Wij waren verbaasd dat na het aandacht creëren voor de film, die Geert Wilders misschien maakt, in Nederland, lezen we nu in de Telegraaf dat de Minister er ook aandacht voor vraagt in de EU.

Is hij op het matje geroepen?

Waarom anders het vuurtje extra opstoken?“Hirsch Ballin zei tegen zijn collega’s dat hij zich ervan bewust is dat er ook buiten Nederland over Wilders en de film die hij “mogelijk” maakt bericht wordt. “Ik ben me bewust, ervaren als beledigend en bedreigend”, aldus de minister na afloop”.

Door al dat gedoe maken ze labiele extremisten er alleen maar meer op attent dat die film wel eens een pracht gelegenheid zou kunnen zijn om rotsooi te trappen.

En Wilders heeft nu al een enorm succes. Zoveel publiciteit, voor zo weinig geld, is echt uniek!

We hebben echter nog geen enkele waarschuwing gezien dat iedereen die het waagt om het eigendom van wie dan ook te beschadigen, of iemand te verwonden, onmiddellijk het land uit gezet zal worden.

8 REACTIES

 1. Daarentegen loopt eenieder die ingaat tegen de islamo-fascitische cultuur van de politiek correcte lakeien in de overheid en de pers het risico op een mes in zijn buik.

  Welkom in de bananenmonarchie Nederland, provincie van de superstaat Europa. Zum Kotzen.

 2. In dit soort situaties wordt heel snel duidelijk wie een vriend is van vrijheid en wie niet. Rob de Wijk is een mooi voorbeeld. Hij staat gisteren in het journaal simpelweg te verkondigen dat om de veiligheid in Nederland te bewaren deze film maar verboden moet worden. (welkom fascisme…). En onze minister-president kan er ook wat van. In plaats van simpelweg te zeggen: Vrijheid van meningsuiting… ít’s a bitch, maar het zorgt ervoor dat we vrij kunnen zijn in dit land en dat iedereen zijn mening kan verkondigen, dus Wilders mag gewoon die film maken, roept hij uit dat het een crisissituatie is. Enz. Enz. Jammer om te zien (maar helaas niet onverwacht).

 3. Het lijkt erop dat de kloof tussen de politiek en hun opdrachtgevers (het volk) steeds groter wordt.

  Wanneer gaat men inzien dat een religie net zoveel respect en rechten en plichten heeft als een vereniging, niks meer en niks minder. Een religie is een club van mensen met een gezamenlijke hobby…..

  Iedere moslim die gaat rellen na de vertoning van deze film mag van mij kiezen tussen de doodstraf of levenslange verbanning uit Nederland.

  Het erge is dat de "wijze heren" der politici niet inzien dat zij met hun dhimmie gedrag precies het tegenovergestelde gaan bereiken van wat ze wilde……

  Balkenbende en vele andere politici zijn gewoon "slimme" IDIOTEN,

 4. "We hebben echter nog geen enkele waarschuwing gezien dat iedereen die het waagt om het eigendom van wie dan ook te beschadigen, of iemand te verwonden, onmiddellijk het land uit gezet zal worden."

  Dus als je iemands eigendom beschadigt of iemand verwondt zou je eigenlijk het land uitgezet moeten worden?
  Met zulke maatregelen zouden heel wat libertariers hun heil elders moeten gaan zoeken, vrees ik. :-))

 5. [2]

  Die Rob de Wijk is slechts vooruitgeschoven zodat Balkenende cs het werk kunnen afmaken en onder het mom van staatsveiligheid Wilders de mond kunnen snoeren. Men is nu al weken bezig om de zaken te polariseren en de moslims het sein te geven dat ze rotzooi mogen gaan trappen.
  Het komt deze regering goed uit want ze kunnen hun eigen falen/lafheid afwentelen op Geert Wilders omdat die het lont in het kruidvat heeft ontstoken.
  De regering heeft een keuze moeten maken tussen vrijheid van meningsuiting of onderwerping aan de radicale islam.

  Ze hebben gekozen voor het laatste maar ik had ook niet anders verwacht van dit kabinet. Binnen de EU zal het wel niet veel anders zijn vermoed ik.

 6. [4] Nee hoor, libertariërs respecteren juist elkanders eigendom, dat is de basis van het libertarisme c.q. klassiek-liberalisme. Het zijn juist criminelen en daar behoren heel wat collectivisten toe, die na beschadiging van andermans eigendommen verbannen behoren te worden.

 7. [7]

  Ze haalde moeiteloos de bron/oorzaak van de problemen (=radicale islam) en gevolg (reactie Wilders) uit elkaar.
  Het is te gek voor woorden dat zij het land worden uitgepest en haatzaaiende baarden gewoon kunnen blijven van Balkie cs.
  Dat de NL regering moeilijk gaat doen over haar beveiliging is nog veel schrijnender. Alles heeft zijn prijs maar voor vrijheid van meningsuiting is geen prijs te hoog.

Comments are closed.