zondag, 29 april 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

LSR *) Geen belastinggeld hobby’s van anderen

NL-regering (23 april): “Staatssecretaris Jet Bussemaker (VWS) (PvdA) wil het extra geld voor sport, 10 miljoen euro in 2008 en 20 miljoen euro vanaf 2009, vooral inzetten om sportclubs te versterken.

Zij kunnen hun maatschappelijke taken dan goed uitvoeren.”

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Onmiddellijk ophouden met afpakken belastinggeld van werkers om dat te geven aan sportclubs.
Belasting van werkers meteen evenredig verminderen. .

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Andre schreef op : 1
    Andre

    Als ze sportclubs toe zouden staan om inkomsten te genereren door drankverkoop, zou die !$#@#$@*( soepsidie niet nodig zijn. En de ambtenaartjes, die in een paar jaar 13+ % duurder gaan worden, ook niet. Om nog maar te zwijgen van de minister, die dan als werkeloze tegen een marktconforme vergoeding ramen mag gaan lappen of zwembaden schoon mag gaan maken, om maar twee voorbeelden te noemen. Tenzij hij het gratis ticket op de bekende stoomboot verkiest, maar dat is een kwestie van individuele vrijheid uiteraard.. :-)))