Vandaag is het eindelijk zover. Na maandenlange onderhandelingen met de raad van bestuur van De Vrijspreker, volle asbakken en lege koffiepotten, stakingsdreigingen vanuit de Ondernemingsraad en een kapitaalinjectie door Wouter Bos, treedt Detlef Schnellspritzer eindelijk toe tot de buitenland redactie van ’s lands meest vrije weblog.

En wie is dat dan wel, die Detlef? En waarover gaat ie het hebben?

Wel, zoals de naam al doet vermoeden, is Detlef Schnellspritzer onze man in Duitsland. Het land van grote schrijvers als Goethe, Schiller en Charlotte Roche en grote denkers als Nietzsche, Schopenhauer en Lafontaine. Detlef gaat de Vrijspreker-lezers op de hoogte houden van het wel en wee bij onze oosterburen, een blik op Duitsland door een Anarcho-Kapitalistische bril.

Het secretariaat van Hank en ikzelf wensen onze nieuwe collega veel succes met de nieuwe baan en vooral veel sterkte met de strakke deadlines van Hub.

7 REACTIES

  1. Welkom Detlef Schnellspritzer.
    Ik ben blij dat de moeizame edoch prettige onderhandelingen tot resultaat geleid hebben.
    Omdat Duitsland de grootste provincie in de EU is (totdat Turkije lid wordt) heeft het natuurlijk grote invloed op de burgers van de provincies Nederland en Vlaanderen.
    Daarom zien we met veel belangstelling de snelle scherpe inzichten tegemoet.

  2. Ooh nou als Hank en zijn secretaresse er achter zitten is het voor mij wel goed, Detlef. Ik kan je verzekeren dat je dan iig altijd bijgetankt zal worden hoeveel je ook spritzt…

  3. Ik was helemaal in de war. Heeft Hank de internet kijkwijzer vergeten.

Comments are closed.