Kandidaat: Tony Blair Minister President Engeland

Nominatie: “Ik ben het eens met elk woord dat de chef-staf gezegd heeft”

Toelichting: Dat politici liegen is algemeen bekend. Meestal moet je echter even nadenken om dat te zien. Tony B. Liar liegt echter zo opvallend dat zelfs een dove kwartel dit onmiddellijk zal herkennen.

Deze Tony B.Liar is door zijn functie één van de belangrijkste personen die in de EU de dienst uitmaken. Ook voor wat de Nederlandse en Belgische burgers allemaal moeten doen of niet mogen!

De vorige maand stelde Blair nog dat het laf en gevaarlijk zou zijn om snel uit Irak weg te gaan. En hij herhaalt dit regelmatig om vooral te bevestigen dat hij het juiste besluit genomen heeft om de oorlog tegen Irak samen met zijn vriendje George Bush te beginnen.

Vrijdagochtend ontstond er grote paniek bij politici naar aanleiding van een uitspraak van Sir Richard Dannatt, chef staf van het Engelse leger.
Dannatt zei onder meer dat de aanwezigheid van Britse troepen in Irak niet bijdraagt tot de stabiliteit maar de toestand juist “verergert”. Daarom drong Dannatt aan op een spoedig vertrek uit Irak.

De generaal werd onmiddellijk op het matje geroepen. Ook de Amerikaanse politici trachtten druk uit te oefenen. Met het gevolg dat de generaal Dannatt door de knieën ging en zijn uitspraak ging verzachten. Een beetje andere woorden, een beetje andere betekenis en de duidelijkheid werd vager.

Toen kon Tony mooi zeggen dat hij het met elk woord eens was. Daaraan voegde hij toe dat de Britse troepen in Irak waren met toestemming van de Verenigde Naties en de huidige regering. Vlug liet hij daar op volgen dat hij niet van plan was om er nog één word meer aan vuil te maken. Punt uit. Stel je voor de een journalist een beetje dieper door was gaan vragen!! De politicus Tony B. Liar wist dat hij dat moest afkappen.

Door deze demonstratie heeft Tony aan zoveel mensen duidelijk gemaakt hoe betrouwbaar politieke uitspraken zijn, dat hij de Vrijspreker Award Politicus van de Week ruimschoots verdient.

9 REACTIES

 1. Ik lees op RTL teletekst: Britse universiteiten moeten Aziatisch ogende en Islamitische studenten in de gaten houden als zij vermoeden dat die terroristische acties steunen of betrokken zijn bij moslimextremisme. Het Britse onderwijsministerie waarschuwt dat campussen vruchtbare rekruteringsbodems zijn voor moslimextremisme. Universiteiten moeten uit eigen beweging de studenten aangeven bij speciale afdelingen van de politie. (Geheim rapport The Gardian)

  Wie hebben die feestjurken 25 jaar eerder binnengehaald? Wie wisten het allemaal zo goed? Aan wie hebben we het moslimterrorisme binnen de landsgrenzen te danken? Wie hebben decennia lang alle waarschuwingen vanuit de lokale bevolking in de wind geslagen? Wie hebben “The War on Terror” veroorzaakt? Wie hebben bijvoorbeeld ook de “War on Drugs” bedacht?

 2. En kun je iedere dag weer meemaken hoe mensen worden gekneed om weer in hetzelfde straatje te lopen, zo niet dan word je bij de andere klokkenluiders op de mestvaalt gegooid, je carriere kapotgemaakt,je pensioen bedreigd, ze vermoorden je en doen alsof het zelfmoord is.Want ze moeten weer door met het indoctrineren van de grote grijze massa.
  Waarom staat die grote massa niet eens op en laat zien dat ze niet grijs is maar woest?
  Anne

 3. Politici zijn vooral bezig om van de mondiale leefgemeenschap 1 groot ghetto te maken. En ik moet zeggen dat ze daar bijzonder goed in slagen. En de oplossing weten ze natuurlijk ook: nog meer overheid, en dan bij voorkeur overheid die zich niet aan wetten, grondwetten en internationale verdragen hoeft te houden.

 4. [2] Belachelijk om "Aziatisch ogende en Islamitische studenten" als potentieel terrorist te bestempelen. Linkse Jan Marijnisse stemmers en rechtse Nawijn-freaks zijn net zo potentieel of mischien wel erger. Het idee alleen al dat je iemands extreme opvattingen aan zijn velletje kan herkennen is verwerpelijk.

 5. [6] Je hebt 100% gelijk natuurlijk, maar toch loop ik in een boog om een groepje van 3 jonge noord-afrikanen heen als ze ergens op straat rondhangen, terwijl ik 3 nederlandse bejaarde vrouwtjes wel op een halve meter afstand durf te passeren.
  Ken je dat gevoel? Gek, he?

 6. [7] Ja dat ken ik wel. Laat die mensen lekker werken voor d’r geld en het probleem zou een stuk kleiner zijn. Maar je, politici denk zo niet, de socialisten al helemaal niet, en die hebben deze problematiek grotendeels veroorzaakt met hun "multi-culti -prop- maar- in- een- wijk- met- een -uitkering" beleid.

 7. Engelse politici, onverschillig of het Labourites zijn of Torries, zijn:

  Ten eerste zuivere Englishmen … van het soort "Right or wrong … my coutry … en GEEN "europeanen" …

  Ten tweede zijn zij, wel, Engelssprekend, en behoren zij tot de Engelssprekende BLOK. Dat de continentalen dat niet eens door hebben is een onbegrijpelijke raadsel, want de Engelssprekendeblok gaat hun duidelijk en zonder meer v-e-e-e-r boven Europa. Make no mistake about it … en zij zijn zich diep van bewust dat de engelssprekenden tenminste de komende eeuw de wereld zullen domineren. En dan gaan zij toch zeker niet met LOOSERS associeren …

  Ten vierde zijn ook de Engelse Labour politici lang niet zo "derde weg" minded als de Clintons, Kerrie, Schreuders of Chiracs … maar leunen zij veel meer op de Reagans en Bushes.

  Verder mag men van hun denken wat men wil … de Tony Blairs hebben er gewoon schijt aan.

  NEEM HET HUN MAAR KWALIJK …

Comments are closed.