Er hangt een groot gevaar boven ons hoofd: een film!
Maar we hoeven niet bang te zijn.
Onze regering gaat ons beschermen.
Voorbereidende maatregelen daarvoor zijn al in volle gang.

Zo lees ik in het ochtendblad BN/DeSTEM:
Zodra de film wordt vertoond:
Worden alle verloven van brandweer, politie en hulpdiensten ingetrokken
Het administratief personeel wordt meteen ingezet
Alle geplande controles en andere activiteiten worden meteen afgelast
En vooral Leger en marechaussee worden in staat van paraatheid gebracht.
Of er ook al meteen een avondklok wordt ingesteld, staat er nog niet bij.
Maar zeker is dat de regering regeert en vooruit kijkt.
U hoeft niet bang te zijn.

24 REACTIES

 1. Nou, ik mag hopen dat de politie dan niet meer staakt. Hebben ze niet als spreuk: "Vigilat ut Quiescant" – ofwel Ik waak opdat de burger kan slapen ?
  Ik vrees dat het gaat worden: De Burger waakt, opdat de Politie kan staken (en rustig slapen) ! 😉

 2. Niemand weet wat ik weet: Geert Wilders gaat die film helemaal niet maken. Tegenstanders beschuldigen hem wel eens van een humorloze vorm van fanatisme, maar dat is volkomen verkeerd ingeschat. Geert Wilders is op een superieure manier bezig het hele Nederlandse volk op het verkeerde been en het voltallige politieke establishment in zijn hemd te zetten.

  http://www.tctubantia.nl

 3. [1] Er is verbazend weinig veranderd sinds het staken van de politie. Maar die hebben ook toegezegd om zaken die de openbare orde en veiligheid van de burgers in gevaar brengen, wel te behandelen! Eigenlijk dus de kerntaken van de politie. Waar ze zich normaliter verder mee bezighouden mag joost weten.

 4. Cohen heeft reeds voorzorgsmaatregelen getroffen en een container vol theezakjes besteld………hij blijft vriendelijk naar zijn Islamitische vrienden………zouden wij ook moeten doen. Dat is namelijk veel slimmer!!
  Cohen is een slimme Jood, daar kan je wat van leren.
  Laten wij het vieze werk ook maar opknappen door een ander! Misschien de Polen, Bulgaren, Chinezen??

 5. [2] Wat is de definitie van een film?
  Ik denk dat Wilders wel degelijk een film maakt maar dat slechts weinigen beseffen dat die al draaiende is en wij (en zij) allemaal onze rol spelen in deze reallife soap.
  Met de uitstel met een paar weken geeft Geert aan dat de top van de histerie nog niet bereikt is.
  Een schitterende tactische zet.
  De rolprent over de koran komt er niet maar wel een recapitulatie, van de hypocriese, lafheid en landverraad die duidelijk en onomstotelijk aangeeft hoe groot de bedreiging van de islam en de huidige politici voor onze rechtsstaat en democratie werkelijk zijn.
  Geert brandt zijn vingers niet aan beelden van ophangingen of stenigingen.
  Er zal hem ook achteraf niets te verwijten zijn.
  Meesterlijke zet van Geert.

 6. Geert Wilders heeft nou al zijn punt gemaakt.
  De regering is alleen maar bezig om meer angst te zaaien.
  Is dit bewust beleid of blinde paniek?? Ik hoop het eerste omdat mensen angst aan praten de enige taktiek schijnt te zijn die nog werkt.
  Als het 2e argument geldt is het nog triester met ze gesteld dan ik al dacht.
  Argumenten tegen Geert hebben ze nog nooit gehad.

  Ik lach me helemaal kapot als de hele film een hoax blijkt te zijn.
  Het zou wel mooi zijn; het doek gaat omhoog bij de premiere iedereen in spanning en de film begint; Geert Wilders danst de horlepiep met een puntmutsje op ;-).

 7. Wat ik niet begrijp, maar wel veel hoor/lees: niet alle islamieten zijn zo extreem/gewelddadig en hebben niet zulke lange tenen. Waarom hoor je die dan niet? Van de meer dan 1 miljoen islamieten in 0031 heb ik (afgezien van een handjevol relnichten) nog niemand gehoord uit de islamitische hoek die zich sterk verzet tegen het gedrag van finnen in Slopervaart, wereldwijde reacties op de cartoon-rellen, het aloude mohammedaanse poten-rammen en meer van zulk soort culturele verrijkingen. Hoe meer men zwijgt in die hoek, hoe meer Wilders gelijk krijgt met z’n vermeende filmpje.
  Het gedrag van de overheid in deze is werkelijk stuitend. En inderdaad het bewijs van het failliete beleid. Met deze krampachtige houding erkent men het falen van enige vorm van integratie en is dus 40 jaar multikul en miljarden knaken aan belastinggeld (van de burgers van 0031) "down the drain". Waarvan akte en bedankt!
  *alu hoedje op*
  Wanneer gaan we in 0031 FEMA-kampen bouwen voor agressieve autochtonen? Balkenbende heeft zolangzamerhand wel voldoende aanleiding geschapen.
  *alu hoedje af*

 8. [7] "Het gedrag van de overheid in deze is werkelijk stuitend."
  Nog erger, door al dat gedoe roepen ze bij een aantal moslims ideeen op. Die gristenen verwachten ellende, nou die kunnen ze krijgen!
  En wat zegt Balkenende dan? Ja, zie je wel dat we gelijk hebben!

