Vaccinatie1Wij meldden dat de Stichting Stralingsarm Nederland (SAN) een kort geding heeft aangespannen tegen de Nederlandse staat omdat die de samenstelling van het door de overheid ingekochte vaccin tegen de Mexicaanse Griep niet bekend wilde maken. *) Alleen dat laatste wekt al argwaan op.

De SAN wil daarmee concrete gegevens beschikbaar krijgen voor de vele artsen en burgers die zich zorgen maken over het vaccin dat niet voldoende getest is en waar ook kwik in zou zitten.

Over het kort geding kunt u  lezen via de site van SAN 

Los van “medische” facetten vonden we in het verslag een mooie “politieke” opmerking waaruit bleek dat meer mensen de slechtheid van de EU beginnen in te zien. (Nu nog ideeën wat we er tegen kunnen doen):

……( 24 oktober)…………..  Befehl ist befehl
Last but not least viel op dat`de advocaat van het ministerie van VWS voor verantwoordelijkheid van het vaccinatiebeleid keer op keer verwees naar EMEA – het Europese beleid. Onze eigen regering is verworden tot een marionettenregering van de EU. Ik had al zo’n voorgevoel dat dit de strekking van het verweer zou gaan zijn. Voor een deel omdat het ook zo is dat onze eigen regering over veel belangrijke zaken ook niets meer te vertellen heeft. Onze stem voor onze nationale regering is in die zin langzaam aan inflatie onderhevig geraakt de afgelopen tijd.

Wij zijn zeer benieuwd wat er komende vrijdag uitrolt. Te meer nu er weer meer druk komt om ook kinderen tussen nul en vier jaar dit vaccin in te spuiten.
———————— 
*) https://www.vrijspreker.nl/wp/2009/10/kort-geding-tegen-de-staat-over-gevaren-van-h1n1-vaccinatie-persbericht/#more-65793

6 REACTIES

  1. Obengruppenfuehrers Ab Osterhaus en Ab Klink hebben gesproken blijkbaar. Nu is het aan de rechter om te beoordelen of deze dubieuze lieden zich aan de rechtstaat zullen houden. We wachten af.

Comments are closed.