de politiekcorrecte kerk vertegenwoordigd door broodpolitici en hun Goebbeltjes bij de staatsomroep is momenteel druk in de weer om de illusie op te bakken dat het hier altijd al een vreedzame- en tolerante samenleving is geweest waarin iedereen (behalve de partijbonzen dan) bij elkaar woonde en van elkaar hield.

Deze ideale maatschappij zou momenteel heel eventjes zijn verstoord door een enkele gek die Van Gogh heeft vermoord maar dat was eigenlijk zijn eigen schuld en, om zo’n politiekcorrecte staatsdoos van de radio te citeren: ‘onze multiculturele samenleving zal dit doorstaan’. Het komt dan erg slecht uit dat het volk juist nu die ballon heeft doorgeprikt door de meest prominente tegenstander van die multiculturele waanzin, Pim Fortuijn tot grootste Nederlander ooit uit te roepen.

Feit is dat het hier nog steeds een overwegend Europese/Nederlandse samenleving is met aan de randen daarvan groepen niet-Europese vreemdelingen die geheel geïsoleerd naast de Nederlanders hun leven leiden binnen de eigen meegebrachte cultuur en in hun eigen wijken rond de moskee terwijl er bijna geen contact is tussen de groepen. Ik heb enige jaren geleden mijn twee kleinsten naar een andere lagere school gestuurd omdat er op een bepaald moment naar mijn smaak iets teveel hoofdoekkies op de vorige school begonnen rond te lopen en daar hoeven ze van mij niet tussen te zitten. Het staat uiteraard iedereen geheel vrij om zijn kinderen wel naar een School met den Hoofddoek te sturen.

De multiculturele samenleving bestaat niet en heeft nooit bestaan maar is een marketing instrument van de regenten hier om alle kritiek te muilkorven op het mislukte immigratiebeleid dat ons heeft opgezadeld met miljoenen niet aanpasbare en niet inpasbare en dus ongewenste vreemdelingen waarvan het overgrote deel ook nog eens generatieslang van de bedeling leeft om van de criminele overlast niet te spreken.
Ik denk niet dat we er aan zullen kunnen ontkomen om op een bepaald moment in de zeer nabije toekomst toch te moeten erkennen dat deze ongecontroleerde import de maatschappij hier ontwricht en dus een grote fout is geweest en dat de enige oplossing om de jihad buiten de deur te houden toch massale remigratie is van al degenen die hier geen eigen plek hebben kunnen vinden.

Gezonde libertarische marktwerking dus die bereikt kan worden door de uitkeringen volledig te stoppen zodat alleen zij overblijven die zichzelf hier kunnen bedruipen.
Wie hier dan wil blijven zal wel moeten integreren, geheel uit zichzelf, vrijwillig en op eigen kosten.

1 REACTIE

  1. Formule:

    e-migratie => ?-migratie = re-migratie!!

    Onvermijdelijk: Geen gratie!!

Comments are closed.