Er komen de laatste paar dagen zoveel tekens van slecht beleid, corruptie en overheidsdictatuur op ons af, dat we niet voldoende capaciteit hebben om ze allemaal te vermelden, laat staan er een degelijk commentaar op te geven. Vrijwilligers om dergelijke onderwerpen te becooentarieren, worden uitgenodigd dit te doen. (Sturen aan info@vrijspreker.nl )

Zo vernemen we dat:

Minister van financiën Jan Kees de Jager overweegt DNB-voorzitter Nout Wellink (67) voor te dragen als kandidaat voor het voorzitterschap van de Europese Centrale Bank (ECB) :
  http://www.nujij.nl/de-jager-overweegt-wellink-voor-te-dragen-voor.11708543.lynkx

 Ik dacht dat het een grapje was. Maar het gebeurt! Moet straks nu Wellink ook Jan-Kees voordragen tot zijn opvolger?
—-
Kim schrijft ons:
“Helaas heb ik weer een ernstig gebrek aan tijd, maar dit is te mooi om niet op de Vrijspreker te behandelen:
“Corruptie en omkoperij in EU Parlement”
http://www.wdm.org.uk/blog/banking-reform-bribery-exposed-european-parliament

 Inderdaad deze EU-corruptie ie er een die aan het licht komt. Zou het mogelijk zijn dat door die honderden lobbyisten in Brussel dit niet het enige is? Sorry, als dit een onterechte verdachtmaking is, maar al die lobbyisten moeten toch resultaat voor hun financiers opbrengen?

 —
Ook kregen we weer een filmpje van Vladimir Bukovski toegestuurd die zijn ervaringen met de sovjet unie vergelijkt met de ontwikkelingen in de EU. Dan sta je echt te kijken van hoeveel dat op elkaar lijkt.

 De EU is tot ondergang gedoemd. Jammer dat ze in die ondergang zoveel ellende voor zoveel goedwillende mensen met zich meesleept.

 .

Er is een uitweg: NU uit die EU treden, NU al die politici die zo lekker stoer en belangrijk in Brussel willen zijn, ontslaan.

De vraag blijft natuurlijk HOE dit te realiseren. Hoe komen we uit die EU?

 Laten we maar beginnen met nog meer mensen te overtuigen van de juistheid van het libertarisme.

7 REACTIES

 1. Wat ik me alleen afvraag is, hoe kom je uit de EU als het gros van het volk nog slaapt? Er zijn wel meer mensen wakker maar te weinig om verandering te brengen ben ik bang.

  Kijk alleen al naar dit artikel op powned : http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2011/03/kapitaalstorting_van_80_miljar.html

  Laten we met ze allen hopen dat de schade die de EU ons gaat brengen nog te herstellen valt.
  Want van politici moeten we het echt niet hebben, wel van het volk als het eens massaal zou ontwaken.
  Maar daar geloof ik niet meer in.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. ik begin regelmatig tegen mensen over de EUSSR.de meeste zitten me aan te gapen alsof ik uit de fabeltjes krant aan het voorlezen ben.de gene die wel geinteresseerd zijn gaan een dag later gewoon weer op oude voet verder en besteden er geen aandacht meer aan.ik ken een gozer met een IQ een stuk hoger dan ik en erg geboeid over wat ik hierover vertelde,maar ook hij geeft elke keer weer aan van,geen tijd gehad,ben ik vergeten enz enz.de meeste mensen kunnen of durven niet groot te denken in deze kwesties,ook vaak omdat ze alle zeilen bij moeten zetten om het eigen kleine wereldje op de rails te houden.BRUSSEL is ver van mijn bed beleid.wat ze niet in de gaten hebben is dat BRUSSEL nog net niet naast hun in bed liggen.rode pil of de blauwe pil.weten of onwetendheid.de meeste houden het liever bij het laatste denk ik.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.
  Roeland [5] reageerde op deze reactie.

 3. @ZoeteKoek [1]:
  @ferry [2]:

  Jammer genoeg heb je gelijk.
  Het is een combinatie die met elkaar te maken heeft:
  -Niet weten door de brainwashing/manipulatie van kerk,staat,school,media.
  -niet durven want als je kop boven het maaiveld uitsteekt, loop je gevaar dat “ze” tegen je zijn en je niet meer zo aardig vinden. Je verstoort dan immers hun gezapig leventje.

