maandag, 26 oktober 2009
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Uitspraak Kort Geding gevaren H1N1 vaccinatie a.s. vrijdag

Vaccinatie1Wij meldden dat de Stichting Stralingsarm Nederland (SAN) een kort geding heeft aangespannen tegen de Nederlandse staat omdat die de samenstelling van het door de overheid ingekochte vaccin tegen de Mexicaanse Griep niet bekend wilde maken. *) Alleen dat laatste wekt al argwaan op.

De SAN wil daarmee concrete gegevens beschikbaar krijgen voor de vele artsen en burgers die zich zorgen maken over het vaccin dat niet voldoende getest is en waar ook kwik in zou zitten.

Over het kort geding kunt u  lezen via de site van SAN 

Los van “medische” facetten vonden we in het verslag een mooie “politieke” opmerking waaruit bleek dat meer mensen de slechtheid van de EU beginnen in te zien. (Nu nog ideeën wat we er tegen kunnen doen):

……( 24 oktober)…………..  Befehl ist befehl
Last but not least viel op dat`de advocaat van het ministerie van VWS voor verantwoordelijkheid van het vaccinatiebeleid keer op keer verwees naar EMEA – het Europese beleid. Onze eigen regering is verworden tot een marionettenregering van de EU. Ik had al zo’n voorgevoel dat dit de strekking van het verweer zou gaan zijn. Voor een deel omdat het ook zo is dat onze eigen regering over veel belangrijke zaken ook niets meer te vertellen heeft. Onze stem voor onze nationale regering is in die zin langzaam aan inflatie onderhevig geraakt de afgelopen tijd.

Wij zijn zeer benieuwd wat er komende vrijdag uitrolt. Te meer nu er weer meer druk komt om ook kinderen tussen nul en vier jaar dit vaccin in te spuiten.
———————— 
*) www.vrijspreker.nl

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU, Gezondheid, Overheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Albert S. schreef op : 1

  Obengruppenfuehrers Ab Osterhaus en Ab Klink hebben gesproken blijkbaar. Nu is het aan de rechter om te beoordelen of deze dubieuze lieden zich aan de rechtstaat zullen houden. We wachten af.

 2. Fred schreef op : 2

  Kwik: Er is meer dan voldoende bewijs dat het kwikbevattende thiomersal geen problemen geeft. Het is uit voorzorg uit vaccins gehaald op verzoek van de Amerikaanse en Engelse kinderartsen. EMEA: aan wie is die verantwoording verschuldigd ?

  henk [4] reageerde op deze reactie.
  henk [4] reageerde op deze reactie.

 3. henk schreef op : 3

  @Fred [2]:
  das dus niet waar

  een uitgebreid wetenschappeijke onderbouwing van de schadelijke gevolgens van kwik.

  Do your homework!
  video.google.com

  video.google.com

 4. henk schreef op : 4

  @Fred [2]:
  das dus niet waar

  een uitgebreid wetenschappeijke onderbouwing van de schadelijke gevolgens van kwik.

  Do your homework!
  video.google.com

  video.google.com

 5. joeri schreef op : 5

  Zolang ik m’n alu-hoedje op heb kan mij niets gebeuren.