Er lijkt geen einde te komen aan de berichten over politici die het bijltje er bij neer gaan gooien en waarvan we na de verkiezingen op 22/11 niet meer kunnen genieten. Zo kondigden L.J. Brinkheurst, Medy v.d. Laan, Lousewies v.d. Laan, Boris Ditrich, Karla Peijs, Gerrit Zalm, Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus, Clemence Ross, Hans Hoogervorst, Henk van Hoof, Cees Veerman en Ursie Lambrechts al hun vertrek aan. Dit natuurlijk bovenop degenen die niet willen vertrekken, maar straks door de kiezers worden weggestuurd, zoals Gerard van As, Wien v.d. Brink, Joost Eerdmans, Max Hermans, Mat Herben, Hilbrand Nawijn, Joao Varela, Gonny van Oudenallen en een wagonlading totaal onbekende backbenchers.
En nu voegt zich ook nog de nestor van de Tweede Kamer, Frans Weisglas, bij dit illustere rijtje uitvreters en nietsnutten. De Kamervoorzitter die vooral bekend is vanwege het veelvuldig fout tellen bij stemmingen en natuurlijk zijn grote rode neus. Wie is de volgende?

7 REACTIES

 1. "En nu voegt zich ook nog de nestor van de Tweede Kamer, Frans Weisglas, bij dit illustere rijtje uitvreters en nietsnutten. De Kamervoorzitter die vooral bekend is vanwege het veelvuldig fout tellen bij stemmingen en natuurlijk zijn grote rode neus."

  Ja en naar het schijnt wilde Weisglas niet meer in de kamer zitten. Hij zou in 1998 een of andere NAVO-post krijgen maar viel buiten de boot omdat Michiel Patijn (familie van?), oud-staatssecretaris van BZ in paars I, het werd.

 2. [2] Waarschijnlijk het beste bij de hoogste baas van nederland: Jan Peter.
  Advies: voor de eerste stap, beperk je verzoek tot 150 politici.

 3. Jammer.
  Nu zullen we nooit zien op welke hemeltergend schunnige wijze Hansje Hoogervorst zich uit het debat over het aanstaande fiasco van de Zorgverzekeringswet gaat redden…..

 4. [4] H.Hoogervorst gaat nu waarschijnlijk zijn wonden likken en zijn geld tellen in een duister steegje nabij washington .

 5. kijk als 60% min of meer links stemt in nl (de vvd is ook links)dan wordt het graaien alleen nog maar erger, want er komen weer nieuwe voor terug steeds

 6. [6] Helemaal mee eens, alleen is het niet 60% links, maar eerder 80%, want allemaal houden ze van staatsinterventie op allerlei vlakken.

Comments are closed.