van de vrede, dit zou van onze planeet een paradijs maken.
  De prachtigste vorm van leven is in vrijheid leven, totale vrijheid echter is een fundamentalisme een extremisme, een chaos die de samenleving ontwricht en op lange termijn vernietigt.
  Zijn we bereid alle leven op onze planeet te laten vernietigen door een kleine hoeveelheid onmetelijk rijke, decadente, waanzinnige psychopaten?
  De natuur en de mens op deze planeet hebben miljoenen jaren nodig om terug te recupereren van deze waanzin, was ook deze beschaving tevergeefs???
  Atoomkracht heeft alles veranderd, behalve onze manier van denken.
  Als we ons het verleden niet herinneren, dan zullen we het opnieuw moeten beleven.
  De geheimen van elke militaire oorlogslogica en oorlogsmachine:
  Wraakzucht is aangeleerd, wie zijn of haar kinderen harmonisch en evenwichtig heeft opgevoed, zal hebben kunnen constateren dat zolang kinderen nog niet, of weinig met agressie in aanraking zijn geweest, en ook via media nog niet met het wraakprincipe zijn ingeprogrammeerd, zij nog geen wraakreflexen hebben na ervaren onrecht.
  Hoewel boosheid meestal de belangrijkste oorzaak is van onze wraakzucht, is zij ook in zeer belangrijke mate aangeleerd.
  Oorlog zelf is het werktuig van de haat, oog om oog maakt iedereen blind.

Comments are closed.