We lopen met z’n allen op deze site wel altijd te klagen, maar is dat terecht?
Nederland bestaat toch voor een groot gedeelte uit randdebielen die niet voor zichzelf kunnen zorgen.

De helft van NL heeft een IQ lager of gelijk aan 100. Maar daarnaast zijn er ook genoeg randdebielen met een IQ boven de 100. Kortom ruim de helf van NL is absoluut niet in staat voor zichzelf te zorgen. Ze kunnen eigenlijk niet zelf in hun levensonderhoud voorzien, ze zijn niet verstandig genoeg om zichzelf te verzekeren en moeten eigenlijk continue aan het handje worden meegevoerd.

Natuurlijk u en ik zijn verstandige mensen met een hoog IQ, maar daartegenover staan mensen die nauwelijks meer intelligentie hebben dan een apen. En we weten allemaal dat apen niet voor zichzelf kunnen zorgen, dus waarom zouden die mensen dat wel kunnen. Een aap, zo weten we allemaal is niet in staat om zelf te bepalen wat wel of niet goed voor hem is, dus waarom zouden mensen die maar net iets intelligenter zijn dat wel kunnen.

Dat we hierdoor mensen van hun vrijheid beroven is een kleine prijs, zoals elke rechtgeaarde socialist zal beamen. Net zo als elke socialist achter het idee staat dat apen voor hun eigen bestwil van hun vrijheid worden beroofd.

Ik wil dan ook voorstellen (en ik voel mij hierin gesterkt door partijen als Groen Links en de PvdD) om alle dieren die minder intelligentie hebben dan mensen per onmiddellijk, voor hun eigen bestwil, van hun vrijheid te beroven, zodat wij, verstandige en intelligente mensen voor hen kunnen zorgen. Natuurlijk zal dit meer belasting betekenen, maar u moet het zo zien: tijgers vangen in principe nog steeds hun eigen prooi, maar moeten deze dan eerst bij ons inleveren, vervolgens zorgen wij ervoor dat alle tijgers (en leeuwen, puma’s, wolven, gieren, haaien etc) van voldoende voedsel voorzien worden. Dieren die (tijdelijk of langdurig) niet in staat zijn om in hun eigen levensonderhoud te voorzien, krijgen natuurlijk een deel van het door ons ingenomen voedsel. Zo kunnen we er een betere wereld van maken, ook voor die levende wezens, die over minder intelligentie beschikken. Had ik u al verteld over mijn plannen voor bomen en planten?…

14 REACTIES

 1. Ik weiger te geloven dat 80 % van de bevolking gedoemd is niet in staat te zijn goed na te denken. Ik denk dat als we betere scholing zouden hebben, en misschien beter met onze hersenen om zouden gaan, iedereen een iq van 20 punten hoger zou kunnen hebben.

 2. Ik ken anders genoeg mensen met een heel hoog IQ die ik als randdebiel zou kenmerken;-)

 3. [1] Ja, dat heeft de laaste 20 jaar echt goed gewerkt, potentiële arbeiders moet je echt niet willen volproppen met met voor hun nutteloze info, als timmerman heb je weinig aan Frans, Duits enz leer deze mensen goed werken met hun handen, handjes hebben we nodig.

 4. Wie preferen we? Een mens met veel brains die het foute en vieze doet! Of een mens met een weinig brains die het juiste en reine doet.
  Iemand met weinig brains kan, volgens mij, bijv. niet echt een leider zijn…maar hoe vaak zien we mensen met brains die wel leider kunnen zijn, maar in meer of mindere mate, (door en door) corrupt zijn.
  Ideaal zou natuurlijk zijn als iemand en hoogbegaafd en hoogbeschaafd is! Maar dat is in de huidige wereld m.i. een zeldzaamheid…ook omdat het huidige systeem daar niet op berekend is. Dit soort mensen sluiten gewoon niet aan en zullen buitengesloten worden of zelfs geëlimineerd!

 5. Randdebielen is wat de toekomst nodig heeft. Dosiele, kritiekloze robots die hun werk doen zonder klagen. Kennis is overschat en gevaarlijk voor de gevestigde macht.

