We have strong disagreements with all the Republicans running for president. The leading candidates have no plan for getting American troops out of Iraq. They are too wedded to discredited economic theories and unwilling even now to break with the legacy of President Bush. We disagree with them strongly on what makes a good Supreme Court justice.

Still, there is a choice to be made, and it is an easy one. Senator John McCain of Arizona is the only Republican who promises to end the George Bush style of governing from and on behalf of a small, angry fringe. With a record of working across the aisle to develop sound bipartisan legislation, he would offer a choice to a broader range of Americans than the rest of the Republican field. Aldus de New York Times

Dit was het voorstukje van het artikel op de New York Times waarbij zij een stemadvies geven. Hierin wordt duidelijk aangegeven dat men Ron Paul gewoon negeert. Immers, wil Ron Paul niet weg uit Irak? Wil Ron Paul niet een einde maken aan het enorme leengedrag van de Amerikaanse overheid? Wil Ron Paul niet een non-interventie voor Amerika innemen? etc? Bekijk het zelf d.m.v het volgende interview dat werd gegeven op 2 november 2007.

19 REACTIES

 1. In dit geval is het misschien wel goed dat ze hem negeren. Een endorsement van de NYtimes doet het meestal niet goed bij veel conservatieven. 😉
  Maar de media blackout is flink aan de gang daar helaas.

 2. @ Francisco
  NUjij bemoeit zich tegenwoordig ook al met de titel.

  Kreeg de melding:
  "Laat de titel opvallen door de inhoud en niet door de opmaak"

  Tis wat.

 3. Dit is echt een bewijs en een voorbeeld voor mensen die niet geloven dat een groot deel van de pers Ron Paul doodzwijgt

 4. De NYTimes strooit iedereen zand in de ogen en suggereert dat McCain een einde zou kunnen maken aan de oorlog. Dit is puur bedrog. McCain heeft herhaaldelijk gezegd dat indien het zou moeten Amerika 100 jaar in Irak zal blijven. Er is maar 1 anti-oorlogskandidaat en dat is Ron Paul.

  Het is nu duidelijk dat het amerikaanse establishment McCain gaat pushen als de republikeinse kandidaat. Hij is degene die de belangen van Israel het trouwst zal gaan dienen, dus hij moet het worden. Ron Paul, die het interessanter vindt om op te komen voor de amerikaanse belangen moet dus derhalve worden doodgezwegen, en als dat niet meer zou werken kunnen we hem nog demoniseren.

  Ik hoop dat de gemiddelde vrijspreker een beetje een idee heeft van hoe de eigendomsverhoudingen liggen bij de NYTimes. Na een beetje googelen kom je daar wel achter.

  De patronen zijn precies hetzelfde als bij Fortuyn. Een Fortuyn die opkomt voor de autochtone belangen versus de media en het establishment die opkomen voor de rechten van de hele wereld minus de Nederlanders.

 5. [6]
  Klopt, met dien verstande dat Ron Paul een kristalhelder verhaal neerzet en al 30 jaar neer heeft gezet, namelijk het navolgen en in feite her-implementeren van de Constitution. Al zijn acties volgen daaruit, en in dat kader is er ook sprake van autochtone belangen, die overigens ook het beste zijn gediend door het aangaan van contacten met andere landen op basis van vrijwilligheid.

 6. [7] Waaaaruit ook kristalhelder blijkt dat Ron Paul absoluuuut niet in staat is om ook maar voor een minuut voor zich zelf te denken, en geeeen enkele risico durft te nemen met zijn ellendig bestaantje (dat tie uit een zogenaamd boekje put) …

 7. [8] Hehe, hey ACP, what took you so long? 😉

  Wie is trouwens jouw favoriete kandidaat?

 8. [9]
  ‘Hehe, hey ACP, what took you so long? ;-)’

  De steen was een beetje zwaar :-)))))

  [8]
  Volgens mij heeft die Ron Paul het verder geschopt dan jij, of vergis ik mij ?

