null

Was getekend, Hans Dijkstal.
Want als iemand een vertegenwoordiger is van het gedachtengoed dat het radicaliseren van Geert Wilders heeft mogelijk gemaakt, dan is het wel Hans Dijkstal. Opgemerkt dient te worden dat radicaliseren op zich helemaal niet iets slechts is/hoeft te zijn. Het ligt er maar net aan naar welke radix (wortel) men terug wenst te gaan. Een geradicaliseerde libertariër of 76 in het parlement zou ik persoonlijk wel zien zitten. Het liefst natuurlijk 100, opdat we dat vod kunnen vervangen voor een echt menswaardig alternatief.

23 REACTIES

 1. aardige vent Hans, was en is tegen de politiek van de PVV,nou ja dat zijn er meer.
  voor mij doet de PVV het goed als opiniemaker, iedereen mag zijn/haar eigen politieke partij beginnen, ik vind het raar dat er nog geen Islam partij is eigenlijk

 2. [2] Welk artikel bedoel je?
  Je kunt er van uitgaan dat er door de Vrijsprekers NIETS wordt weggemodereerd.
  99,99 % zeker.

  Maar als je dergelijke vragen hebt, is het nuttig om te proberen volledige gegevens te verstrekken die het opsporen mogelijk maken.

 3. Tja, sommige mensen leren het nooit. Dijkstal zat ooit bij Pim Fortuyn aan de tafel, dus hij zou beter moeten weten.

 4. [5]
  Dijkstal is een overtuigd multi-culti aanhanger die niets liever deed dan als een houten klaas de clown uit hangen om het publiek te behagen teneinde de macht te behouden.

  Zum Kotzen, dergelijk gedrag. Helaas is hij een van de velen.

 5. Die manifestatie was georganiseerd door extreem links, waarbij ook de Internationale Socialisten betrokken zijn, een club die het geweld niet schuwt.

  Voorts was ook Mohammed Rabbae prominent: de man die eens moslims oproep naar de rechter te stappen om "De Duivelsverzen" verboden te krijgen, en die eens gezegd schijnt te hebben (zo ongeveer): "Jullie kunnen maar beter leren dat wij moslims homoseksuelen nooit zullen accepteren."

  Met DIT soort types is de *kuch* liberaal Hans Dijkstal nu solidair.
  Ook Ed Nijpels was er aanwezig.

  Je hoeft helemaal geen voorstander van Wilders te zijn, om toch tegenstander te zijn van deze misbaksels met hun voortdurennde oproepen tot censuur en verboden van films, boeken en ander onwelgevallig materiaal.

  Het toont eens te meer dat extreem links nog steeds populair danwel acceptabel is, zeker t.o.v. extreem rechts.
  Want minimaal 50 BNérs hebben er geen problemen mee om mee te blaten met aanhangers van totalitair gedachtengoed.

  Zie maar eens 50 BNers te vinden die schouder aan schouder protesteren met skinheads.

 6. [7]
  BN-ers ? Zal wel aan mij liggen dat er nogal wat zijn die mij onbekend voorkomen.

  Proleet van ’t Hek heeft destijds het alcoholvrije biermerk Buckler tot de grond toe afgebrand, naast ontelbare andere mensen zoals Lada-rijders. Blijkbaar mag dat wel, in naam van de ‘humor’ cq. vrijheid van meningsuiting.

  Maar goed voor deze ‘BN-ers’ dat ‘heropvoedingskampen’ in het libertarische jargon niet voorkomen..

 7. [4]
  Sorry Hub, ik zag vanmiddag een artikel van Sylvia Videler op Vrijspreker staan.
  Iets over de Islam en de lafheid van onze regering of zo. Ben de titel vergeten, maar het artikel stond er wel degelijk

 8. [9]
  En Hub, ik weet dat je niet modereert, maar ik kan me voorstellen dat je niet alles zo maar op jouw weblog laat plaatsen.
  Wat mij betreft heb je daar alle recht toe

 9. Kan best een leuk partijtje worden dat VVD’66 want ik zie geen verschillen.
  Oke, Henk Kamp er even uitwerken en klaar is Mark (of Alexander).
  Fuseren die hap en als minderpartij de kiezers weg halen bij die nog verderfelijkere fundamentalisten van het CDA.
  Uiteindelijk zijn D’66 en VVD wel partijen die een liberalere inslag hebben dan het CDA en PvdA. Mijn zegen hebben ze. Mijn stem uiteraard niet!