  De uitholling van onderwijs is overduidelijk. Basale kennis wordt nauwelijks bijgebracht en als de resultaten tegenvallen, wordt de norm naar beneden bijgesteld, zodat iedereen een genie in de dop is.

  Infantilisering is het doel. Maak je volk afhankelijk in elk opzicht en je komt overal mee weg.

  Het volk werkt vrijwillig mee door apathisch naar "Sterren *doen iets onbenulligs op het ijs" te kijken en de linkse NOS bagger voor waarheid aan te nemen. Kritisch denken is er grotendeels al vakkundig uitgeramd, zeker bij de jongere generaties.

  De New World Order cronies hebben hun zaken goed voor elkaar, ook hier.

 6. Ik denk dat afhankelijke mensen het juist heel slim hebben bekeken. Er is een rot systeem en er zijn talloze manieren om er misbruik van te maken. Alleen domme (en eervolle) mensen gaan hard aan het werk. Slimme (en achterbakse) mensen nemen een uitkering en klussen zwart bij.

 7. Op een andere planeet ,heel ver weg van onze,word onze stijl van leven via de nieuwste LCD TV al voor 2000 jaar gevolg .
  Ik kan me indenken dat ze geen contact met ons willen.
  Wij kunnen nog niet eens met elkaar leven ,laat staan met de andere levens vormen .
  Om daar debielen de schuld van te geven is mogelijk.
  In de ogen van de levensvorm op die andere planeet zijn wij allemaal ,buiten de dieren ,debiel bezig.

 8. ik ben toch een beetje bang dat de schrijver en ook enkele reageerders zich hier enigszins verslikken. dus ook in commentaren zie ik dezelfde"denkfout". Sommigen vermengen teveel het begrip IQ met EQ.
  Dat hele volksstammen het wel goed vinden wat er om en zonder hun gebeurt, zie ik als een kwalijk uitvloeisel van het socialisme.

 9. Ik neem aan dat dit stukje cynisch geschreven is?

  Anders moet ik toch denken met een rand-debiel te maken te hebben.

 10. Ik heb heeeel lang geleden een diploma gehaald, mijn IQ is sinds die tijd ernstig achteruit gegaan, mijn EQ is verder ontwikkeld. Ik ben dus een gedilomeerd randdebiel. Heerlijk gevoel, moet u ook eens proberen

 11. De economie draait niet zonder "randdebielen".Ze moeten regelmatig nieuwe speeltjes om ververveling te voorkomen, dit is goed voor de comsumptiemaatschappij. Ze zijn een gemakklijke prooi voor adviseuren en multinationals dmv diverse media.
  Veel mensen verdienen hier aan, inclusief hulpverleners en kunstjesdocenten. Een mens is een aangekleedde aap.

 12. Dus als ik het goed begrijp ben je en ‘randdebiel’ als je niet goed voor jezelf kunt zorgen?
  Wat houdt dat in? Goed verzorgd eruit zien, altijd volgens de laatste mode gekleed, een dikke SUV onder je kont of een of andere hybride slee, je huis volgens het laatste ‘klusprogramma’ ge-update of volgens andere trendy richtlijnen ingericht? Of houdt goed voor jezelf zorgen in dat je er zeker van bent dat je onafhankelijk van derden(o.a. supermarkt en Ikea) voor je natje en droogje kunt zorgen?
  Als straks de dollar echt in elkaar zakt dan pluk je daar over een paar jaar wel de vruchten van, en dan? Waar blijf je dan met al je uiterlijk vertoon; kijk eens hoe goed ik voor mezelf kan zorgen! Dan worden er ineens een hele hoop mensen afhankelijk van die ‘apen’ die niet zo goed voor zichzelf konden! Wie zijn dan de ‘randdebielen’ ?

 13. Over zoutloos naief gewouwel gesproken, mischien word het tijd om van hersenmassa te ruilen met een hamster, dan gaat er vast een wereld voor je open Q,….lol.

Comments are closed.