De opmerkzame lezer zal zich ongetwijfeld de mislukte onderbroek-bommer nog herinneren, die de aandacht voor islamitisch georiënteerd terrorisme weer eens op de agenda plaatste en die tot de overhaaste plaatsing van waarschijnlijk al eerder aangeschafte bodyscanners leidde.

Die scanners hebben al tot een hoop ophef geleid, die zich merkwaardig genoeg vooral op de porno-aspecten richtte en veel minder op de gezondheids-effecten, om over de volledig misplaatste en irrelevante argumentatie achter de plaatsing zelf nog maar te zwijgen.

Zo wordt elke brave burger nu als potentiële terrorist aangemerkt, nog veel verder in zijn vrijheid en mobiliteit beperkt, aan nog niet onderzochte (zelfs totaal genegeerde) maar zeker aanwezige gezondheidsrisico’s blootgesteld en worden het soort explosiven dat deze zelfontbrander bij zich had door de scanners niet opgemerkt. Ondertussen distribueert het ‘integere veiligheidspersoneel’ scannerfoto’s van celebrities onder elkaar.

En dat alles voor een verdwaalde plofmoslim, die willens en wetens aan boord van een vliegtuig is gehesen terwijl bekend was dat hij een gevaar voor zijn omgeving vormde, en die dus met die scanners ook gewoon aan boord was geweest. Terwijl alle aanslagen van de afgelopen 10 jaar door moslims dan wel ideologie-sympathisanten zijn gepleegd moeten niet-moslims zich allerlei vrijheidsberovingen, ongemakken en risico’s laten welgevallen. En wat kopt De Pers gisteren?

Bodyscan? Voor moslims verboden

Moslims mogen niet door de lichaamsscanners die op vliegvelden worden ingezet om aanslagen te voorkomen.

Voorspelbaar natuurlijk, dat juist de aanleiding gevende doelgroep niet in aanmerking zou moeten komen voor door hun ideologiegenoten gelegitimeerde schijnveiligheidsmaatregelen.

Het is het gesprek van de dag en leeft heel erg onder onze achterban“, zegt Abdulmajid Khairoun van de Nederlandse Moslim Raad (NMR).Hij heeft twee hoge religieuze adviesorganen uit Egypte en Saoedi-Arabië ingeschakeld die binnenkort met hun oordeel komen.

Volgens de NCTb is het allemaal niet interessant: “Wat ons betreft speelt de kwestie niet. En wie toch moeite heeft met de scan hoeft er niet doorheen en kan ervoor kiezen om zich te laten fouilleren.

Is er ooit al door iemand geprobeerd een al dan niet in klamme lappen gehulde moslim(a) te fouilleren? Zonder dat dat (inter)nationale rellen tot gevolg had? Of ‘schadevergoeding’, zoals feestbudgetten of boekenbonnen? En was het niet zo dat die scanners juist ‘nodig’ waren omdat fouilleren ‘niet afdoende’ was?

Maar voor de NCTb speelt de kwestie inderdaad niet. Het ging sowieso niet om veiligheid, maar om onderdrukking van de niet-islamitische productieve westerse mens. Bart Croughs’ ‘Wet van het Abjecte Westen‘ doet volledig opgeld. En aangezien de moderne westerling zich ‘voor zijn eigen veiligheid’ graag aan deze megalomanen onderwerpt ‘leeft het’ bij hem of haar allang niet meer: Het moet maar, want het is voor mijn eigen veiligheid.

Who is John Galt?

14 REACTIES

 1. Ja,hoe gek kun je het maken. Je creeërt een probleem zelf, je geeft dan de oplossing en dan maak je een uitzondering voor een groep die zogenaamd (een persoon in deze dus) de probleemveroorzaker zou zijn. Die scanners moeten zo snel mogelijk weg, is nl. een grove schending van je privacy. Ze zeggen ze dat je er niets op ziet, dus hebben ze geen toegevoegde waarde, en kunnen afbesteld worden. Het domme volk heeft nog niet in de gaten dat ze straks allemaal meer gaan betalen voor het vliegen. Het gaat steeds verder, want de kudde schapen blaten elkaar allemaal na. “Is voor je veiligheid dus we doen het maar”. Welke veiligheid vraag ik me af. Kabinet kijkt nu dus of het lukt en is naarstig op zoek naar het volgende controlemiddel. De nazi’s en de stazi’s zouden jaloers zijn geweest op HJB’s machts-/controlemiddelen.

