Person_vanRrompuy-ashtonDat schrijft de nieuwsbrief van de regering:
Balkenende: ‘Ik heb mijn volledige steun aan hem toegezegd’. “

De minister-president is ‘buitengewoon verheugd’ dat Europa verder kan na de lange discussie over het Verdrag van Lissabon. Europa kan nu volgens hem doen wat nodig is voor werkgelegenheid, veiligheid en klimaat.Waaruit blijkt:

 
“Europa” kan nu van alles gaan doen. Wie gaat er dan wat doen voor die:

–Werkgelegenheid.
Gaan de ambtenaren in Brussel die oplossen? Wie anders? En hoe doen ze dat? Door banen te scheppen en die te betalen uit de belastingopbrengsten? Hoe anders? Dus de plannen voor een Europese belasting krijgen hoge prioriteit!

–Veiligheid.
Meer controles op de burgers? Centrale vingerafdrukken en andere registratie? Invoeren Km-belasting en aanwezigheidscontroles? Ook daar is veel geld voor nodig. Dus de plannen voor een Europese belasting krijgen hoge prioriteit!

–Klimaat.
Het is bekend dat de plannen van politici gericht zijn op rampen die misschien nooit komen en waarvan steeds meer wetenschappers en klimatologen bewijzen dat de dreiging van de UN onjuist is. Desalniettemin, de politici hebben voor hun plannen en controles nog handenvol méér geld nodig. Dus de plannen voor een Europese belasting krijgen hoge prioriteit!

Dit alles uiteraard in uw belang!

4 REACTIES

  1. Ik was al bang dat ik zelf verantwoordelijk was voor mijn bestaan. Gelukkig heb ik na vandaag die illusie niet meer.

  2. @Marlon [2]: Precies. Maar zelfs hier, op de Vrijspreker komen we niet tot actie. Kun je de rest wel helemaal vergeten, vrees ik…

  3. En ik maar denken grijzer dan Balkenende kan het niet, maar toch een mens kan zich blijkbaar vergissen. Wat een uitstraling en dat die siocialiste
    als minister. Wat een representanten iedereen weet nu precies waar we mee van doen hebben!

    Beelden spreken vaak meer dan woorden zeggen kunnen!

Comments are closed.