“Fuck you” mag niet!
Net als “Flapdrol”, of ontkenning van de Holocaust of van de Turkse genocide. Maffiamaatje mag wel.

Doordat er in Nederland geen Vrijheid van Meningsuiting meer bestaat, (alleen ergens op papier, maar niet echt), raakt het land steeds meer op drift.

6 REACTIES

 1. Hey Hub, dat woord "drift" doet me herinneren aan een zwarte periode in mijn leven, dus hierbij voel ik mij gekwetst. Ik ga dan ook overheidsmiddelen aangrijpen om jou aan te klagen wegens kwetsen van mijn persoontje. Het is maar dat je het weet.

  En volgens mij is het ook verboden om te zeggen dat de vrijheid van meningsuiting niet meer bestaat. Pas maar op!

 2. Wat een zwak stukje. Alsof "Fuck you" of "Flapdrol" een mening is..

 3. [2] Ten eerste denk ik dat er in een paar regels heel effectief het gebrek aan logica van wat nog wel of niet geoorloofd is om te zeggen, kan worden weergegeven.
  Ten tweede is de nederlandse term inderdaad "vrijheid van meningsuiting", waar ik persoonlijk denk dat de engelse term "freedom of speech" beter weergeeft waar het uiteindelijk om gaat.

 4. [2] OH?
  Als het geen mening is, wat is het dan?
  De veroordelende rechter vond het overigens wel een mening. Hij voegde de vorige week zelfs aan zijn vonnis toe dat als de veroordeelde dat niet begreep, dat de rechter hem dan een flapdrol vond.
  Kan het nog duidelijker?

 5. [2]……………inderdaad van deze ezel genaamd : HUB (veronderstelt dingen met elkander te verbinden?) een bijzonder geesteszwak stukje en dat is zelfs teveel eer voor zon dom tekstje.

 6. [4]
  Veel duidelijker kan niet inderdaad.

  Kennen jullie dit gezegde nog: "schelden doet geen zeer" ?

Comments are closed.