melk machine

Vrijspreker: Legt u eens uit wat u met het vier uier melksysteem bedoelt dat u wilt gaan invoeren als u aan de macht bent?

Opperdienaar: Graag. Om een belastingkoe goed te kunnen melken, moet je niet steeds aan 1 uier blijven trekken. Dat is suboptimaal.

Stel je bent de linker uier aan het melken door onderdanen bang te maken voor milieurampen, sociale ongelijkheid en grote vrijwillige  samenwerkingsverbanden die dingen produceren waar mensen behoefte aan hebben getuige hun vrijwillige keuze (bedrijven) of je bungelt hongerende kindertjes in verre landen voor hun neus om op hun gemoed te spelen. Op een gegeven moment is die uier echter gewoon leeg. Veel traditionele politici blijven er aan hengsten, tot ze eigenlijk niet anders kunnen dan afdruipen. Dat is ook de reden waarom een compulsieteam het vaak moeilijk heeft om 2 termijnen van 4 jaar vol te maken. Wat de Partij van de Slavernij wil doen is regelmatig op een andere uier overgaan, zodat we langer aan de macht kunnen blijven (eufemistisch aan het roer kunnen staan) en de belastingkoe beter leeg kunnen trekken.

Vrijspreker: Wat zou dan bijvoorbeeld een andere uier zijn?

Opperdienaar: Nou kijk, je kan bijvoorbeeld opeens overgaan op de rechter uier door de onderdanen bang te maken voor enge terroristen uit verre landen, overheersing door vreemde culturen, uit de hand lopende criminaliteit, verval van normen en waarden en dichtslibbende infrastructuur. Die uier heeft dan als het ware melk opgespaard.

Vrijspreker: Maar dat zijn slechts 2 uiers, u had het over 4 uiers

Opperdienaar: Scherp, ik wordt altijd graag ondervraagd door de Vrijspreker, pientere mensen. Afijn, die 2 andere uiers staan loorecht op de eerste 2. In de afperskunde staat dat bekend als orthogonaal. Die kun je dus gelijk gebruiken met de linker en de rechter uier techniek. Wat je doet is de expansie en contractie van de geldhoeveelheid waarover je als overheid natuurlijk een monopolie hebt. Dus je blaast de geldhoeveelheid op, door vanuit de centrale bank obligaties te kopen met vers gedrukt geld. Hiervan gaat de rente omlaag en alle koeien beginnen spontaan te speculeren en te consumeren omdat lenen zo goedkoop is en elke investering loont omdat het nieuwe geld de prijzen omhoog jaagt.

Op een gegeven moment zit iedereen tot over zijn oren in de schulden, aangezien ze de trend (stijgende prijzen en goedkoop lenen) hebben opgepikt. Wat doen we nu als iedereen met 6 huizen en een berg schuld zit te wachten op de winsten die binnenlopen? Dan zetten we even de geldpers langszamer door de rente wat te verhogen. De prijzen dalen nu wat en iedereen raakt in paniek en verkoopt, waarna het nog harder daalt. Je initieert nu steunprogrammas om ‘de economie te redden’ met geld dat naar je toekomt rollen omdat de staat de veiligste belegging is, vanwege het pistool dat ze op de belastingkoeien mogen richten. Met die steunprogrammas koop je alles op tegen paniek afbraakprijzen en dan zet je de geldkraan weer open, zodat de koeien (en de overheid) weer volop kunnen lenen. Hierdoor gaan de prijzen weer omhoog en kunnen de bezittingen met winst worden terugverkocht aan de onderdanen voor een volgende ronde.

Vrijspreker: Dus links, recht, voor en achter, waarbij voor en achter het op het verkeerde been zetten is van de onderdanen middels inflatie/deflatie via het monopolie op de geldcreatie.

Opperdienaar: Precies en zo krijg je langzamerhand steeds meer macht en veel effectiever dan politici die zich helemaal richten op 1 uier van de belastingkoe, de zogenaamde one issue partijen. Ik denk dat het belangrijk is dat Nederland zijn toppositie in de veeteelt behoudt.

7 REACTIES

Comments are closed.