 10. Hans heeft gelijk als spreekt namens een werkgever .
  Veel slaven hopen ,tevergeefs ,dat de werkgever voor vrij en blijheid is.
  Hans spreekt de taal ,en begrijpt de taal van de meesters heel goed ,hij is er in geboren
  letterlijk en figuurlijk.
  Voor mensen geboren als meester is er geen groter bewijs van zijn gelijk als een medemens letterlijk knielt en buigt voor hem.
  Dat bestond vroeger ,lang geleden in ons land ook ,maar werd afgeschaft na de Franse revolutie wegens een gebrek aan meesters die letterlijk d,r hoofd verloren .
  In Egypte ben je mens/slaaf of ambtenaar de laatste was vroeger een lakei aan het hof van de farao,s ,tegenwoordig ,net als in ons land ,een hybride tussen mens en slaaf.
  Wat je in je eerste 5 levensjaren ziet blijf je de rest van je leven overheersen ,al overheerst soms het IQ level en wint het van instinct.
  Bij Hans is het dus bij instinct gebleven ,duidelijk uit z,n voorkeuren en standpunten aangaande onze samenleving .
  Hij mist ,vermoedelijk onbewust ,de meer mens/slaaf samenleving van z,n geboorteland Egypte, wat begrijpelijk is ,maar niet past bij het merendeel van zijn parijgenoten.
  Hans ,beste man,jouw instinct heeft bij ons een slechte naam ,het heeft met een dier te maken
  Wij ,geboren Nederlanders ,zwart of wit ,willen geen samenleving waar jij ,nogmaals onbewust, zo,n heimwee naar heeft..
  Dat heet bij ons de donkere middeleeuwen, en is voorgoed opgesloten in de geschiedenis .En de sleutel is weggegooid..

  Bas

 11. [10]
  Negatief. Schrijvers kunnen alles ongehinderd plaatsen.

  Ik vermoed dat je een proefplaatsing hebt gezien. Sommigen doen dat om te kijken hoe het artikel er uit ziet, om het vervolgens weer weg te nemen voor publicatie op een later tijdstip.

  Er wordt niet gecensureerd, punt uit.

 12. [14] Inderdaad, censuur is altijd het wapen van de dictator(s). Wat dat betreft zijn we goed op weg met deze regering. Behalve natuurlijk als er tot geweld wordt opgeroepen, dan wordt namelijk de vrijheid van anderen bedreigd. Dat is voor ons uit den boze.

 13. Het probleem van Dijkstal is dat hij vanuit de PvdA naar de VVD gekomen is. Van een socialistische naar een corporatistische partij. Beide partijen staan voor een innige samenwerking tussen het grote bedrijfsleven en de overheid. Benito Mussolini en Olaf Palme stonden een soortgelijk systeem voor. Dijkstal is wat dat betreft een zeer gevaarlijke man, want hij was de wegbereider richting fascisme. Bovendien is de VVD zijn partijleiderschap nooit meer te boven gekomen na de Fortuynrevolutie van 2002. Nu is hij een zeurderige en dreinende kleuter geworden die nooit zijn zin heeft gekregen en kan zich nog alleen in de marges manifesteren, zoals bij deze misfits. Gelukkig maar!

 14. [18] Wees eens specifiek, de multiculturele samenleving is rijk en de democratie XL ook. Veel keuze uit deze racistische kliek ideologieën. Of bedoel je dat niet?

 15. [19] Sinds Fortuyn is het kille racisme weer terug van weggeweest. Ik krijg een naar gevoel van binnen. Binnenkort moeten onze joden weer met een ster door de straten. En dan het populisme van zo’n Rita. Brrr.

 16. [20] Oh je spreidt slechts de onnozele onderbuikgevoelens van links tentoon. Lastig te genezen, inderdaad.

 17. [20]

  @ Zeikstal,

  Enig idee hoe pathetisch je overkomt?
  (als je het serieus bedoelt tenminste, vraag ik mijn vraagtekens bij zet).

  @ algemeen,

  Soms denk ik dat er bij types als Dijkstal sprake is van zelf gecreerde ‘oppositie’. Het is opvallend hoe als ‘rechts’ te boek staande organisaties uiteindelijk opeens bedwelmd worden door politieke correctheid. Zo schijnt bijvoorbeeld de TROS als ‘rechts’ te boek te hebben gestaan, terwijl er nu o.a. types uit GroenLinks aan het bewind zijn.

  Zo heeft Rutte enkele jaren geleden geopperd dat de VVD, D66 en de PVDA samen zouden kunnen gaan.

  Als ik niet beter wist zou ik denken dat er sprake is van doelbewuste infiltratie om ‘rechtse’ organisaties langzaam maar zeker naar links te buigen.

  Veel neo-conservatieven schijnen ook van links gekomen te zijn, maar hun collectivisme in de praktijk totaal niet te hebben afgeleerd.

  Verdonk staat te boek als rechts, maar voert gewoon het beleid van Cohen uit, en schakelt tussendoor ook nog even lastpak Hirsi Ali uit. Nu volgt zij Wilders in het weggaan bij de VVD, daarmee (naar zij hoopt) stemmen bij Wilders wegtrekkend. Ondertussen was zij bij de VVD gewoon VOOR de EU-grondwet.

  De naam weet ik niet, maar er schijnt in de kamer een dame te zitten, die met de opkomst van Fortuyn, van de PVDA naar de LPF vertrok. Inmiddels zit zij weer gewoon bij de PVDA in de kamer.

 18. [22]

  "vraag ik mijn vraagtekens bij zet" moet natuurlijk zijn: "WAAR ik mijn vraagtekens bij zet."

Comments are closed.