In het kader van de niet-bestaande multiculturele samenleving en het verder opschroeven van de socialistische staatsdwang wil de wethouder van onderwijs van Rotterdam af van de zwarte scholen.

Hij wil daarom witte- en zwarte wachtlijsten voor scholen gaan hanteren waarmee hij de samenstelling van de leerlingen van scholen kan sturen.

Dit omdat het in zijn ogen en die van de minister van onderwijs belangrijk zou zijn dat kinderen van verschillende bevolkingsgroepen al op school leren met elkaar om te gaan. Dit zou de integratie bevorderen en goed voor de kinderen zijn.

Waarom precies dat goed zou zijn wordt nergens uitgelegd en verder lijkt het mij dat Nederlandse kinderen hier al helemaal geïntegreerd zijn zodat ik niet begrijp hoe dit hun integratie zou kunnen verbeteren.

Verder zijn dit dingen die de ouders moeten afwegen en niet de staat namens hen. Het staat iedereen vrij, wethouder en minister moeten dat beslist doen, om de kinderen naar een zwarte school te sturen als men dat belangrijk vindt maar het gaat niet aan dat de staat vanwege de heersende multicule staatsideologie mensen tegen hun zin gaat dwingen dat te doen.