Beste lezers van de Vrijspreker,

Ben jij Libertarisch, Klassiek-Liberaal of Anarcho-Kapitalist en tussen de 16 en 35 jaar? Meld je dan nu aan voor de nieuwe Facebook groep: Jong Libertarisch. Doe mee met onze activiteiten of blijf ervan op de hoogte.

Binnenkort zullen we actief worden en zullen we met mede jonge libertariers het libertarische gedachtegoed en de vrijheid in Nederland meer aandacht geven. Ook biedt dit een mooie mogelijkheid om gezellig gelijkgestemde jongeren te kunnen ontmoeten. Lijkt dit je leuk, meldt je dan aan voor deze groep (http://www.facebook.com/group.php?gid=123768910989147), of stuur een mail naar: jonglibertarisch@gmail.com.

5 REACTIES

 1. Mooi, heb me aangemeld.
  Binnenkort kan heel erg snel zijn. Ik raad mensen aan om zich op te geven voor de lezing van Marcel Meijer over de volledige privatisering van het onderwijs. Weliswaar georganiseerd door de JOVD maar dat is juist een kans om mensen te ontmoeten die ook libertarisch georiënteerd denken.

  Zie link:
  http://www.devrijeeconomie.nl/2010/06/lezing-privatisering-onderwijs-jovd.html

  Niet-jongeren moeten zich even aanmelden want er zijn slechts 32 plaatsen beschikbaar. Er zijn nog plaatsen vrij, dus wees snel! =]

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. Hoi Imre,

  Mooi dat je je hebt aangemeld! Er zal binnenkort een eerste bijeenkomst worden georganiseerd. Daarover volgt spoedig meer. Als je nog andere libertarische vrienden/kennissen hebt, nodig ze vooral uit.

  Ik had de lezing gezien op de FB van Marcel, helaas gaat het mij niet lukken daar bij te zijn… leek me wel leuk.

 3. Goed initiatief! Laten we bouwen aan een vrije onafhankelijke samenleving. BewustZijnsverhogend.

  Hier word ik vrolijk van :-))

  Mijn tijd steek ik in Nieuw Nederland, die weg heb ik gekozen, maar voor wie nog “zoekende” is (of tijd over heeft) naar hoe bij te kunnen dragen aan een veel betere maatschappij, diegene raad ik aan zich aan te sluiten bij het vrijsprekers initiatief! Ik zeg doen!

  http://www.nieuw-nederland.nu

Comments are closed.