Dat is goed nieuws. EuroParlementariërs vragen om MINDER verspilling.

Als dit zo doorgaat, komen ze misschien nog eens zover dat ze om GEEN verspilling vragen.

Dit verslag kwam naar aanleiding van de begrotingsbesprekingen in de EU. Ze praten dan over 6,7 MILJARD euro plus nog eens de kosten van de Commissie.

Voor de zoveelste maal kwam ter sprake dat het Europarlement al decennialang heen en weer reist van Brussel naar Straatsburg. Idiote, onnodige kosten van 200 miljoen euro. Een periodieke verhuizing van een lange colonne vrachtwagens met documenten!

Maar stel dat de EU ophoudt met deze nonsens, dan moet de stad Straatsburg wel een hoop belastinggeld krijgen als compensatie voor omzetverlies!!!!

Gelukkig zijn er al Europarlementariërs bezig met het verzinnen van nieuwe afdelingen of instituten die dan in Straatsburg gevestigd kunnen worden als compensatie.

Er wordt gewaarschuwd dat toetreding (en de procedures daarvoor) van Bulgarije en Roemenië veel extra geld gaan kosten. Om dit in de bestaande procedures te integreren, maar ook moeten er weer zoveel vertalers bijkomen om elk document in die twee talen te vertalen. En om elke Bulgaarse/Roemenische kreet in al die ander (leden)talen te vertalen.

En STEL DAT de EU-Grondwet wordt aangenomen (ALS DE NEDERLANDERS JA STEMMEN), dan komen er nog eens enorme bedragen bij!

Zie ons artikeltje: Zijn wij gekken, geleid door leugenaars.

Denk na! Dan is er maar één uitkomst: EU-NEE.