[HTML1]

Hoe lang nog, voordat Bernanke weer terug mag naar zijn voormalige werkgever, Princeton University, om vervolgens de studenten samen met z’n vrindje Krugman vol te stoppen met nutteloze Keynesiaanse kwats ??

Hattip LewRockwell.com.

11 REACTIES

 1. Om het geheugen vers te houden, in deze brakke wereld vertroebeld na een dag al de geest, maar speculeren daar hebben veel Amerikanen een bloedhekel aan…”Nieuws delegaties VS weggelopen bij speech Iraanse president Ahmadinejad”…. http://www.youtube.com/watch?v=17E26dJcq8w de waarheid is soms pijnlijk, maar valt ook moeilijk te bewijzen, weglopen is dan een optie om niet langer naar kritiek of speculaties te luisteren. “..wij willen horen wat we willen horen, wij willen dicteren wat we willen dicteren, wij willen landen binnenvallen die wij willen binnenvallen, onze oorlogsindustrie zal niet tolereren dat er geen vijand is!!”

  IIS [3] reageerde op deze reactie.

 2. @IIS [2]:

  …’Het volk’ bestaat uit miljarden mensen, daartegenover staat nota bene een handje vol bastaarden die machtsgeil zijn, übermensch creërende geesteszieke mannetjes die de massa precies weten te besturen en die denken dat ze met alles wegkomen en dat ze niet zullen worden getroffen als de tijd der tijden daar is. Ze zullen ook, of anders hun nageslacht, de rekening betalen, al denken ze van niet, de simpele zielen. Want ook al is de geest groot, intelligent en kunnen ze het gehele ‘plaatje’ overzien, toch blijven het in wezen simpele, maar destructieve alles vernietigende, maar o zo simpele zielen. Simpel ook omdat ze totaal geil van geld zijn, eerder geil van geld dan van macht en macht is niet meer dan het middel om aan het geile geld te komen. Er is maar één volk op deze wereld die zo geil is van geld dat je ze overal op de wereld kan horen kreunen. Net zoals er mensen zijn die houden van blingbling, toegeschreven aan bepaalde rassen, is er nog een ras op deze wereld die de weerstand van geld niet kan weerstaan.

  Het volk angst influisteren en de mond snoeren, hun macht wordt ondersteund door een groot leger van ambtenaren en zo onderdruk je simpelweg het volk, over heel de wereld. Het romeinse rijk zou zijn verdwenen, maar is dat wel zo, is dit niet gewoon een wederopstanding?…Het zijn alleen de symbolen die veranderen, niet de mensen.

  Iran zal zijn wie het is en dat land zal misschien uiteindelijk de spil worden in de WOIII, maar om nu domweg te geloven dat de USA onze grote broeders en verlossers zijn. Hoeveel heeft de EU de oorlog tegen terreur gekost? Het meefinancieren van de oorlog is op geraffineerde wijze via een ponzi scheme mooi uitgebroed. Speculatie of een geraffineerde methode ons het geld afhandig te maken, maakt niet want het geld is weg. Wij burgers betalen nu en in de komende decennia de rekening, bloedgeld zou ik het willen noemen en niemand zal zijn handen in onschuld kunnen wassen, wir haben es allen gewusst en het heeft ons geen fuck geïnteresseerd!

  Het is nu niet meer dan de grote klap uitstellen, als ik kijk naar de rijpheid van de tijd, dan had nu de klap moeten komen, maar deze wordt verschoven, misschien naar volgend jaar.

 3. @Bon Vivant [1]:

  Ik vind die stemmetjes wel grappig 😀 Maakt het des te hilarischer!
  ‘The FED told us everything was fine just before the shit hit the fan’ in zo’n electrostemmetje klinkt briljant!!

 4. @Hub Jongen [7]: DNB zou genoeg moeten hebben. Verpak je petitie dus onder de slogan: geef het goud terug aan de mensen. Zorg voor een gecombineede petitie met 2 agendapunten: a) inventariseren en b) restitueren. Mensen zullen tekenen omwille van b) en ondertussen kan je minstens a) bekomen (nou goed, dat is toch de inzet). Maar van bedrog is geen sprake want ik ga ervan uit dat je als goed libertarier voor opheffen van de centrale bank bent en het goud inderdaad weer bij de mensen wil. Dat je er mogelijk niet in slaagt, zal niet aan jou liggen en kan je niet verweten worden. Derhalve is er geen moreel probleem met dit te beloven in je petitie. En gezien je a.g.v. punt b meer handtekening zal krijgen, zou ik zeggen: doen!

  IIS [9] reageerde op deze reactie.

 5. Geld bijdrukken betekent dat de spaarder armer wordt, het geld wordt immers minder waard. Iemand met schulden krijgt minder schuld als de waarde van het geld daalt.

  Kortom: nette hardwerkende spaarzame mensen worden beroofd en hun geld wordt aan schuldenaren gegeven.

  Alles waar die bastaarden zich mee bemoeien raakt verziekt zo lijkt het wel. En ze bemoeien zich werkelijk overal mee. Ook mijn leven wordt in belangrijke mate bepaald door een handjevol bastaarden. Kijk eens naar de huizenprijzen, opgedreven door geld dat niet bestaat.

  IIS [11] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.