 2. “We are all moslims now”.

  Ik heb de klamme lappen al klaar liggen, en de baard is in de maak.

 3. What else is new?

  Valt dit onder hetzelfde kopje: “Bontkraagjestuig krijgt als straf €2200 om feestje te bouwen” ?

  Jeetje. Laten we dan meteen verbieden om smokkelaars bij de grens te controleren, moordenaars vrij te stellen van vervolging, gevangenisstraffen verbieden als blijkt dat dit de vrijheidsbeleving van de delinquent zou verminderen en er voor zorgen dat het de volksvertegenwoordigers verboden wordt om het volk te vertegenwoordigen.
  Oh shit, dat laatste is al het geval.

 4. probleem,actie,re-actie,oplossing.

  Het probleem was de eu wetgeving.
  Namelijk de privacy-wetgeving in europa,wat deze bodyscans verbood.

  De actie was dat een nigeriaan zonder paspoort,maar wel een visum had gekregen van de VS aan boord kon gaan.
  Ook was was bekend dat deze nigeriaan banden had met de zogenaamde al quida,ore whatever.

  Re-actie was dat de privacy wetgeving overboord werd gegooid.

  De oplossing was het plaatsen van body scans.
  Het probleem opgelost.

  Zo werkt dat dus,als men een probleempje heeft.
  Men creeert zelf een probleem.

 5. Mooi. Iedereen gekleed in een lange zwarte jas en een bivakmuts door de douane. Lijkt me best wel stoer.

  Ik vraag me wel af hoeveel terroristen er al veroordeeld zijn, sinds 9/11 doordat deze maatregelen worden getroffen vs de kosten.

  Een beetje terrorist die naam wil maken gaat anno 2010 toch niet zitten prutsen in een vliegtuig, die bedenkt wel iets slims. Die hoest en/of verspreid een (electronisch) virus, of is zo’n virus ook te zien op een (virus)scan ;-).

 6. @Devidas [8]:

  Jammer, maar die grote Boeings houden ze apart voor de ‘echte’ terroristen!

  Maar als er nog iemand met een vliegtuigje in de buurt is. Het belastingkantoor in mijn plaatselijke gemeente, zou toch enige vertraging ondervinden met de jaarlijkse afwikkeling van mijn aangifte. Dus leef je uit! Kamikaze!

 7. @Devidas [8]:

  En nu zijn we allemaal terrorist. Daar hoef je dus vanaf deze aanslag echt geen moslim voor te zijn. Sterker nog, daar hebben ze bij de meesten de lust tot Jihad er wel uitgewatherboard. De verhalen over foltering zijn zo schokkend, dat je wel heel erg in dat van verhaal van die maagden moet geloven, wil je er nog langer voor gaan. Er lopen heel wat moslims sinds de laatste aanslag rond zonder onderbroek. Je weet maar nooit, voor je het weet zit ergens in verweggiestan met een peleton gezellige jongens in je bibs opgescheept. En als je het dan halverwege de rij een beetje zat begint te raken en maar bekent dat je van Al quada bent, lig je op Cuba een paar jaar dag en nacht naar Hardrock te luisteren. Any volunteers?

  Dus nu zijn wij met z’n allen de klos. Binnenkort eentje in Londen. Madrid, Bali. En dan scannen ze de lust tot een vakantietrip per vliegtuig er wel uit.

 8. Dat moslims en hun(veelal gesubsidieerde) organisaties roepen dat een bodyscan volgens de koran niet mag is niets anders dan glasheldere taqiyya. Er staat niets in de koran dat erop wijst dat moslims niet door detectiepoortjes of scanners mogen lopen.
  Al die opmerkingen hebben te maken met een wereldwijde misleidingstaktiek om niet-moslims zand in de ogen te strooien over de ware doelstellingen van de politieke islam, beter bekend onder de noemer Het Project. Ik ben erg benieuwd wanneer dat eens een keer tot alle politiek correcte koppen van deze wereld gaat doordringen. Nog wat info voor degenen die het nog steeds niet doorhebben:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8851
  http://tinyurl.com/yca8s56 en tinyurl.com/dz39dq
  Bekend taqiyya-smoesje: islam is vrede.

Comments are closed.