Het is weer gelukt. De 20 politici hebben allemaal in Toronto weer gewonnen! Beter dan ze zelf verwacht hadden.

Inclusief de tweede hands jongetjes die mochten luisteren.

En de volkeren kunnen nu gerust gaan slapen. De 20 hebben allemaal beloofd dat in 2013 alle tekorten gehalveerd zullen zijn!

Dat is overigens nog een veel te groot tekort, maar wat wil je. Die brave jongens en meisjes kunnen toch echt niet hun eigen fouten uit het verleden in twee jaar geheel corrigeren?

Ondertussen gaan ze allemaal gewoon door met tekorten: Ze blijven meer uitgeven dan ze ontvangen.
Iedere huisvrouw weet dat meer uitgeven dan je ontvangt echt niet lang vol te houden is. Deze politici hoeven dat niet te weten. Want die schrijven hun tekorten gewoon bij de staatsschuld.

Toch voelen ze ergens dat dat niet kan blijven doorgaan. Daarom hebben ze ook beloofd om daar over zes jaar (!!!) eens te gaan nadenken! Want misschien dat ze dan in 2016 gaan proberen deze schuld kleiner te maken. Een tamelijk veilige belofte want over zes jaar zijn er waarschijnlijk toch anderen die dat moeten doen en zijn ze zelf al lang “binnen”.

Wie zou er in een bedrijf dat zo geleid wordt beleggen? U?
Ik kan het u alleen maar afraden.

Neen, lieve lezers, heb vertrouwen in de beloftes van de politici. Stem de volgende keer gerust weer op deze capabele bestuurders!
Maar neem ondertussen wel zelf zoveel mogelijk maatregelen om jezelf en je gezin te beschermen.
Elders op deze Vrijspreker vindt u daarvoor ruimschoots aanwijzingen.
——– ———————————–
Update: Zie ook:

De G20 top: de kapitein van de Titanic vraagt om nog een deuntje

en:
Wall Street Journal:  G20

7 REACTIES

 1. Beste Hub,

  Je hebt, een tijdje geleden, tegen mij gezegd: “Ende despareert niet”.

  Laat mij nu degene zijn die tegen jou zegt: Ende despareert niet!!

  Er wordt nagedacht over hoe het Libertarisch gedachtengoed verder te verspreiden. Ik kwam vandaag het artikel van Albert Spits getiteld “Deflatie” tegen op huizenzeepbel.nl met een link naar Vrijspreker.

  Het gaat lukken, echt!

 2. De huidige politiek is het zelfde als corruptie op hoog niveau. Goed communiceren van tegenwoordig is met veel worden niets zeggen. En je verantwoording af/door schuiven naar mensen die geen invloed of inspraak op jou handelen kunnen hebben. Daarom worden alle afspraken bij alle TOP ontmoetingen uitgesmeerd over meer dan 5 jaar. Omdat binnen de 5 jaar alle regeringen ter wereld wisselt. Dan houdt ook hun verantwoording op.

 3. “De 20 hebben allemaal beloofd dat in 2013 alle tekorten gehalveerd zullen zijn!”

  Zo he.. dat wordt een forse intentionele inflatie.

 4. Komt erop neer dat we moeten betalen. Verder niks, en vooral niet zeuren. De politiek beslist wel wat wel of niet goed is voor ons, terwijl ene bea (jeweet wel die zichzelf soort oppergod vindende) er doodleuk 6 ton per jaar bij krijgt.
  Het kost wat, maar dan hebben we ook niks. Behalve de OVERHEID!
  Laatste bericht hier, overigens.

 5. Hier past de uitdrukking: Belofte maakt schuld;
  maar schuld maakt belofte, past ook al.

 6. According to my own exploration, billions of persons all over the world receive the mortgage loans from various creditors. Thence, there is a good chance to find a short term loan in any country.

Comments are closed.