Heel Europa zit in de belangrijke fase van een nieuwe stap in de richting van meer collectivisme.

Veel collectivistische politici doen van alles wat mogelijk is om de bevolking het Eurocommunistisch paradijs aan te praten.

Wij hebben op deze VRIJSPREKER-site al honderden argumenten geplaatst waarom dit een slecht idee is. Een gang naar een toekomst waar alle Europeanen onder zullen lijden.

In dit stukje echter niet nog meer argumenten.

Hier alleen de oproep aan alle Europeanen om hun ogen te openen en te zien wat er nu al aan het gebeuren is.

De politici willen een hele grote Europese Unie. Die moet de machtigste op de hele wereld worden. Zoals vastgelegd in hun “Lissabon Plan”.

En de baas in dat machtigste blok moeten dat de topmensen van Duitsland en Frankrijk worden. Dat kan via de voorgestelde EU-Grondwet.

Die Grondwet moet dus van kracht worden in alle lidstaten. Eén lidstaat kan dat nu nog verhinderen, of minstens vertragen.

Een paar onbelangrijke vazallen die net lid geworden zijn, heeft zich al overgegeven. Maar aanstaande zondag is er een referendum in een belangrijke staat: Spanje. Het volk mag ja of nee zeggen.

De politici in Spanje gooien er eerst al veel belastinggeld tegenaan om het volk ja te laten zeggen.

Daarna roepen ze de meest populaire sporters (voetballers) op om toch te gaan promoten dat het volk ja moet stemmen. Dat die geen van allen de Grondwet gelezen hebben (laat staan begrijpen) doet er niet toe. Zolang de worst van de subsidies maar voor hun neus hangt.

(Overigens vindt onze politicus Maxime Verhagen dit een echt goed idee dat hij in Nederland wil kopiëren)

Maar dat is nog niet genoeg om de zaak zeker te stellen.

Daarom gaan de bazen van de EU, Jacques Chirac en Gerhard Schroeder naar Spanje om het volk te vertellen dat zij nu de kans hebben om geschiedenis te maken door ja te stemmen. Een eenvoudige taak met het Spaanse volk waarvan een EU enquête uitwees dat 90 % niet eens weet waar ze het over hebben! En bovendien een land dat tot nu toe enorm veel belastinggeld van burgers uit andere landen heeft ontvangen.

Ook Berlusconi en Blair staan gereed om te komen. Als de griep hen dat niet verhindert!

Ook extra campagne-belastinggeld (uit alle EU landen, en los van al het officiele geld dat Spanje al jarenlang heeft ontvangen) dat via de centrale EU in Brussel loopt, wordt nu in Spanje ingezet.

Dit is zo belangrijk omdat als Spanje over de brug is, de kans dat meer schapen volgen sterk wordt vergroot.

Het zit er dik in, dat het referendum in andere landen, in Nederland, op dezelfde manier gemanipuleerd gaat worden. Uiteraard op manieren die niet al te opvallend zijn.

De pers zal daar zeker bij helpen door bepaalde punten te benadrukken en andere gewoon niet te vermelden.

Zie daarvoor onder andere het stukje: “De Telegraaf is voor de EU-Grondwet” hieronder.

Er kan in Nederland nog EU-NEEN gestemd worden.

Als er maar voldoende mensen beseffen wat er aan het gebeuren is.