Tot mijn stomme verbazing kwam ik er het afgelopen weekend achter dat er op internet een site is waar je zomaar, zonder enige beveiliging, de gegevens van miljoenen mensen kunt benaderen.

Even zoeken naar mij en ja hoor, al mijn persoonlijke gegevens open & bloot op het net.

Gelukkig kun je jezelf ook verwijderen; dat heb ik dus snel gedaan. Ik heb steekproefsgewijs even gekeken en daarbij op een aantal namen gezocht, en ja hoor, jullie gegevens zijn gewoon voorhanden (was wel interessant,trouwens!), compleet met sofi-nummer en alles!! Als ik jullie was, zou ik snel even naar deze site gaan en je eigen gegevens onmiddellijk verwijderen.

Het adres: http://www.humnri.com/enter…

4 REACTIES

  1. Wat een onzin!!!!!!!!!!

    Dit is pure stemmingmakerij.

    Best meneer/mevrouw Overnight, ga wat zinnigs doen, ipv deze onzin te posten. Postzegels verzamelen lijkt leuk te zijn.

  2. Ik kwam uit op een grappenmakers site met het portret van een aap.Verspil hier dus geen tijd aan.

Comments are closed.