  Als je echt verandering wil naar een betere wereld, moet je wel zorgen dat je het goed weet en durven te handelen.

  Omdat dit aantal inderdaad laag is, is het verstandig te werken aan meer mensen inzicht geven.
  en:…”ende despereert niet!”

  Roeland [5] reageerde op deze reactie.

 4. Ook kregen we weer een filmpje van Vladimir Bukovski toegestuurd die zijn ervaringen met de sovjet unie vergelijkt met de ontwikkelingen in de EU. Dan sta je echt te kijken van hoeveel dat op elkaar lijkt.

  – Waar is het filmpje dan ?

 5. @ferry [2]: @Hub Jongen [3]:

  Toch denk ik dat je sommige mensen beter in hun winterslaap kan laten. Het is niet altijd de factor ‘niet willen weten’ of ‘niet durven’, maar ook de waarheid gewoon niet aankunnen. Ik ben van mening dat je wel sterk in je schoenen moet staan om te dealen met kennis die je opvangt vanuit achter het mistgordijn.

 6. Dat de corrupte EUSSR bijna een feit is kun je zien aan alle decreten die ondemocratisch vastgesteld zijn. Je ziet het ook aan het steeds meer opeisen van de macht die onze regering op een of andere duistere manier zonder tegenstand weggeeft. Je zou bijna denken dat er een complot bestaat om de EU-burgers monddood en arm te maken. Ze zijn al op de goede weg.
  Het feit blijft dat het merendeel van de bevolking de oogkleppen niet af wil doen. Zonder enige kennis beticht men anderen dat ze complotters zijn. Terwijl er zoveel aan de hand is in de EU en de wereld. Totdat de ellende voor de deur staat en dan is het misschien te laat voor vrijheid die wij ooit hebben genoten.

 7. On Saturday 26th March 2011, @1luckyworld said:

  #RT http://twitpic.com/3ycwe0 #FAIL #VVD #CDA MP RUTTE! #durftevragen Waarom s men altijd zo bang voor n referendum?Bang voor de waarheid NL volk?
  MP rutte zei:De kiezers hadden hem immers een mandaat verschaft en dan moet je niet iedere keer op een drafje terug!!► http://tiny.cc/xt40s
  Bfff,Ja,ja dat is makkelijk praten,naïef en absoluut niet democratisch!!!
  Er zijn immers altijd zeer onverwachte belangrijke,ingrijpende zaken die plotseling kunnen plaatsvinden,die het belang en mening van de Nederlandse bevolking kunnen overtreffen!!
  We hebben het over Miljarden!!!ONZE MILJARDEN MP Rutte!!!
  Als er wel een referendum zou komen…dan wordt de uitslag naar mijn mening duidelijk!
  NEDERLAND STEMT GEWOON TEGEN!!!
  http://tiny.cc/sunqw
  1€U s te duur!!!~~het is spelen met vuur~~!!!
  De hele €U is een farce!!Stabiliteitspact is een LACHERTJE!!KLOPT GEWOON NIET,HET IS ECHT DRIJFZAND!!!
  Ze hebben het altijd over sancties,boetes geven!!??
  Van een kale kip kan je niet plukken…al die miljarden zien we nooit meer terug!!
  En als je de boel belazerd,b.v.Griekenland dan krijg je alsnog nog gewoon steun…Hoe gek zijn we..!!??Ha,die Grieken,komen van het lachen niet in slaap…!!
  Andere Landen volgen..eerst Huili,huili doen…we hebben geen hulp nodig(zo doorzichtig)en vervolgens houden ze maar wat graag hun handje op!!KASSA!!!
  ►Farage warns of euro meltdown!► http://tiny.cc/7fvi8
  ►Pim Fortuyn had ook al gelijk,en er is helaas nog niks veranderd…we gaan gewoon maar door in deze desastreuze actie..de gevolgen zullen uiteindelijk niet meer te herstellen zijn…!!!
  http://tiny.cc/kk4iz
  Hoe naïef kunnen we zijn…NEDERLAND!!!???
  Slaap lekker verder…..

Comments are closed.