Onze goede prins Larent heeft niet alleen last van het uiterlijk van de vatsige Louis XVIII, van het onnozele imago van King George III en van het ondraaglijke vooruitzicht wellicht nooit een kroon te mogen dragen, dit in tegenstelling tot de voornoemde soortgenoten. Hij heeft er nu ook nog een kastekort bij! Niet dat hij zo weinig verdient, of beter “betaald wordt”. Want om ¤ 306.000 te verdienen moet je (i) iets (heel) nuttigs doen en (ii) het nuttige of het product ervan ook nog verkopen. En daar is een wilsovereenstemming voor nodig. Ik, gewone sterveling, moet dat ook doen. Ik werk minstens twee keer zo hard, ben naar alle waarschijnlijkheid stukken intelligenter, ik heb een geweten en moet van de fractie van het genoemde bedrag dat er bij mij op de bankrekening overblijft nog bijdragen om zijn hoogheid een dure wagen onder de kont te betalen. En geloof me, dat wil ik niet!

6 REACTIES

  1. Stuur hem een credit nota, niet met de illusie dat het een zier uitmaakt, maar de gedachte dat het hem bereikt kan genoegdoening geven. 🙂

  2. De vetst betaalde dopper van België!
    (een dopper is in Vlaanderen een werkloze)

  3. Laatste "werk-opdracht" van een de allergrootste uitkeringstrekkers van Nederland(na zijn moeder)de overdreven gemaakte fotosessie op 6 juli 2006 in Italie, ook daar zakt mijn…..

Comments are closed.