Silvio Berlusconi (1936) heeft aan zijn Italiaanse onderdanen beloofd dat hij voor de verkiezingen van 9 april (2 1/2 maand) geen seks meer zal hebben.

Natuurlijk heeft hij ook, volgens vertrouwd recept, beloofd dat hij de belastingen zal verlagen en de pensioenen verhogen. Dat werkt altijd en overal bij kiezers.

De Milanese krant Il Giornale meldt dat de geen-seks-belofte door Silvio zaterdag gedaan werd op een verkiezingscampagne in Cagliari, Sardinië, bij een TV-uitzending samen met de populaire TV-predikant Massimiliano Pusceddu.
De predikant beloofde Silvio dat hij en zijn volgelingen op hem zullen stemmen want “als links wint, betekent dat het einde van de moraliteit in Italië”. En hij zegende Silvio!

Het verhaal vertelt niet of hij voor deze belofte toestemming had van zijn vrouw (actrice Veronica Bartolini, ook wel genoemd Veronica Lario)
Niets is politici te gek om maar de macht te veroveren. Silvio meent kennelijk dat onthouding goed is om een belangrijke sportwedstrijd te winnen!

6 REACTIES

  1. Als ik naar Silvio’s foto kijk, lijkt het mij dat hij niet zo’n moeite met die 2 1/2 maand onthouding zal hebben ! 😉

  2. Misschien is dit juist wel heel gevaarlijk,zo’n belofte.Het zou door kunnen slaan in bigotterie (godsdienstwaanzin) en dan zijn de rapen pas echt gaar in Italie,maar hij kan ook danig gefrustreerd raken en in de donkere nacht als een soort Jack the Ripper op pad gaan,zoekend wie hij kan verslinden,iedereen vermoordend op zijn pad als het slachtoffer aan sex doet. Ze slaan gauw door in die regio’s.Uitwassen,zoals een grootmoeder 20 jaar op zolder gevangen houden en zo. Anne

Comments are closed.