In de huidige tijd waarin we zuinig met alles moeten doen, vertelt onze eigen Prins Pils dat hij soms wel 3x per dag doucht. Logisch natuurlijk, zijn koninklijke lijf moet natuurlijk koninklijk schoon zijn. Ook fijn voor prinses Maxima natuurlijk, voor als ze koninklijke sex willen bedrijven of zo.

Voor prinses Maxima is een schone vent duidelijk belangrijker dan een schoon geweten, heeft haar pappa al wel eens excuses gemaakt aan de nog overgebleven Argentijnen?

Het is toch godsgeklaagd dat onze eigen overheid ons aanraadt om ’s winters een extra trui aan te trekken om maar geen CO2 teveel op te wekken, maar dat onze Prins Pils wel gewoon toegeeft 3x per dag te douchen.

Alsof ze in Villa Eikelhorst de thermostaat een graadje lager zetten…

www.elsevier.nl/nieuws/soci…

Verder had hij nog wel een koninklijke tip: drink gewoon kraanwater ipv flessenwater hier in Nederland.
Doet me denken aan dat vorige onderzoek waaruit bleek dat veel ministers niet echt in zuinige auto’s rijden.

Ook zo’n prachtig voorbeeld: nieuwe huisvestingsregels geven aan dat er in iedere kamer van een woonhuis een raam moet zijn dat open kan, omdat blijkt dat van de interne ventilatie mensen ziek kunnen worden.
Prachtig die regelgeving die hun eigen regelgeving weer teniet doet.

En die kwal van een Verhagen maar melding maken van zijn zwakke rug en dat hij daarom in een Citroen rijdt…
Die lul heeft nog nooit een rechte rug getoond, een politicus van zijn kaliber heeft een dusdanige dikke en stugge huid dat hij niet eens een rug nodig heeft (…)

Ik snap in godsnaam niet dat men stemt op dit soort figuren of ze tolereert. De hele overheid + het koningshuis [Beatrix die even melding maakt tijdens haar toespraak dat we niet te egoistisch moeten worden, makkelijk lullen met een toelage van 80 miljoen/jaar], het is toch om kotsmisselijk van te worden?

Hoogwaardige excellenties die niet begrijpen dat 31 november helemaal niet kan bestaan… Niemand die daarop door gaat bij Paul en Witteman…

Prins Pils kan zijn koninklijke tips in zijn koninklijke aars steken. Het wordt tijd voor een revolutie!

Wie doet mee?

ps: volgende keer weer een genuanceerd artikel!

37 REACTIES

 1. "ps: volgende keer weer een genuanceerd artikel!"

  Deze is gewoon slecht, vol inhoudsloze scheldwoorden, mister ‘armoedzaaier’ XL!

 2. Ik ben blij dat onze prins 3 maal daags de waterkwaliteit test en niet te beroerd is zijn lichaam ter beschikking te stellen.

  Natuurlijk is de douche ook een prima plek om te ‘ontstressen’ en eventueel vervolgend nazaad der dynastie weg te spoelen. 😉
  Maar 3 maal per dag? Respect!

 3. Het is ongelooflijk dat we deze politieke hufters nog accepteren. Deze bloedzuigers en parasieten. Weg ermee en nu!!!!

 4. Ooit op het keukenhof bewonderde ik de tulpen die allemaal dezelfde lengte hadden.
  Zo Nederlands ,1cm erboven of er onder kan niet.
  Een medemens gaat 3 x onder de douche ,en net als bij de tulpen ,dat kan niet !
  Een volk krijgt altijd wat het verdient,vervolgens hebben wij een regering die bij deze stupide van denken past.
  Niet links of rechts, niet rijk of arm ,nee allemaal op 1 lijn tegen Wilders.
  Die als uitzondering boven het maaiveld staat.

 5. Wie wordt er belemmerd zelf ook 3 keer per dag te douchen? En wie laat zich er van weerhouden z’n verwarming lekker op 24 graden te zetten?
  Die sukkels doen ’t gewoon zichzelf aan als ze zich er aan ergeren dat andere mensen ook gewoon hun gang gaan. Milieu is gewoon ’n stokpaardje waarmee we uitgemolken kunnen worden, als het ze echt om ’t milieu te doen was, hadden we allang ’n ander soort brandstof gehad, maar geld dat aan olie verdiend kan worden is vooralsnog vele malen belangrijker. Gewoon schijt aan hebben dus en lekker je eigen ding doen.

 6. [36] Soort energie=kern= voor de meeste mensen met een geloof ,onbegrijpelijk.

Comments are closed.