 9. [7] Waarom laten we die FEMA kampen niet dóór en vóór die agressieve autochtonen bouwen en bevolken? Zetten we de goedwillende autochtonen in als kampbewaarder….Of toch maar liever een kopje thee? Koekje d’r bij?

 10. Als de regering Geert Wilders op de een of andere manier monddood of erger wil maken, snakken ze daar natuurlijk naar rellen en aanslagen.
  Ze hebben hem al bijvoorbaat tot verantwoordelijke en schuldige uitgeroepen.
  Criminelen en allochtonen worden door deze figuren altijd goedgepraat en ‘begrepen’, maar als er eens een dapper, integer mens opstaat wordt men op het pluche ineens akelig flink.
  Ik weet niet of die film van Wilders er inderdaad gaat komen of niet.
  Als die er wel komt en Wilders laat zien, waartoe de koran letterlijk en op verschillende plaatsen oproept – als hij dus de waarheid openbaart – is dat uiterst nuttig, maar komt er gedonder van moslimzijde, al dan niet uitgelokt door onze ‘leiders’.
  Als die film er helemaal nooit komt, mist de overheid de door hen zo vurig begeerde gelegenheid om Wilders aan te pakken, ‘voor eigen veiligheid’ naar het buitenland te verwijzen en hem en zijn medestanders tot staatsgevaarlijke opruiers en haatzaaiers te verklaren.

  Ik neig ernaar toch te hopen dat die film er wel komt.
  Misschien maakt het nog een paar slapende Nederlanders wakker, zodat die straks op de PVV gaan stemmen.
  Waar de media de waarheid verzwijgen, moeten er andere wegen gevonden worden om die uit te dragen.

 11. [5] [6] Misschien is de film wel een documentaire? Een verslag met wat er gebeurt wanneer iemand als Geert Wilders aankondigt een film over een controversieel onderwerp te gaan maken.
  Dan wordt er wel iets vertoont, maar niet wat mensen oorspronkelijk dachten. Wat er getoond wordt is dan nog veel erger: de vooroordelen van zowel Moslims als multicul politici, hun oproepen tot geweld, hun ongefundeerd gescheld op een film die ze tot dan toe nooit gezien hadden, hun preventieve moord op de vrije meningsuiting en hun huichelarij waarbij alle voorgaande steeds wordt gerechtvaardigd door te verwijzen naar het algemeen belang.
  Kortom hierdoor ontmaskert Geert in 1 klap de hele bende: zowel de moslims als hun waterdragers.

 12. [7] "niet alle islamieten zijn zo extreem/gewelddadig en hebben niet zulke lange tenen. Waarom hoor je die dan niet? Van de meer dan 1 miljoen islamieten in 0031 heb ik (afgezien van een handjevol relnichten) nog niemand gehoord uit de islamitische hoek die zich sterk verzet" [blablabla]

  Als ik mij niet vergis, wordt in Islamisten&Naivisten van Karen Jespersen en die man van haar met een onuitspreekbare naam, ook een citaat aangehaald door een hooggeplaatste ambtenaar uit een moslimland (afghanistan ofzo): "Als er gematigde moslims bestaan, waarom heb ik ze dan nog nooit horen spreken?"

  Weet je dat ook weer. Misschien dat iemand de juiste man en het juiste citaat erbij kan halen.

 13. Eigenlijk ben ik BANGER voor onze regering dan voor de film van Meneer Wilders…

 14. [7]

  **Wat ik niet begrijp, maar wel veel hoor/lees: niet alle islamieten zijn zo extreem/gewelddadig en hebben niet zulke lange tenen. Waarom hoor je die dan niet?**

  Je raakt de kern van de zaak. De zogenaamde gematigde "ja maar"-moslimgroep bestaat.
  Zolang deze grote groep zich niet in woord en daad pal achter de NL samenleving schaart hebben ze bij mij het NADEEL van de twijfel.
  Zolang ga ik er van uit dat ze in een conflictsituatie zich achter hun fundamentalistische geloofsbroeders scharen en blijf ik pal achter Geert Wilders en de PVV staan.
  De keuze is in deze zwart/wit; either you’re with us or against us.

  Iedere oprechte NL-er zou er zo over moeten denken.

 15. Er woedt een landverraderijke campagne door het land, zelfs nog meer dan gebruikelijk.

  Het wordt moslims bijna verlicht om te gaan rellen. Zoveel aandacht voor de gevolgen, dat er wel gevolgen moeten komen, anders is den Haag ernstig teleurgesteld.

  Het is erg doorzichtig en zal onherroepelijk leiden tot een excuus om Wilders politiek monddood te maken of erger.

  Als het momentum dat Wilders creeërt groot genoeg wordt, voorspel ik een ‘foutje’ in zijn persoonsbeveiliging en wat krokodillentranen van het Haagse schuim.