 9. [9] ACP kijkt neer op alle Goyim dus vraag hem niet naar zijn favoriete kandidaat. ACP zul je echter nooit betrappen op het demoniseren van bv een McCain. Als de ADL, the jewish world congres, NYTimes, Woody Allan en Ruppert Murdoch hebben besloten dat McCain ‘is good for the jews’ dan zal ACP de laatste zijn om dat tegen te spreken en zullen de online storm troopers (Ulrich, ACP, Jetze en nog wat grut) als 1 gesloten blok ten strijde trekken om diegene die ‘not good for the jews’ is (Ron Paul) op vakkundige wijze te demoniseren, koste wat het kost. ‘Hitler, parasiet, looser, racist’, het maakt niet uit. En de Nederlanders maar vriendelijk blijven en op beleefde toon vruchteloos blijven verzoeken om linkjes ten einde de boude beweringen te onderbouwen. Je kunt wachten tot je een ons weegt. Dat volkje vertoont een ethnische solidariteit waar wij Nederlanders alleen maar jaloers op kunnen zijn.

 10. [10] Volgens mijn informatie is ACP lange tijd in de kopieermachine-branche werkzaam geweest en heeft daar wat derderangs patentjes gescoord. ACP kan nog niet in de schaduw van een Ron Paul staan.

 11. [12] Zowaaaaar … de ZAK … is niet geheel ontspeend van zelfkritiek … Edoch, je moet toch maar (als maatschappelijk mislukte doooorgeleerde diep in de dertige) nog steeds op je ouwe vaar teren … die helaas vanwege ongeregeldheden zijn hoortoeter vroegtijdig aan de wilgen heeft moet hangen … En dat laatste belooft al helemaaaal niet veel goeds …

  Overigens een paar luizige centjes maal anderhalf MILJARD dingemedjikjes is toch zeker niet nix … Waar "derde rangs" patentjes niet allemaal goed voor kunnen zijn …Of niet soms?

 12. [13] ?????????????
  Tot diep in de dertig op mijn oude vaar teren ?? hoortoeter ??
  Kan het zijn dat U mij met iemand verwisselt ?

  1.500.000.000 dingemedijkjes ??

  Waar heeft U het in godsnaam over ?

 13. Zal niet lang meer duren voordat de ZAK mij weer Einstein noemt … Overigen, de NYT heeft Hillary aanbevolen als de volgende Amerikaanse president …

  How do you like them apples? Ik denk eerder dat het een zakan-iemand gaat worden, maar geeeen Romney …

 14. [15] "Zal niet lang meer duren voordat de ZAK mij weer Einstein noemt …"

  That’s certainly not gonna happen on my watch! LOL.

  Maar ik wil jou wel DINGEMEDIJKJE noemen. Ik vind dat woord wel niedlich zoals de fransen zeggen. Heeft ook iets nederlands vertrouwds en tegelijkertijd iets onnozels. Zelfs google heeft er nog nooit van gehoord, totnutoe tenminste…

 15. Bang voor de lieden van het parallelle universum?
  Ziet u ze werkelijk overal?
  Vreest u hun macht en invloed?

  Vanaf vandaag hoeft u nooit meer bang te zijn.
  Want: Ook u kunt toetreden tot het grote gilde van het parallelle universum.
  Leest daartoe: Het Nieuwe Testament.
  Voor een nieuwe kijk op de dingen.
  Nooit meer bang voor het parallelle universum.
  (advertentie)

 16. [18] Is U een christen? Heb ik U ten onrechte in het genetische parallel universum gebonjourd? Of bent U van de Marano-varieteit? Hoe dan ook, ik ben tot mijn 15de in die (christelijke) hoek actief geweest, heb het daarna zonder om te kijken de rug toegekeerd. De laatste jaren ben ik toegetreden tot de religie van het DNA. Net als ACP. Maar dan heel anders.

  Mar toch bedankt voor het aanbod en de sympathieke poging om mijn ziel te redden.

Comments are closed.