Voetjes van de vloer!

7 REACTIES

 1. Operatie gelukt, patient dood! Ik heb het even over de boxen laten lopen, maar de buren zijn onmiddellijk verhuist, heb geen last meer van muizen en kakkerlakken, het verf en behang valt spontaan van de muren en mijn vriendin wil nu eindelijk van me af……….de rest van de familie verblijft momenteel voor rust in paviljoen 11.
  Arsten moppelden iets over levende doden!?
  En de electriciteitsmeter is reeds saturnus gepaseerd.
  Schijn alleen nog een probleem met de funduring van het huis te hebben.
  Maar de aannemer zei dat bekijkt ie wel zodra het dak er weer op zit en de muren opnieuw zijn gevoegd.
  Kan ik even een schadevergoeding krijgen, want nergens was te lezen dat ik deze hellraiser niet over de boxen mocht laten lopen.

 2. [1] Waar woon je, in een kippenhok?
  Ik draai dagelijks Slayer en mijn huis staat nog steeds.

 3. Nee, ik leef tussen de bejaarden en je moet de groeten hebben van je vriendin!

  En waar leef jij? In een ouwe gekraakte bunker uit de Tweede-wereldoorlog!! [2]

 4. [2]

  Krijg je nooit de neiging om door staphorst te cruisen met nummers als the antichrist of disciple (god hates us allll!!) vol uit je speakers? Een tikje puberaal maar wel leuk lijkt me 🙂

 5. Ach, gun die mensen hun laatste beetje traditie…….Als eerdaags de jurkdragers de boel hebben overgenomen en andere geloven hebben verwijderd, wat zijn ze dan nog? Gun ze de laatste waan![4]

 6. [5]

  Als je gelovigen kunt fokken moet je het niet na laten 😉

  Die jurkdragers nemen de boel trouwens NOOIT over. Daarvoor hebben ze te weinig geestelijke vermogens.
  Het enige probleem is dat de pijn die wij als westerse landen moeten incaseren om die achterlijke muzzelmannen weer in hun hok te zetten groter wordt naarmate we langer dralen.

  Voor de islam de boel overnam zag je de meest hoogstaande culturen in het midden oosten. Van het oude Egypte tot het grote perzische rijk; het verdween allemaal toen ze dat achterlijke geloof omarmde. Geloof is het meest probate middel om zowel economisch als qua mentaliteit in de middeleeuwen te blijven hangen.
  In Pakistan (een kernmogenheid) heeft een ruime meerderheid van de bevolking geen beschikking over riolering en schijten in een gat in de grond.
  Moeten die onze superieure cultuur omver werpen??

 7. [6]

  Mwaa, als straks (binnen dertig/veertig jaar) de technologische singulariteit uitbreekt, dan mag van mij iedereen hier op aarde moslim worden/zijn… De rest van de mensheid zit dan toch in de rest van het universum en het ziet er naar uit dat dat zo groot is dat je toch niet iedereen en alles kunt controleren… 🙂
  Zie ook:

  http://www.lewrockwell.com/

Comments are closed.