 16. Wat zijn ze in Den Haag toch doosbnauwd voor de Islam. Men beeft en buigt nu al voor deze antichristelijke religie.
  Je moet je afvragen of de ministers al met een kompas op hun kamers zitten om te knielen richting Mekka.
  Als de staat van beleg wordt afgekondig, te wijten aan de (wereldwijde)opstand van de moslims, zal ongetwijfeld Project LUCID — het 666 universeel controlesysteem van het beest versnelt worden doorgevoerd.
  http://www.openbaring.org/l

 17. [16] Wat zijn ze in Den Haag toch doosbnauwd voor de Islam. Men beeft en buigt nu al voor deze antichristelijke religie.
  Je moet je afvragen of de ministers al met een kompas op hun kamers zitten om te knielen richting Mekka.
  Als de staat van beleg wordt afgekondig, te wijten aan de (wereldwijde)opstand van de moslims, zal ongetwijfeld Project LUCID — het 666 universeel controlesysteem van het beest versnelt worden doorgevoerd.
  http://www.openbaring.org/l
  Dat heb je heel mooi verwoordt Rick. Ik denk er precies zo over.Dit alles ten koste van de autochtone bevolking. We zijn in de uitverkoop gedaan.

 18. Het is allemaal tot dusverre veel geblaat en weinig wol. Het zou mij uiterst verbazen, als de film binnen een maand te zien zal zijn.
  Zeker is dat de film in de internationale handel aangegrepen zal worden om het Nederlandse product opzij te schuiven. Dit alleen al kan voor miljarden schade aan de export toebrengen. Zodra de Deense cartoons gepubliceerd waren, plaatste Nestle advertenties waarin de aandacht werd gevestigd op het feit dat Nestle geen Deens bedrijf is.
  Ik hoop daarom dat het met een sisser af zal lopen en dat de hele film niet bestaat en nooit bestaan zal. Deze film heeft geen enkel nut, behalve dan dat Wilders electorale winst zou kunnen boeken.

 19. Heb altijd al gezegd dat religie welke vorm dan ook oorlog betekend, daarom ben ik atheist voor mezelf. Vrijer kan je niet leven.

 20. [16]
  Helemaal mee eens! Nederlanders moeten een keer de ogen openen en zich niet laten ophitsen door mensen als Wilders. Wilders is een klein onderdeel van een heel groot probleem, net zoals fundamentalisten…ongeacht wat voor religie.
  Ik vraag me af door wie deze film wordt bekostigd en gemaakt. De kosten van een film maken kan behoorlijk oplopen. Misschien is dit al uitgelegd in Nederland, ik woon in de VS dus dit is mij dan ontgaan. Wilders, Neelie Smit Croes, Hirschi Ali hebben contact hier in de VS met denk tanks die nauw verbonden zijn met de Bush administratie . Dezelfde mensen die er alles aan doen om Ron Paul te dwarsbomen en tot alles in staat zijn.

 21. Wilders Israel, Mossad (denk hier aan beveilging)moet ik nog verder gaan!

 22. [18] Dat ben ik helemaal niet met je eens Hugo. Het heeft het doel nu al bereikt en dat is de wereld de ogen te openen voor een totalitaire ideologie die al 14 eeuwen bestaat. Hoe meer van deze films er komen des te meer moslims gaan inzien hoe futiel hun kinderlijke woede is en bij zichzelf te rade moeten gaan. Het is een heel goede zet van Wilders om dit te doen, zelfs als dat schade doet aan het bedrijfsleven. Zoals Emilio Zapata al in 1913 vertelde, het is beter te sterven op je voeten dan te leven op je knieën.

 23. [20] Ik laat met niet ‘ophitsen’ door niemand John. Ik ben een grote aanhanger van Ron Paul en ik vind hem één van de meest integere politici die ik ken, maar dat betekent niet dat ik de ogen sluit voor andere misstanden die o.a. Wilders en Hirsi Ali aankaarten. Het maakt niet uit of de ‘denktanks’ gelieerd zijn aan Bush, Clinton, Mickey Mouse of wie dan ook, want het doel is om mensen te informeren over bepaalde zaken. Het staat ieder vrij om zelf een denktank of organisatie op te richten om zijn of haar visie te geven en daarover te debatteren. Het probleem is echter dat we moeten voorkomen dat alles in de persoonlijke sfeer wordt getrokken en er niet meer over de inhoud wordt gediscusieerd. Dat is een val waar menigeen intrapt.

 24. De denk tanks die ik bedoel zijn geen onschuldige organisaties maar de Hudson institute en de PNAC. Begrijp me niet verkeerd, ik vind elke vorm van fundamentalisme erg stuitend maar om je te moeten laten informeren door Wilders en Hirschi Ali over bepaalde zaken is wel heel makkelijk. Je kunt genoeg gebalanceerde info hierover vinden online. Wilders is 15 minutes of fame belooft in ruil voor haatzaaierij. Ron Paul heb ik nog geen enkele keer kunnen betrappen op dit soort volksmennerij.

Comments are closed.